European Phalanx

Az index.hu megint a foga fehérjét mutatja

2019. augusztus 12. - megamovieboy

 Mindenkinek ismerős az index.2 blogketrec, ahol az egyéni vélemények kerülhettek a nagyközönség elé. Még 3-4 éve akár jobboldali bloggal is találkozhattunk, de aztán az osztályharc fokozódásával ezek eltűntek, helyettük leginkább a minőséget mellőző, az egyoldalúságot kimaxoló b1.blog szörmedvényei kerültek, melyek leginkább a különféle hitvilágú trollok egymás anyázásának  fórumává vált. A többi baloldali, akár értelmes gondolatokat is tartalmazó blogokat pedig úgy néz ki, sikerült megregulázni és ugyanazt a véleményt kezdték el közvetíteni nagyjából két éve. Ezen felül vagy lekapcsolták a kommentelési lehetőséget, ahogyan az a liberális-baloldalon divatos, vagy a kritikus hozzászólókat gyomlálták ki, a trollokat gondosan meghagyva. A vélemények szabadságában levő űrt még különféle washingtoni érdekszervezetek magyarországi képviselőinek a sirámaival pótolták.

 Emlékeztetőül a kvótaszavazás előtti teljesen kiegyensúlyozatlan blogketrec egyetlen kvóta ellenes bejegyzést sem hozott le, ellenben a 11 kvótapártival. A szokásos kettős mérce, avagy a liberális szabadság megengedi, hogy mindenki elmondhassa szabadon a baloldal mellett álló véleményét. Itt jegyzem meg, hogy a liberalizmus alapvetően a nemzeti oldalt jelentette, mivel a nemzetre van szükség a belső és külső elnyomás ellen. A jelenlegi baloldali nemzetellenes liberalizmus egy fából vaskarika. Feltűnően támogatja és kap támogatást a globalista elittől, akiknek érdekei ellentétesek az egyszerű dolgozó emberekével. Ez nem marxista osztályharc, hanem a nemzet, mint a demokrácia alapjának megmaradása, avagy konkrétan a demokrácia megmaradásáért zajló harc. Ebben az egyik eszköz a nemzeti hangok elhallgatásának kísérlete és a szélsőliberális propaganda előtérbe helyezése.

 A liberálisok szerint újabb csapás érte a szólásszabadságot, mivel az index.2 blogketrec megszüntette az amúgy is már teljesen egyoldalú politikai blogok közlését. Az, hogy tökéletesen kiegyensúlyozatlan volt a politikai felhozatal, egy cseppet sem zavarta az indexet, de a szélsőséges propagandagyár elhalkítása szerintük a demokráciát veszélyeztette. Ez rögvest beavatkozásra késztette őket és gyorsan egy saját politikai blogketrecet helyeztek az index.2 fölé, amibe az addig is szokásos politikai, vagy okkal-ok nélkül kormánykritikus blogok kerültek.

kozeleti_blogvalogatas.png

 Kedvenc milliárdos nagybácsink, Gyuri bácsi valamelyik csapata kimaradhatatlan egy ilyen válogatásból, no meg persze az országból senkit nem képviselő Szél Bernadett rémüldözései is kihagyhatatlanok. Ezen kívül két nem túl tájékozott bejegyzés, de mindegy is, mert a lényeg, hogy arról szóljanak, ebben a szörnyű országban szörnyű dolgok történnek. Tehát ilyen az, mikor a független haladók saját szája ízük szerint tálalják a "nép" hangját. Nyilván a kemény mag ezzel egyet is ért, azonban lehet ez a hozzáállás független, de hogy nem kiegyensúlyozott, hanem végletesen pártos, az egyértelmű. Ez történik, ha ők szabad kezet kapnak az internet egy darabkáján. El lehet képzelni, hogy ha országos szinten ugyanezt tekintenék etalonnak, hogyan intéznék a szólásszabadságot.

 Vagyis hát, a negyven felettiek még emlékezhetnek rá, milyen volt az élet, amikor az egy Magyar Nemzeten és a mini Hír TV kivételével minden baloldali globalista volt. Az volt a baloldali liberális számára az etalon, az számított kiegyensúlyozottnak. A Fidesz persze ezt is, mint annyi mást elfogadta. Beletörődött, hogy ilyen a liberális rendszer. Csak éppen amikor ő valósítja meg ugyanazt, hiszen a liberálisok szerint ez az egyoldalúság rendben volt, akkor máris a szólásszabadság megszűnéséről papolnak balról. Megint kiderül valamiről, hogy nem alapvető jog. Én is írogathatom a blogomat, de megfelelő felület nélkül kevesekhez jut el. Sőt nálam sokkal jobb blogok örülnének  300-400 napi olvasónak.

 Ez van, a média mint felület birtoklása nem jog. Csak éppen médiafelület, avagy hordozó közeg nélkül a szólásszabadság annyit ér, mint űrben a kiáltás. Liberális barátaink ezt persze nem teszik alanyi joggá, nem harcolnak a szabad felület biztosításáért. Persze hogy nem, hiszen a globális tőke révén ők maguk uralják azt. Tőkés világ van, ezt el kell fogadnunk. Azonban a tőke uralkodását a demokrácia felett már egyáltalán nem kell elfogadni.

A bejegyzés trackback címe:

https://europeanphalanx.blog.hu/api/trackback/id/tr8715005358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása