European Phalanx

Európa végórái

2022. február 26. - megamovieboy

 peacemaker.jpg

John Cena, mint Békeharcos. Világbékét akkor is, ha mindenki beledöglik!

 Az amerikai győzelem pillanatnyilag tökéletes.  Az oroszok véglegesen rátolva Kínára, Európa pedig teljesen elszigetelődött. Hogy az oroszok hogyan boldogulnak a legújabb Mennyei Birodalommal, ahhoz nem értek, de Európa haláltusáját sajnos pontosan látom.

 Az EU, a világ szélén helyezkedik el a feltörekvő Ázsiához képest. Ázsiai nézőpontból Európa csak egy patkányfarok a világ végén. Azonban a mi nézőpontunkból ott van a közel-kelet, Afrika és az Atlanti kereskedelem, ami azért kárpótol szépen minket.

 Ja, hogy ez most már csak egy vágyálom! Hiszen egyrészt a britek leléptek és Európától függetlenül törleszkednek Amerikához.

 Észak-Afrika szétcseszve, talán Egyiptom kezd magához térni, de ott is újra kell építeni a kapcsolatokat.

 A közel-kelet romokban, köszönet Amerikának! Irakot, Szíriát naná, hogy szétcseszték, Irán mai helyzetét is nagymértékben köszönheti a demokratikus elnököt megbuktató Amerikának. Arábia meg Amerika nagy barátja.

 A törökök hogy, hogy nem, kezdenek NATO tag létükre nemkívánatosak lenni. Némileg meglepő módon Izrael is erre a sorsa van ítélve, bár az új, Amerika barát kormány még tesz egy kísérletet az újvilág kegyének elnyerésére, legalábbis minket már blokkolnak a műholdas programunkban.

 Tehát délről és keletről Európa elzárva, a nyugati rész leszakadt, északon meg már csak a sarkvidék van. Maradt nekünk a minden földi jóban gazdag Oroszország és a hozzá vezető kulcs ország Ukrajna. De mégsem! Amerika résen volt és ezt is tönkre vágták ezzel a háborúval. Ne mondja azt senki, hogy pont az ukránok ne tudták volna, hogy az oroszoknak a folyamatos ingerlésre elég korlátozott reakcióik vannak! Márpedig már több, mint hét éve kóstolgatja őket az USA barát ukrán vezetés. Lehet úgy csinálni, mintha a medve játék lenne, de ne csodálkozzon akkor senki, ha viszi a fél karját! Főleg érhetetlen ez olyantól, aki az erdő mellett lakik.

 Ezzel Európa elszigetelése tökéletesen bevégeztetett. Ezek a baromállat jenkik mindent elkúrtak Európa környékén. Nehéz abban hinni, hogy mindez a véletlen műve lenne. Ez inkább egy tudatos, ellenünk irányuló romboló munka volt. Most, hogy az oroszokat rátolták Kínára, megvalósult a kétpólusú világrend, ahol az európai nyugat kénytelen Amerikának alávetnie magát, hogy az megvédje a kínaiakkal súlyosbított oroszoktól.

A bejegyzés trackback címe:

https://europeanphalanx.blog.hu/api/trackback/id/tr3017766532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2022.02.26. 11:23:26

A magánkézben lévő iszonyatos méretű orosz magánvagyona kapcsán már várom azt a kaján pillanatot, amikor majd a nagyképességű focista nem kapja meg a bérét, mert be van fagyasztva a bank.
Az összes topligás "nemzeti" eresztésben van érintett csapat.

Amúgy meg a BRICS és a kriptovaluta, nomeg nemű zavar a műholdak közt, illetve a tengeralattjárók által 'kezelt' adatforgalmi kábeleken épp elég ahhoz, hogy 'kipakoljanak' néhány bankot és megpörgessenek néhány tőzsdét.

Ebben a műsorban nem lesz etikus hekker.

gigabursch 2022.02.27. 14:35:41

Szerintem mindkét Ukrajnai posztodhoz kiválóan kapcsolódik:

youtu.be/tMd71UIw1CE
süti beállítások módosítása