European Phalanx

A nyugat új találmánya: ruszizmus.

2022. március 05. - megamovieboy

rusophobia.jpg

 A ruszofóbia már eddig is létezett nyugaton, (nyugi a magyarokat és a lengyeleket is utálják, de a jelenlegi közellenség a románok) azonban az ukrajnai háború minden gátlást lebontott. A fejlett világ végre szabadjára ereszthette gyűlölködését. Van itt minden, ami csak a gyarmatosítás korában volt. Szabad rablás, idegengyűlölet, diszkrimináció, s persze a végső cél is ott lopakszik mindemögött, a nagy orosz bálna elejtése. A végtelen kincsekkel teli föld és az olcsón munkára fogható szlávok százmilliója, ami egy évszázadra gazdaggá tenné a győzőt. Nézzük ezeket a gyakorlatban a haladó nyugat által bemutatva!

 Érdekes módon a nyugat nem hivatkozik semmiféle egyezményre, amikor önkényesen elkezdi lefoglalni a területükön található orosz javakat. Így ez egy köztörvényes lopásnak néz ki. Ja, persze államok között úgy látszik legális elvenni bármit is. Csak akkor mi a bajunk az oroszok ukrajnai nyomulásával? Az oroszok is csak ugyanezt teszik, csak határozottabban. (Jó, ezen lehet kötekedni a halottak miatt, de ebben persze az amerikaiak a csúcstartók ebben az évezredben.) Mondjuk egy orosztól el akarják venni a tulajdonát és ellenáll, akkor mire alapozva lépnének fel ellene? Hiszen ő nem egy állam, hanem magánszemély. 

 Néhány nyugati oroszellenes találmányt megemlítek, mert később már úgy sem hiszi el senki, hogy ilyen volt. Nagy kedvenc az orosz és belorusz paralimpikonok kizárása az olimpiáról. A vicc határát súrolja, amikor a nemzetközi macskakiállításról tiltják ki az orosz macskafajtákat. Az ukránok meg eközben úgy dirigálnak, mintha csapataik Brüsszel külvárosában járnának. Egyik követelésük a Fradi orosz edzőjének kirúgása, mégpedig nagyköveti szinten. Igaz, maga Csercseszov oszét, de hát kicsire nem adnak, a nagy meg nem számít. A Csajkovszkij ellen zúgolódó angol hülyéket se felejtsük el! Esetleg ugyanott Tolsztoj könyveket is lehetett volna égetni az utcán a koncert után.

 Magyarország egy jó hely, mert ez már most sok a szélsőbaloldalnak is, akiknek becsületére válik, hogy a közvetetten a kárpátaljai magyarokat is megfenyegető ukrán költő üzenetét is legalább fele részben visszautasították. Szóval a maximumra felhúzott orosz ellenességet már most durva túlzásnak tartják és jönnek is a magyaros ötletek, mit kellene még betiltani. Az oroszkrém torta evidens, ahogyan az orosztanárokat is ideje lenne megnevelni, de nem úszhatná meg az Oroszlánkirály és még Oroszlány sem. Utóbbit nyilván át kellene nevezni Ukránfiúra. Persze az Orosz vezetéknévvel megáldottakkal is kellene kezdeni valamit!

 Amúgy elképzelhető egy olyan egyezség, hogy a háborúban levő országok polgárai nem vehetnek részt a sporteseményeken, de egyelőre ilyen nincs. Érdekes lenne, ahogy az Olimpia előtt Szváziföld hadat üzen Kínának, vagy az USA-nak, melynek sportolói így nem indulhatnának. 

 A lényeg, hogy ha a dilivonat beindul, nincs megállás. Márpedig itt alaposan felfűtötték a kazánokat. Kíváncsian várom, miket fognak tudni még kitalálni a CIA főhadiszállásán az oroszok ellen.

 És még néhány betiltandó szerzemény, melyek első körben eszembe jutottak:

A bejegyzés trackback címe:

https://europeanphalanx.blog.hu/api/trackback/id/tr6217772692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2022.03.05. 16:21:01

S akkor mi van Nagyoroszival és Kisoroszival?

gigabursch 2022.03.05. 20:49:52

S akkor szegény orosz agarakról ne is beszéljünk!

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2022.03.06. 15:04:50

@gigabursch: Na és Tatabánya mellett milyen lány lesz, mert ugye így nem maradhat?

gigabursch 2022.03.06. 16:12:09

@F.M.J.:
Hármashatár-hegy: Oroszlán szikla?

Bújj, és akkor a Tankcsapda: Szép kis orosz lány c. zeneszáma?

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2022.03.06. 16:28:35

@gigabursch: És ha a kreténség már felszántotta a felszínt, jöhet P-orosz-ló.
süti beállítások módosítása