European Phalanx

Budapesti vétó és ami mögötte van

2021. augusztus 28. - megamovieboy

atletic_satdion.jpg

Az épülő budapesti atlétikai stadion Fotó:telex.hu

 Arról már írtam, hogy a baloldal számára semmi sem tud jó lenni, amit meg ők kitalálnak, az meg tényleg nem jó. Valakik megsúgták nekik, hogy a vétó egy erős dolog, ezért használják fegyverként a kormányzati fejlesztések ellen! Megfogadták a bölcs tanácsot és már a mindent is vétóznák.

 Amúgy persze a vétózást értelmesen is fel lehet használni az ostobaság ellen

 Csak éppen! A kormányzati fejlesztések lényege a fejlődés elősegítése. Ezért érthetetlen ezek gátolása. A fővárosi projektek első számú haszonélvezője maga Budapest. A múzeumok a lakosság rendelkezésére állnak. A stadionokban közösségi rendezvényeket lehet tartani. A hidak a város életét javítják. A nemzetközi egyetem világszintű találkozási ponttá teszi a várost, míg az atlétikai világbajnokság egy nagyon jó reklám. Mindezek mellett utóbbiak több munkalehetőséget, extra bevételt hoznak. Egyértelmű, hogy a budapesti városvezetésnek ezeket gátolni olyan, mintha a saját lábukba lőnének. 

Az Atlétikai VB aztán a tökéletes állatorvosi ló este. Ilyet lemondani komoly presztízsveszteség. Egy olyan üzenet, hogy itt nem mennek jól a dolgok. Egy külföldi amit Magyarországról esetleg ismer, az Budapest. Tehát Magyarországot Budapesttel azonosítja. Amikor Karácsony Gergely lemondaná az eseményt, azzal az egész országnak ártana. Ezt nyilván a vidéki emberek is értenék és nem is tenne jó a miniszterelnöki aspiráns  főpolgármester megítélésének. Főleg azért nem, mert nincsen rá valós oka. A költségeket az ország állja, míg minden nyereség első körben Budapesten csapódik le. Tehát nincsenek anyagi, gazdasági, vagy katasztrofális oka a lemondásnak, hanem csak tisztán politikai rombolás. Ezért már a lemondással való fenyegetőzés is visszatetsző. 

 Erre az egészre nem kellene posztot szánnom, ha egy normális országban élnénk. De sajnos a baloldali biztos szavazó jelenleg mentálisan annyira leépült állapotban van, hogy számára a minél rosszabb, annál jobb a normális, sőt, ez számára az elvárás.  A baloldalinak a rombolás maga a győzelem. Ők azok, akik még biztatják is a főpolgármestert, hogy keményen álljon bele a harcba, ne hagyja élni a gonosz kormányt.

 Ezt elérni nem volt könnyű. Sok pénzbe és munkába került, hogy magyar állampolgárok szégyeljék saját magukat azért, mert magyarok. Hogy, magyar állampolgárok éjjel-nappal gyűlöljenek mindent, ami magyar. Számukra csak az megfelelő, amit külföldről megmondanak nekik. Nyilvánvaló, hogy ebben a külföldi kézen levő sajtó a fő bűnös, meg a nekik alájátszó baloldali politikusok. Ők azok, akik a gyűlölködést mindennapi alaptevékenységgé fejlesztették.  Elég visszaemlékezni a 444.hu white-listás kommentelői miket adtak elő. Addig lettek moderálva a hozzászólók, amíg csak a progresszívek számára kedves mániákus gyűlölködők maradtak. Olyan antiszemita hozzászólásdömping ment át Izraellel kapcsolatban, hogy felnéztem az oldal tetejére mégis hova keveredtem, mert azt hittem a kuruc.info-t olvasom. De Nigériával kapcsolatban volt niggerezés olyan szinten, hogy az a délnyugatnak is becsületére vált volna 100 évvel ezelőtt. Ma ugyanez folytatódik a HVG weboldalán. Nincs ott olyan téma, melynél legkésőbb a harmadik hozzászólás ne torkollana valami vállalhatatlan primitív orbánozásba. 

 Most augusztus 20-án hiába csináltak semleges turult, csodaszarvast, meg Szent Istvánt. Ha szivárványszínre festik őket, a progresszívok akkor is gyűlölnék, mert olyan szellemi kondicionálásban volt részük, ami után ezek a jelképek számukra elfogadhatatlanok. Csak éppen ezek a magyarság, a magyar államiság alapvető gyökereit jelentik. Akik ezt nem fogadják el, azok Magyarország létezést sem fogadják el. Ez a mentalitás nem csak minket, hanem minden nemzetet érint, ahol ezek a nemzetellenes erők megvetik lábukat, Nemrégiben egy BLM aktivista már az amerikai zászlót minősítette elnyomónak. Volt is visszhangja, költözhetett egy fekete vidékre, annyi fenyegetést kapott érte.

 Megint oda jutunk, ahonnan ez a blog elindult. Akik a nemzetet támadják, azok a nemzet által alkotott demokrácia ellenségei. Egyre egyértelműbb, a progresszív erők a demokrácia ellenségei. Mögöttük egy elnyomó elit áll. A profitéhes multinacionális vállalatok, a kezükben levő média és közösségi oldalak melyekkel befolyásolják a közvélekedést, az általuk uralt reklámpiac, melyen keresztül nyomást gyakorolnak a társadalomra és az NGO-k melyek célja a demokratikusan választott kormányzatok kikerülése. 

 Nyilván a multicégek a világ természetes részei. De el kell jutnunk oda, hogy eltilthassuk, büntethessük, ha politikai tevékenységet folytatnak. Hiába hazudják, nekik a valóságban nincsen társadalmi küldetésük. Az ő küldetésük a profit realizálása. Ne a Volkswagen mondja meg, ki iránt kell érzékenynek lennünk, ne a Coca-Cola mutassa meg mit, jelent a szerelem! Ez csak egy témakörről  példa, de láthatóan igyekeznek az élet minden területére befolyni. 

 Végkövetkeztetés hogy Karácsony romboló tevékenységének az alapja, a progresszív erők antidemokratikus befolyásának a demokrácia meghekkelésére tett kísérletének a megvalósulása. A demokrácia ellenségei próbálnak saját elnyomó hatalmuknak demokratikus támogatottságot szerezni. Szerencsére a demokráciák ennek ellen tudtak állni. Mármint a nyugati demokráciák. Legalábbis mostanáig. Erővel le tudta gyűrni a német demokráciát Hitler, de sosem volt demokratikus többsége. Akik valóban mögötte álltak, az a nagytőke volt. Karácsony Gergely nagyon messze van Hitler képességeitől.Ő csak egy báb a nagytőke kezében, aki próbál magának egy kis hasznot kiügyeskedni a hatalomból. Ezt azonban nem tehetné meg, ha nem lennének mögötte agymosott százezrek, akik örvendeznek a saját maguknak is kártékony vétózásnak. 

 A legvalószínűbb, hogy a vétó csak egy blöff, amiből majd kibújnak valahogyan, amint szembesülnek a nem fanatikus szavazók véleményével. Az meg egyértelmű, hogy a Fudan akadályozására van megbízásuk, a VB egyáltalán nem érdekli őket. De már az, hogy akár le is járatnák az országot, vagy csak annyi, hogy felmerül bennük ez a gondolat, már mutatja, kinek a szolgái valójában és mennyire viselik szívükön az ország sorsát.

A bejegyzés trackback címe:

https://europeanphalanx.blog.hu/api/trackback/id/tr6516672776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2021.08.28. 20:11:38

Nem újság, hogy KariGeri egy igazi szerencsemalac. Nem volt jó semminek sem a falujában, elment hát Pestre. Ott sem volt jó semmire, ezért felvették bábnak, Először marionettnek gondoltam, de mostanában inkább a kesztyűre szavaznék. Remélem érthető!

Igazából Orbánt nem értem. Nagyon drukkoltam, hogy átvegyék a Széchenyi-híd felújítását. Jó kontraszt lett volna, hogy mi a különbség a duma és a csinálás között, de ez a hajó elment. Talán most is érdemes lenne elgondolkodni, hogy csináljuk meg másutt, ahol nem olyan ostoba a vezetés, amilyen a fővárosban. Csak akadna egy-két nagyobbacska vidéki város, akik nem lennének megsértve, ha felkerülnének a sporttérképre, EU-s pénzből felfejlesztenék a környezetüket is úgy az űrkorszakig, és évekre feltöltődne az össze szálláshelyük. Az eddig elkészült épületet meg vissza kéne bontani, hadd legeltessen rajta méheket a szerencsétlen hülye.
süti beállítások módosítása