European Phalanx

A genderlobbi akcióban: hazudnak

2020. május 31. - megamovieboy

 Nem és nem. Nem bírják elengedni azt a végtelenül fontos témát a genderisták, miszerint bárki kényére-kedvére írathasson nemet magába a hivatalos okmányába. Ez az elképzelés már eleve abszurd, különösebb belegondolás nélkül is. Valamikor régen még a fejlett nyugat sem volt ennyire debil és jót derültek ezen a nonszensz elképzelésen. Ugyebár, ha valaki nőként férfi, akkor onnantól a férfiaknak is joguk van a szüléshez. Rosszabb esetben nőként élő férfiak követelik majd, hogy szülhessenek. Íme egy jövőbelátó részlet:

  Amennyiben a jogvédők valóban jogvédők lennének, akkor értetlenkednék, hogyan nem látják meg azt a jogot, hogy valaki hivatalosan is rendelkezhessen az irataiban a saját született nemével? Mert amikor néhány mentális problémával szenvedő képzelt jogaiért harcolnak, aközben milliószor több ember valódi, az igazsághoz való jogát kívánják csorbítani. Valahogyan ezt az apróságot ők nem érzékelik, vagyis dehogy is, egyszerűen nem érdekli őket. Azért nem, mert ők nem jogot akarnak védeni, hanem jogokat elvenni. A jogvédés nevében akarják az embereket a jogaiktól megfosztani. Nem véletlen, hogy barátaik a mai hamis liberálisok a szabadság nevében annak elvételén serénykednek. Szépen összeillenek, így lesz együtt a nemzet és polgárellenes banda.

 Ha valóban a nemükkel problémás személyekért akarnának tenni valamit, akkor nem a születési biológiai nem igazolhatósága ellen harcolnának. Akár támogatható is lenne, hogy a Loretták és társaik igazolványában 1-es és 2-es helyett, 3-as, 4-es, vagy tetszés szerinti nagyobb számok álljanak, melyekből mellesleg a valódi nem is értelmezhető lenne. Na igen, ez vagyok én, a nemzeti liberális és ilyen engedékeny, kompromisszumra kész is tudok lenni.  De mit gondoljunk azokról, akik liberálisnak, toleránsnak, jogvédőnek mondják magukat és még annyi sem szorult beléjük, mint egy általuk lenácizottba? 

A bejegyzés trackback címe:

https://europeanphalanx.blog.hu/api/trackback/id/tr415731990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2020.06.01. 11:38:36

Nem kell csodálkozni. Az anarchisták ma már újbeszélül szövegelnek. Ha ezt tudjuk. akkor már minden egyértelmű magyarázatot kap. Összegezve: éljen minden, ami minél több ember jóérzését kavarja fel. Mindegy, hogy bűnözés, egyéb törvénysértés, deviancia, vagy régen még egyértelmű jelentéssel bíró kifejezések, lényeg, hogy minden ki legyen forgatva, és lehetőleg pont az ellenkezőjét jelentse, mint amit eredetileg.

A közlekedési dolgozókkal, tanárokkal szembeni erőszaknak hatóság elleni erőszaknak kellene lennie, a börtönöknek meg 101-es szobának. A celebek, nagyvállalkozók és politikusok kihágásait legalább olyan mértékben kellene büntetni, mint amilyen mértékben a közbeszédet motiválják. A személyiségi jogokra hivatkozó bűnözővédelmet meg meg kell szüntetni. Milyen beteg rendszer, hogy a szántszándékkal elkövetett bűncselekmények elkövetőit nem szabad közszemlére tenni? Nagyon is kellene, hogy legyen visszatartó ereje. És ha már itt tartunk, ideje lenne bevezetni, hogy az idő előtti szabadlábra helyezésért az azt aláíró bíró is vállaljon valamilyen formában felelősséget. Ha például hibásnak bizonyul a döntés, akkor kötelezően kelljen leülnie az elengedett idő mondjuk 20%-át. Ne csak a kisember legyen elővéve, ha rossz fát tett a tűzre. A tilosban parkolás, vagy a csokilopás még senki életét nem követelte, de egy feltételesen kint kószáló gyilkos soron következő emberölését csak meg lehetett volna akadályozni, ha vigyáztak volna rá a szeretetminisztériumban egy kicsit többet.

Ha nem lesz hamarosan rend, akkor felzabálnak bennünket a debilek. A "fejlett nyugatot" már szerintem végérvényesen tönkrevágták, csak a hattyúdal szól még. Ott már csak társadalmi újraszerveződés után lehet normális közösséget teremteni. Olykor már látszanak is a szervező gépkocsitüzek. Nálunk még van esély, de erősen fogy. Lépni kellene, és én még liberális nézeteket vallok (retro-liberálisakat).
süti beállítások módosítása