European Phalanx

Európa gyarmatosítása

2021. szeptember 26. - megamovieboy

13_colonies.jpg

 A 13 amerikai kolónia zászlaja

 A Római Birodalom bukása után 1000 évvel Európa a világ élére került. Pedig a történet kezdete nem volt éppen fényes. A római kultúra romokban, Európában barbár katonai elitek váltják egymást. Aztán mikor a Frank királyság végre megerősödött, külső fenyegetések hada zúdult az öreg kontinensre. Arabok, vikingek, magyarok támadásai tartották rettegésben a lakosságot. A válasz erre, a belső megerősödés, a kihívásnak való megfelelés volt. Háromszáz év alatt megfékezték és a keresztény oldalra állították az északiakat és a keletieket, a nyugati mór támadást pedig visszaverték. Még az is belefért, hogy Bizánc leszakadt a nyugatról. Ezek alapozták meg a nagy felfedezéseket és a gyarmatosítás évszázadait.

 Ma Európa mintha mindent elfelejtett volna, mert a siker receptjének az ellenkezőjét teszik.

Idegen, marxista ideológiát kényszerítenek az államokra. Hagyták Nagy-Britanniát kiszakadni. A haderőt lezüllesztik. Jó kapcsolatok helyett ideológiai alapú embargó alá veszik Oroszországot, mely ehelyett szövetségesünk lehetne Kínával szemben. Ráadásul emiatt kiszolgáltatott helyzetbe kerülünk, mert az EU képtelen önmagát megvédeni a harmadannyi lakossággal rendelkező oroszoktól. Emiatt az USA-tól kerülünk függő helyzetbe. Mellesleg éppen ők azok akik a romboló hatású neomarxista alapon politizáló pártokat pénzelik. Brüsszelben 40.000 bejegyzett lobbista van. Ők közvetítik az amerikai mamutcégek és a mögöttük álló washingtoni birodalmi politika elvárásait az Európai Parlamentbe. 

 De mit képvisel az USA és ez hogyan hat Európára? Szavakban a mindenkinek minden jogot és a mindenkit megvédünk mindenkitől elveket. Ezek azonban nem túl hatékonyak, már ha a cél nem a zűrzavar megteremtése, amit láthatunk ma Amerikában. Ami Európát a gyakorlatban érinti, az a közvetlen környezete. Az oroszokkal való szembenállásról volt szó, de nézzük a többi országot! Észak-Afrika kapott két forradalmat. Az egyiptomi demokratikus puccs eredménye egy vallási alapú terrorszervezet hatalomra jutása, majd egy katonai puccs és végre visszaállt a rend egy másik diktátorral. A másik ország Líbia, mely túl jóban volt Európával, mégis európaiak is részt vettek a szétverésében. Most ott törökök harcolnak oroszok ellen, miközben amerikai zsoldban álló csempészhajók ingáznak onnan Európába feketeafrikai illegális migránsokkal. Az USA Irakot is szétverte, hogy aztán a szokásos iszlamista terrorista megerősödés ellen harcolhasson. Mellesleg Szíriát is igyekezett tönkretenni, de az orosz beavatkozás ezt megakadályozta. Összességében az USA tökéletesen destabilizálta Európa környezetét. Minden amerikai lépés egy újabb csapás volt Európára nézve. Nem csak, hogy zűrzavart teremtett, hanem a nyugatot egészében is lejáratta. Európa nem tud érdemben gazdaságilag terjeszkedni, mert a helyiek gyűlölik a nyugatot, hála az USA beavatkozásainak.

 Egyben nézve, az Egyesült Államok Európa környezetét lerombolta, miközben az Unió irányítását lényegében magához ragadta. A végeredmény egy elszigetelt, ideológiai harcoktól meggyengült Európa. Nézzük miket tesz Brüsszel Európa felvirágoztatása helyett! Ideológiai alapon leveleket írogatnak Kínának. Eurázsia nyúlfarkjaként akarják megmenteni az egész Földet a környezetszennyezéstől, ami a gazdaság leépüléséhez fog vezetni.  Egyéb nagyon fontos problémának tekintik, minél több jogot osztogatni az LMBTQ embereknek, csak éppen már elfogytak a jogok, ha valaki kap egy újabbat, azt másoktól kell elvenni. Amikor már az EU országok többsége ellenzi, Brüsszel még mindig migránsokat akar osztogatni. Az amerikaiak pénzelte civil szervezetek megvédése is elsőrendű dolga Brüsszelnek, ahogyan az amerikai média védelme is az. A végső, legnagyobb főellenség azonban mégiscsak Orbán Viktor. Ő az amerikaiak által pénzelt média szerint a demokrácia ősellensége, amiben az sem zavarja őket, hogy demokratikus támogatottsággal rendelkezik. Ez így szórul-szóra jelentkezik az Uniós nyugati baloldali pártok retorikájában. Az meg külön vicc, hogy az állítólagosan mindent is ellopó maffiahatalom jobb eredményeket tud felmutatni, mint a liberálisok. Mondhatni mínusz kétszeres a szorzó közöttük, mert amennyit a liberális hozzáértés elpusztít, a nemzeti oldal kétszer annyit épít fel.

 Az Unió teljesítményét és céljait elnézve, a további leszakadás abszolút módon garantált. Zűrzavar kívül, zűrzavar belül, ostoba prioritások, katonai, politikai gyengeség. 

 Végül kaptunk még két ajándékot Washingtontól nemrégiben. Az egyik az afganisztáni kivonulás, melyet elfelejtettek egyeztetni európai szövetségeseikkel és az ország a szokásos Amerika utáni terrorveszélyes hellyé vált. A másik, hogy USA nyomásra az Ausztrál kormány felmondott egy nagyléptékű hadi megrendelést Franciaországgal szemben. Még szebb, hogy ebben a nemrég lelécelt britek is nyakig benne voltak. Teljesen egyértelmű az üzenet, Európa már nem fontos szövetségese Amerikának. A valaha gyarmattartó kontinens, most önmaga válik gyarmattá. Az új úr ugyanazt akarja, mint minden gyarmattartó. Legyen Európa gyenge, zavaros, kihasználható. 

A bejegyzés trackback címe:

https://europeanphalanx.blog.hu/api/trackback/id/tr8116700674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása