European Phalanx

Két százalék

2020. június 11. - megamovieboy

eu_imperium.png

  Élő egyenesben láthatjuk, miért nem működnek jól a nagy birodalmak. Itt most éppen az EU-ról lesz szó. 

 A kvótaháború már lassan öt éve tart, ennyi ideje akarnak az EU vezetői más kontinensről ide betelepíteni embereket. Arra hivatkoznak, hogy ez humanista kötelességünk, mert ezek üldözött menekültek. Sajnos mi ezt úgy látjuk, hogy leginkább az iszlám világban kitermelődött, semmirekellő bajkeverőket hoznák ide, akiktől a kibocsátó országok is örömmel szabadulnának. Egy fatális véletlen miatt, éppen hasonló dolgot írt meg Soros György is évekkel ezelőtt. A véletlenek azzal folytatódnak, hogy bár ezt a kapcsolatot az EU tagadja, mégis Soros György sajtója támogatja, a szervezetei segítik,  jogászai védelmezik Európa önjelölt új lakóit. Mivel ezt Magyarország a kvótaszavazáson 98%-os fölénnyel elutasította, ezért bár a szavazáson résztvevők száma nem érte el az 50%-ot, a kormány nem hagyhatta figyelmen kívül a közakaratot. Ezért lett az alaptörvénybe beemelve egy a betelepítéseket megakadályozandó passzus. Amúgy a dánok jobban ismerték a nyugati államokat, ők már a belépéskor kikötötték, az ilyen dolgok rájuk nem vonatkoznak, így eleve kihúzták magukat a kvóták alól. Mi nem is feltételeztünk ilyet a nyugattól, ezért ért minket váratlanul és vagyunk kénytelenek még most is harcolni ellene.

 Az EU vezetősége folyamatosan támadta Magyarországot a kvóták elutasítása miatt. Megvolt a szokásos fenyegetőzés a támogatások leállításával, ha nem engedelmeskedünk. Ez a mai napig tart, csak újabban a meglehetősen homályos jogállam kifejezésre hivatkoznak. Amúgy ennek az elképzelésnek is az ős forrása Soros György, az ő partnerei állnak ezzel elő rendszeresen. Tehát, amikor Brüsszelből azt mondják, ők nem erőltették a kvótákat, akkor hazudnak. Mivel a kvótapárti erők még mindig ott sürgölődnek, egyértelmű, hogy nem adták fel annak kikényszerítését.

 Ebben a helyzetben előrelátó és jogos újabb felhatalmazást szerezni a harc folytatására és jogos a bizalmatlanság a kvótapárti erőkkel szemben. Ezért lett az újabb nemzeti konzultáció egyik kérdése a következő:

"Brüsszel arra készül, hogy megtámadja a magyar alkotmány bevándorlással kapcsolatos szabályait. Arra akarnak kényszeríteni bennünket, hogy megváltoztassuk Alaptörvényünk migrációt tiltó rendelkezéseit. Ön egyetért azzal, hogy a kormány a Brüsszellel való nyílt konfliktus árán is tartson ki a bevándorlást tiltó szabályok mellett?"

 Erre Brüsszelből jön egy olyan tiltakozó reakció, hogy a kérdés egy 'fake news'. Na de, ha tényleg nem akarnának betelepíteni kvóták szerint, akkor nem lenne okuk erre ilyen villámgyorsan reagálni, hiszen úgyis tárgytalan, érdektelen lenne számukra. Mellesleg nekünk sem segítenek vele pontosan ezek miatt. Ez a viharos reakció éppen hogy megerősíti az őket már eddigre erős gyanakvással figyelő polgárokat a veszély létezéséről. Ami itt történt, az a kontraproduktivitás klasszikus esete. 

 Hogyan követhet el ilyen buta hibát az EU politikai elitje? Nem azért hibáztak, mert ostobák lennének. A hiba alapja a birodalmi szemlélet, amely megalkotta a kvótákat is. Amikor a vezetőség olyan távol, magasra kerül a vezetettektől, hogy megszűnik közöttük a kapcsolat, akkor már nagyon nehéz ott fent figyelembe venni a lentieket. Enélkül pedig nehéz helyes döntéseket hozni, már amennyiben az alattvalók jóléte lebegne az elit szeme előtt. 

 A másik dolog, hogy egy 500 milliós népesség feletti hatalmi piramis csúcsán nem fognak tudni törődni 10 millióval külön. Ez a birodalom lakosságához viszonyítva két százaléknyi ember, ami jóval a statisztikai hibahatár alatt van. Az EU vezetése olyan távol van tőlünk, hogy minket csak egy aprócska pontnak látnak, már ha egyáltalán.

 Így lehetséges, hogy nincsenek tisztában a magyarok véleményével. Nem tudják milyen viták zajlottak nálunk, milyen információkhoz jutottak az itt élő polgárok és ezekből milyen véleményt fogalmaztak meg. Tartok tőle, nem is érdekli őket, vagy ha érdekli is, akkor sem veszik figyelembe. Viszont ezzel  a "fake news" állítással a többi uniós országban lehet magyarellenes, valamint itthon kormányellenes kampányt folytatni. Feltehetőleg ez is volt az eredeti szándék. 

 Hogy egy kis humorral fejezzem be... legalábbis annak szánhatták ezt a kis videót, melyben az Európa Birodalom létrehozását sürgetik, mint megoldást a liberalizmus válságára.

A bejegyzés trackback címe:

https://europeanphalanx.blog.hu/api/trackback/id/tr5415803192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása