European Phalanx

Hibrid hadviselés

2021. november 09. - megamovieboy

feherorosz-migransok.jpg

Migránsok a Lengyel-Fehérorosz határon Fotó: portfolio.hu

 Lukasenka, a galád Fehérorosz elnök nem átalja szegény háború/éhínség/elnyomás elől menekülőket az EU felé terelni. Az Európai Bizottság szerint ez a hibrid hadviselés egyik formája. Nohát, csak felismerték végre az igazságot, igaz, ehhez kellett az is, hogy az elkövetőnek már eleve ne legyen jó híre.

 No de, ha egy idegen hatalom által szervezett migráció az EU elleni támadás egyértelmű módja, akkor nem ugyanez a helyzet az amerikai szervezetekhez kötődő szervezett migrációra? Az amerikai NGO-k által pénzelt bevándorlásra ösztönző propaganda a szegény országokban, az európai médiában a befogadásra ösztönző propaganda, a migránsok kontinensre való  átszállítása, valamint a migránsok érdekeinek jogi képviselete ugyanúgy Európával ellenséges lépések, mint Lukasenka húzásai.

 Jó lenne, ha végre az európai fejekben is egyértelmű lenne, az USA nem jobb barátja Európának, mint Kínának. Sőt, számukra Európa egy kellemetlen versenytárs, melyet igyekeznek minden piacról kiszorítani. Oroszország passzivitásával a NATO-nak sem lenne már túl sok értelme, ha az EU képes lenne felvenni a versenyt az 50 éves technikával felszerelt orosz hadsereg ellen. De mivel még ehhez is béna, ezért szükség van az amerikai csapatokra itt, miközben azokat inkább áttennék a távol-keletre. Jó lenne, ha az EU legalább a közvetlen környezete ellen tudna egyértelmű fenyegetést jelenteni! És főleg nem szorulna egy rivális támogatására!

 Ezek után meg lehetne kérdezni, mi folyik Brüsszelben? Miért van egy ilyen erős gazdasági térség bukópályán? Miért nem tettek semmit a Britek kilépése ellen? Miért nem akarják megerősíteni az Uniót? Miért akarnak Kínának számunkra káros és értelmetlen leveleket küldözgetni? Miért kapnak az amerikai NGO-k mindenhez jogot? Miért a tagállamok ellen folytatnak szabadságharcot, az azokkal való együttműködés helyett? Összegezve: Brüsszel miért az EU ellensége?

 A válasz egyértelmű. Brüsszel euroatlantista irányt követ, aminek a lényege, hogy a globalista európai baloldal az amerikai globalizmus szekértolója Európa kárára. Már régen rossz, amikor egy politikai vezetés olyan teljesítményt nyújt, hogy csak két lehetőség merül fel: vagy ostobák, vagy másnak dolgozva tudatosan rombolnak. Ezt már pontosan ismerjük hazulról, a baloldal tevékenysége pontosan ilyen volt számunkra. 

 Ez is egy hibrid hadviselés, nem tankokkal, nem bankokkal, hanem megvesztegethető politikusokkal, bürokratákkal hekkelik meg a demokratikus országok közösségét. A megoldás egyértelmű, a vízfej helyett a tagállamoknak más, hatékonyabb vezetési formát kell létrehozniuk, mely a tagállamok érdekeinek a képviseletét koordinálja.

 Így világít rá egy migránsválság a lengyel határon az EU alapvető problémáira.

A bejegyzés trackback címe:

https://europeanphalanx.blog.hu/api/trackback/id/tr8716750104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása