European Phalanx

A nyugat mindig okosabb

2021. június 13. - megamovieboy

cancel_kolombusz.jpg

Kolumbusz szobra nyilván ellenség, hiszen ha nem fedezi fel Amerikát, akkor ma nem nyomnák el ott a feketéket :D

  A magyar-ír barátságos mérkőzés előtti pillanatokban az írek féltérdre ereszkedtek amit a nézők pfujolással jutalmaztak. Az okát az írek nem értik, nem is akarják megérteni és hisznek a szellemi, erkölcsi fölényükben. 

 Az erkölcsi fölény megsemmisült az újkori rabszolgatartással. Szellemi fölény meg nem is volt. Ezt tévesen gazdasági fölénnyel keverik, amely az Atlanti kereskedelmi útvonalból származik leginkább.

 A fentiekre alapozott félreértésből adódik a sportpályákon zajló politikai aktivizmus. Egyrészt a sportban ne adjon elő senki semmiféle politikai performanszt, vagy rituálét! Ez amúgy az Olimpiákon is így van, érthetetlen, hogy az UEFA miért engedélyezi. Ha ma letérdelhetnek, akkor holnap a karlengetést is engedni kell, hiszen a szövetség nem tehet különbséget politika és politika között. A jó ügyre való hivatkozással kettős mércét alkalmazni olyan precedens, amit utána bármire rá lehet húzni, csak ki kell jelenteni, hogy az a jó ügy. Nincsen olyan bíróság a földön, amelyik kimondhatná mi számít jónak és nincs mögötte politikai hátsó szándék. A letérdelés megtűrése egy téves eljárás. De nézzük csak mi is áll mögötte!

 A letérdelés eredete pár éves csupán és elterjedését az amerikai média támogatta. Ez ugyanaz a sajtó, amelyik a cancel culture néven ismert fekete mozgalmat is terjeszti. Ennek lényege az "elnyomó" fehér kultúra lebontása. Mondani sem kell, hogy ezt a baloldali politika irányítja. Amit amúgy fehérek irányítanak. Azaz a saját kultúrájukat akarják lebontatni a feketékkel, legalábbis akciójelszavak szintjén, politikai haszonszerzés céljából. Itt azért felmerül a kérdés, mi köze a stadionban térdelő íreknek az amerikai rabszolgasághoz, hogy az amerikai politikai terméknek megfelelően önkéntes aktivistaként tevékenykedjenek a futballpályán? Annyi, hogy ezt a politikát az ottani hatalmi elit is átvette, mint hatalmukat megerősítő módszert és a nemzeti válogatottjuk "önkéntesen szabad akaratából" vette át. 

 Az indok az antirasszizmus. Ez van annyira jó ok, hogy a fehér ellenes feketék jelképét most már a fehéreknek kelljen előadni. Azaz antirasszizmusnak adják el a rasszizmust. 

 Ez kezd annyira ismerősnek látszani. Meg is van, ez a jó öreg duplagondol eljárás. Bizony, ez a washingtoni elit által terjesztett trükk ízig-vérig kommunista, csak újracsomagolva. Negyven éve a Kreml harsogta, hogy "Amerikában nincsen szabadság, mert a rendőrök verik a négereket". Mára ezek a propagandisták mintha átköltöztek volna az USA fővárosába, hogy onnan tolják az igét a fehérek által épített, feketéket elnyomó társadalomról. (Mégis melyik ország degradálná le magát ilyen szinten? Na jó, a szerencsétlen németek. De a japók már szépen elhallgatják a dolgokat. Sőt, a korabeli pilótadzseki is néha divatos lesz arrafelé.) Nem véletlen, hogy Putyin a Szovjetunióhoz hasonlította nemrégiben az Egyesült Államokat. Kísérteties a hasonlóság a kommunikációban. Csak itt nem egy másik nagyhatalom támadja őket, hanem a saját elitjük. (Ez az amerikai "elnyomó társadalom" támadja Kínát az ujgurok miatt...)

 Itt jönnek végre képbe a kelet-európaiak. Ők semennyire sem érzik magukat bűnösnek sem a rabszolgaságban, sem a feketék elnyomásában. A cancel culture, azaz az eltörlés kultúráját sem szívlelik, hiszen errefelé semmit sem akarnak eltörölni a kultúrából. Pontosabban az eltörlés kultúráját magukra nézve a kultúra eltörlésének tartják és visszautasítják. Ezt egészíti ki a lappangó kommunista jellegű propaganda iránti zsigeri ellenszenv. Ezek úgy összegződnek a keleti blokk lakosságában, mint marxista támadás a kultúrájuk ellen. És amikor ezt a nyugatiak elhozzák az országukba, ki fogják fejezni jól halhatóan az ellenérzésüket. És erre válaszul kapják a nyugat szemforgató, lenéző értetlenkedését. Kiegészülve a hazai marxista-internacionalista hívek öngyűlöletével.

 Aki ide jön, az tartsa tiszteletben a mi kultúránkat, ne hozzon rasszista, marxista elnyomó nézetek és főleg ne provokáljon vele minket! Visszautasítjuk a rasszizmust, elutasítjuk az elnyomást. Jószántunkból nem fogunk meghajolni előttük.

magar_ir.png

A magyar-ír mérkőzés középkezdés előtti pillanatai. A magyarok fehérben.

A bejegyzés trackback címe:

https://europeanphalanx.blog.hu/api/trackback/id/tr2416592390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2021.06.13. 17:06:43

I. Csalódtam az írekben. Az a nép, amelyik évszázadok óta próbálja láthatóan tartani a különbséget angol és ír között, és erre felhasznál minden lehetséges módot, most beáll egy olyan cégéres ökörségbe, ami méltatlan a permanens függetlenségi és önazonossági törekvéseikhez. Hozzánk hasonlóan kínlódták végig a századaikat a puszta megmaradásért. Az angolokkal szemben határozták meg magukat még a vallásukkal is, és most, amikor büszkén kiállhatnának, hogy ők ugyan nem vettek részt semmiféle rasszista dologban, sőt, azokkal álltak mindig is szemben, akik meg igen, tehát nincs is miért bocsánatot kérniük sem állva, sem térdelve, behódolnak egy politikai demagógiának. Inkább ki kellene húzniuk magukat a megalázkodás helyett.

II. Ha a nagy elszámolásban, felhánytorgatásban, vádaskodásban és mutogatásban a sok sérelem okát így meglelni vélték a világtörténet aktuális alakítói, akkor ne csináljunk félmegoldásokat. Forgassuk vissza a kereket! Rendezkedjünk be a felfedezések korának legelején lévő földrajzi politikai és gazdasági állapotoknak megfelelően, és folytassuk onnan újra. Érdekes lehetne, amint a jelen jóléti államai megszabadulva a rablott anyagiaktól, és az azokkal szerzett privilégiumoktól vajon milyen szinten élnének. Persze a feketék se örülnének, mehetnének vissza a sárkunyhóikba, és onnan indíthatnának kődobálós háborúkat a szomszéd törzsekkel szembe a bivalyszaros pocsolyákért. Okulva a történelemből, meg a "baráti" nyugat "hősies" kiállásából, talán mi sem ellenállnánk a törököknek, hanem átengednénk őket. Végül is eredetileg nem hozzánk jöttek balhézni. Ők a sógorokhoz igyekeztek, akik azért ezt nem túl lojálisan hálálták meg. Amerikában jól ellennének az őslakos népek bölényeket hajkurászva. Ebben a jelenlegi banán köztársasági rendszerben ők sem boldogabbak, mint bármikor, mióta fehér ember lépett a kontinensükre. Egészen új dimenziók nyílhatnának. Ha a balos ámokfutók úgy tudják okolni a jelen fehérjeit a múltbéliek bűneiért, és sajnáltatni magukat a jelen jólétében élők a régiek sérelmei miatt, akkor rendezzük vissza a dolgokat oda, ahonnan a kálvária elindult. Én szívesen részt vennék a kísérletben.

megamovieboy · http://europeanphalanx.blog.hu/ 2021.06.14. 12:30:19

@F.M.J.: Szerintem sem túl logikus az írek hozzáállása. Talán ez az angolszász nyugat majmolása valamiféle Stockholm-szindróma formájában. Arra tippelek az uralkodó elitnek kedvező ez politika és persze az embereket sem kérdezik meg róla. Egyszerűen aki nem fogadja el, az rossz embernek lesz bélyegezve.
A cancel cultur lényege még mindig az oszd meg és uralkodj. Mindenki mindenki ellen, vallás, nem, származás, politikai nézet, sőt életkor alapján.
süti beállítások módosítása