European Phalanx

Ha az EU csak ennyit tud, akkor nagy a baj

2020. április 02. - megamovieboy

eu_parlament.jpg

 Elakadt a tű a lemezen. Megint kezdik, ugyanazok, ugyanazt. Előre sejthető, megint ugyanazzal az eredménnyel. A hegyek összefognak, hogy egy újabb egeret vajúdjanak. Tudják hogyan megy az ilyesmi. Lesz sürgés-forgás, jajveszékelés, nyögdécselés. Aztán amikor az a kicsi egér végre felcincog, akkor elcsendesednek végre, lesütik a szemüket és elódalognak.

 Úgy néz ki az EP újra nekifeszül a hazánk elleni hetes cikkes eljárásnak. Ugye az a fránya diktatúra már megint itt van, de majd az üléseken, a bizottságokban előveszik a napirendi pontokat, azt keményen adnak a pofájára. Jaj lesz neki, jól megemlegeti majd. 

 Elnézést kérek, de eljött az az idő, amikor már nem lehet komolyan venni azt, amit a brüsszeli elit politika néven előad. Mindenki a saját maga habitusa szerint kezd el kínjában nevetni, vagy dühösen kifakadni. A magyarok lelkesednek egy ideig, vagy aggódnak, de idővel beleunnak mindkettőbe és a jól bevált lemondó pragmatizmussal kezdik szemlélni az eseményeket. Ez jelen esetben nagyfokú szkepticizmust jelent. 

 Amit most a magyar emberek ebből politikai oldaltól függetlenül gondolnak, az egy erősen lesújtó vélemény egy gyenge, hatástalan, felesleges, ostoba gittegyletről. Kevés olyan ország van, mely jobban szeretné egy valódi népek Európáját mint mi magyarok. Éppen ezért elkeserítő látni, amikor alkalmatlan emberek úgymond megpocsékolják az álmunkat. Még a visszafogottabb vélemények szerint is feleslegesen túlreagálják a törvényt. Összeesküvés elmélethívők szerint a járvány kezelésében mutatott inkompetenciájukról akarják a elterelni a figyelmet.

 Én személy szerint nem tudom mit akarnak. De a javaslatom az lenne, kicsit higgadjanak le, engedjék most el ezt a témát, foglalkozzanak a valóban az európaiakat érintő fontosabb dolgokkal és majd a járványhelyzet megoldása után térjenek rá vissza, ha még lesz akkor egyáltalán ok rá! És ezt az ő érdekükben mondom, mert ha nem hagyják sürgősen abba ezt a felesleges bénázást, annak igen komoly és kellemetlen következményei lesznek az egész EU-ra nézve. Konkrétan, ha elég erős lesz a keleti régió, akkor el lehet gondolkodni bizonyos nyugati EU tagállamoktól való megszabadulásról. Azoktól, amelyek folytonosan ellenünk és a környező országok ellen ágálnak. Mert, ha az Unióban problémák vannak országokkal, akkor azok nem mi vagyunk, hanem azok, amelyek a közösséget rendre politikai leszámolásokra akarják felhasználni.

A bejegyzés trackback címe:

https://europeanphalanx.blog.hu/api/trackback/id/tr1115584426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása