European Phalanx

Merkel háromszor

2018. október 31. - megamovieboy

merkel_red.jpg

 Alamuszi nyuszi nagyot ugrik, tartja a mondás és Angela Merkel ennek tökéletesen megfelel. Mindenki a nyugodt megfontoltság szobrának gondolta, pedig!

Az első nagyotugrás a zöld lobbinak annyira kedves atomerőmű-bezárások voltak. Mostanra meg is lett az eredménye, ősfákat vágnak ki Németroszágban, hogy szénbányát nyisanak, mert kell valami az atomenergia helyett. Pedig hogy ünnepelt ezelőtt pár évvel a sötétzöld oldal! A liberális sajtó zseniális húzásnak minősítette, mert 'kifogja a szelet' a baloldal vitorlájából. Sőt azt is magyarázták, mennyire előremutató volt ez a lépés a világ megmentésének útján.

 Az első húzással leginkább a németeket szivatta meg, de a következő nagyotugrás már egész Európában nagy vihart kavart. Persze mindenki sejti, hogy a migránsválságra, pontosabban a migráns betelepítésekre gondolok. Itt már Merkel nem csak nagyot ugrott, hanem érezve a német ellenállást, nagyot is mondott. Azok után, hogy hazájába meghívta a világ menekültjeit - ami persze megint az ultraliberális zöldek programja - a befogadást utólag azzal magyarázta, hogy mert Magyarországon olyan rettenetes körülmények voltak az illegálisok számára, hogy kénytelen volt lépni, azaz beengedni őket Németországban. Mondta miután ő hívta meg őket.

 Tehát Angela Merkel egy jobbközép párt kancellárjaként ultraliberális programot vitt végre. Ezzel elárulta a mérsékelt nemzeti oldalt. Ennek következményei saját pártjának meggyengülése és a radikálisabb jobb megerősödése, másrészt a baloldali szavazók meg azt látták, hogy lehetséges a kormány részéről balszél politikát folytatni, tehát nyugodtan szavazhatnak a balszélre, mert a dolog működik. Így erősödtek meg a zöldek. Lassan tiszta víz kerül a pohárba, a tutyimutyi centrum meggyengülésével a radikálisabb oldalak erősödnek meg és láthatóvá válik, hogy véső soron a nemzeti és a globalista erők harcolnak egymással.

 Merkel elárulta egész Németországot, mert a közbiztonság romlása, a migránsokba ölt rengeteg pénz mindenkit érintett, politikai hovatartozástól függetlenül, miközben a migránsok betelepítésére semmiféle felhatalmazása nem volt. A felülről irányított globalista sajtó, a német kormány tudtával félrevezette a német polgárokat, letagadta a problémákat. A közbeszédben tombol a politikai korrektség, aki a kormány állításainak ellent mer mondani, arra abban a pillanatban sütik rá a náci bélyeget. Mondhatni a szabadság szintje Németországban erősen lecsökkent. Lehet, hogy erős jogállam, csak a jogokat az állam megtartja magának és nem bízza a megbízhatatlan polgárokra.

 Merkel elárulta Európát is. Az Unió talán legnagyobb vívmánya, a nyitott határok elve került bajba. Az illegális tömegek miatt épült szárnyas kapu, disznóellenes kerítés, határzár, megerősített határőrizet és mindezek az Unió szomszédos országai között. A globalista irányítású Európai Parlament a kvóták semmiféle támogatottsággal nem rendelkező ötletét eröltette mániákus módon. Persze emögött is a németek voltak, a német multiknak lett volna kényelmes a használható migránsok megtartása és a többi kipaterolása a perifériára. Az illegális migrációt, a kvótákat ellenző országok egymás után kerülnek az EP kereszttüzébe. Így lehetséges, hogy a hazugságokat tartalmazó Sargentini jelentést hazánk ellen német jobboldali támogatással fogadták el. Konkrét hazugság volt a jelentésben az az állítás, hogy Magyarországon üldözik a zsidókat és a homoszexuálisokat. Persze ez jól hangzik, ha nácinak kell beállítani egy országot, rémüldözik tőle a nyugati polgár, csak éppen semmiféle alapja nincsen.

 Angela Merkel tevékenysége a nemzetellenes globalista érdekek messzemenő kiszolgálása volt. Emiatt árulta el a jobboldalt, a német népet és Európát, ez Merkel háromszoros árulása. A saját nemzetére rányomott milliónyi radikális muzulmán, a szétvert hagyományos német politika és egy megrendített, politikai válságba taszított Európai Unió maradt utána. Csak remélni lehet, hogy a következő EP választásokon a nemzeti oldal kerül többségbe, és ténylegesen nemzeti elvek szerint fogják megvalósítani a népek Európáját, nem pedig a globalista nemzetpusztítás fog folytatódni!

A bejegyzés trackback címe:

https://europeanphalanx.blog.hu/api/trackback/id/tr2814335143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása