European Phalanx

Éberség elvtársak, világforradalom!

2020. szeptember 06. - megamovieboy

 Ismét forradalmi lázban ég a baloldal, pontosabban a baloldali hálózat, mely évtizedek óta tartja fogságban a legfontosabb pozíciókat, melyeket szavazás útján nem lehet megszerezni. Tipikusan ilyen hely volt a SZFE is. A Vidnyánszky kinevezésére adott reakcióik pont a baloldali viperafészek elképzelést igazolták. Most megint bebuktak egyet és megkezdődött a szokásos eljárás a részükről, mostanra már el is juttatták a chartájukat a Parlamentig. Ez egy évszázados, berögzült baloldali ösztöncselekvés, mely még sohasem ért el eredményt. Ami pozitívum, hogy a baloldali hálózat egy jelentős része felfedte magát, nem kell listázni, megteszik ezt ők saját maguktól. De nem csak emiatt hamvában holt és felesleges a tevékenységük.

 Egyrészt ezt a színjátékot a világvége miatti égbekiáltó jajveszékeléssel már annyiszor előadták, hogy az egyszerű emberek megunták, nem törődnek vele, belefásultak, nem érdekli őket. Nem fog senki megmozdulni értük, hiába tesz ki a 444.hu napi 5-6 cikket a vészhelyzetről. Az emberek nem fogják megérteni, ha a tanárok felmondanak maguktól, mert nem akarnak tanítani. Azt sem fogják elfogadni, ha a diákok elbarikádozzák az iskolát, hogy ne kelljen nekik tanulniuk. Olyan egyszerű elvárásaik lennének, mint hogy a tanárok tanítsanak, a diákok meg tanuljanak. Ahogyan a sporteseményekre meg azért mennek, hogy sportolókat lássanak sportolni, ne pedig baloldali politikai performansz előadásokat térdeléssel meg ökölbe szorított kezekkel. Az emberek nem spekulálják addig a dolgokat, amíg minden a visszájára fordul. 

 Másik oldala a diákság, mely a baloldali elképzelésektől eltérően, egyáltalán nem a nagy forradalom előkészítésén ügyködik. Egy egyetemista a vizsgáira akar felkészülni, azokat akarja letudni. Amit akar, hogy normális körülmények között, normálisan adják át számára a szükséges tudást és normális legyen a vizsgáztatás. A közösségi élettől meg azt várja, hogy a kiosztandó pénz korrekt módon kerüljön felhasználásra. Mármint ahhoz képest, hogy a vállalkozó apuka csemetéje szociális ösztöndíjat kap, amiből be tud tankolni, de a többi pénz azokhoz menjen, akik tényleg rászorulnak. A HÖK meg egy vicc, melytől kultúrember távol tartja magát. A HÖK az a szervezet, amibe mindig ugyanaz a brancs kerül, tök mindegy mire szavaz a többség, mert ezt is ki lehet játszani. Ezek a megszavazott személyek a politikai helyezkedésen kívül semmi érdemlegeset nem hajlandóak tenni a diákságért. 

 Személyes vélemény, az énekesek, színészek iránti rajongás erősen túl van tolva. Főleg mióta kiderült, világszépéből is lehet Grammy díjas énekes, vagy modellekből Oscar díjas, pankrátorokból, testépítőkből, harcművészekből meg a legmenőbb filmes húzónevek.

 Végül összegezve, a tanárok tömeges felmondása annyira hasonlít az index.hu-n történtekre, hogy nehéz nem észrevenni az egyezéseket. Mintha csak ez lett volna kiadva a Kominter központban. Persze idehaza semmiféle eredményre nem fog vezetni, ahogyan az a baloldali akciókkal lenni szokott. Nem is ide szánták. Ők is tisztában vannak vele, az ezerszer eljátszott előadás ugyanazt a közönséget nem fogja lázba hozni. Viszont ismét elkezdték a nemzetközi lejáratást, ami szintén nem új dolog, de illeszkedik a nyugati fake news sajtó jól felépített propagandájába. Majd ezt is lehet sorolni a többihez, hogy milyen szörnyűségek történnek a keleti barbároknál, egy újabb borzongató hír az egzotikus Magyarországról. Tehát ez a végső cél, a magyar diplomácia dolgát megnehezíteni, azaz egy baloldali politikai manipulációról van szó, nem másról.

A bejegyzés trackback címe:

https://europeanphalanx.blog.hu/api/trackback/id/tr1016192494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása