European Phalanx

Szájer kilőve, lépjünk tovább?

2020. december 06. - megamovieboy

 Közeleg a tél, a brüsszeli éjszakában egy magányos, szakállas alak kúszik az ereszcsatornán táskával a hátán. De nem, nem a Mikulás, még csak nem is egy betörő. Hanem egy homoszexuális orgiáról, droggal a batyujában menekülő konzervatív politikus.

 Az eset nyilvánvaló humorfaktora mellett azért inkább a kellemetlenség érzete uralkodik el a többségen. Míg a baloldali fanatikusok nem győznek a térdüket csapkodva hahotázni, addig a mérsékelt többség, ha nem is egy rendszerváltó politikus, a demokratikus Magyarország megszületésének egyik ismert alakjának  bukása miatt érzi kényelmetlenül magát, hanem mert egy ilyen ügybe akár önmaga, akár családtagjai, vagy barátai közül is keveredhettek volna. A baloldali állításokkal ellentétben nem vet keresztet senki, ha egy homoszexuálist lát, sőt a drogoktól sem esik hanyatt. Tehát ezek miatt nem ítélnek el senkit, amíg másnak nem okoz vele kárt. Borkai megítélésekor egyik oldalnak a jachttal volt a baja, a másiknak meg, hogy úgymond megcsalja a feleségét.

 Szájer esetében a feleség megcsalásáról senki sem beszél. Nem volt meglepetés a nemi identitása, erről otthon is nyilván tudtak. Egy házibulira, vagy partira még azt sem lehet mondani, hogy urizálás.  A globalista média hiába erőlködik nagyot mondani az ügyről, saját magukat szorították sarokba, a buzinak mindig igaza van, mert őt bántják, kiegészülve a drog az jó kijelentésiekkel. Nos, itt van most a liberális Kánaán és hiteltelen, hogy éppen ezt szidják. Nevetséges a 24.hu állítása, hogy egész Belgium a gyülekezési szabály megszegése miatt őrjöng. Máshol az életút ismertetésekor próbálták démonizálni, de az sem lett túl erős. 

 Maradt nekik az a narratíva, hogy a Fidesz képmutató, mert egyelőre két volt tagjuk nem a hirdetett elveknek megfelelően élt. Nos, ez megint csak a baloldali kemény magot idegesítheti, de a keresztények aztán tökéletesen tisztában vannak egy szervezet és annak tagjainak különbözőségén. Hiszen különben a Katolikus Egyház már rég megbukott volna. Másrészt ezzel olyan párt is megpróbál előállni, ahol nem is kell ilyen partira eljárniuk, mert az egész párt ilyen alakokból áll, megoldják ők egymás között.

 Az összeesküvés elméleteket próbálja kerülni a blog, de itt már nem néhány chemtrail hívőről van szó, hanem a legolvasottabb hírcsatornákról, euro milliárdokról, politikai masszírozásról, háttéralkukról, így nagyon is képbe vágnak az efféle elméletek. Nyilvánvaló tény, hogy a fontosabb politikusokat megfigyelik, dossziézzák az adatokat róluk egy kartotékban, hogy a megfelelő pillanatban elővegyék és felhasználják. Ebbe az elméletbe pontosan beleillik, hogy a magyar kormányzatnak küldenek egy erőteljes üzenetet talán legfontosabb brüsszeli emberük kompromittálásával. Nem kell a homoszexuális szcéna avatott ismerőjének lenni ahhoz, hogy tudjuk, egy ilyen partira nem egyszer az életben mennek, hanem heti rendszerességgel. Tehát régóta tisztában voltak ezzel a különféle államok megfelelő szervei.

 Ezt a szálat erősíti a kábítószer birtoklás. Mivel a járvány ellenére való bulikázás leginkább erős ejnye-bejnyével van elintézve, a kábítószerfogyasztás/birtoklás már komolyabb ügy.  Szájer saját elmondása szerint kérte a tesztelést, ami vagy igaz vagy nem, talán jegyzőkönyvben benne van, ez sokat javítana a helyzetén. Mert akkor feltehetőleg nem fogyasztott, márpedig mikor fogyasztana, ha nem egy ilyen partin, amúgy meg minek lenne nála. Ezek után marad a kérdés, hogyan került oda, ha nem az övé. A triviális megoldás, hogy valamelyik cimbora jót akart, vagy Szájer vitte másvalaki részére. A kémtörténetes, hogy valaki megbízásból tette bele. Ez azért érdekes, mert eredetileg nem volt meghívva, tehát elvileg nem állíthattak neki csapdát előre,  csak az marad, hogy a rendőrök közül valaki tette a drogot a táskába, esetleg egy beépített, fedett személy de ez már nagyon spekulatív. Lesz itt mit kibogoznia a magyar titkosszolgálatnak.

 Némileg jogos az ellenzék követelése, hogy az ilyen eseteket a kormányzat lehetőleg kerülje el, mert azért ezekről a dolgokról nekik is tudniuk kellett és így, mint látható, volt egy támadási felületük. Tehát, ha igaz a sztori, akkor nagyon eldurvult a brüsszeli harc, hogy ilyen módszerekhez folyamodnak, azaz tényleg sok forog a kockán. 

 Azt se felejtsük el, hogy nem világos, miért is akarják a jogállamiságot az amúgy szerződés szerinti pénzekhez kötni! Volt az atombomba, a hetes cikkely, ami nem működött. Erre most azt mondják, addig nem fizetünk, amíg nem működik a bomba. És közben ránk meg a lengyelekre mutogatnak. Akinek itt nem bűzlik valami, annak baj van az orrával. A helyzet az egyre durvább üzengetéssel, plusz a Szájer-üggyel csak még tovább romlik, miközben az egésznek semmi értelmét nem látni. Ezek után elég sokan gondolják úgy, hogy itt egy szándékos lejáratás történt egy olyan emberrel szemben, aki ezt nem érdemelte volna meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://europeanphalanx.blog.hu/api/trackback/id/tr2216318422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

F1őr 2020.12.06. 14:34:48

Nem rendőr tette bele. Nyilván voltak beavatottak akik tudták mi fog következni. Egy kis figyelemelterelés és már ott is van a cucc a táskába.

megamovieboy · http://europeanphalanx.blog.hu/ 2020.12.06. 15:39:34

@F1őr: Jogos. Úgy is gondoltam, hogy "rendőr", mint annak álcázott személy. Javítom is.
süti beállítások módosítása