European Phalanx

Az EU legnagyobb problémája: Magyarország

2022. szeptember 15. - megamovieboy

fekete_koporso.png

  Az EP rátámadt Magyarországra, pedig tudhatnák mi lesz rá a válaszunk. 

  Az EU Parlament ismét kimutatta foga fehérjét. Főleg a baloldal egy középkori haláltáncot idéző módon, a kaszás közeledtével egy őrült csujogatóst adtak elő, amiben az EU minden problémájáért Magyarországot hibáztatták. Évek kemény munkájával mondogatták, hogy a baloldal által elképzelt demokrácia egyre gyengül, majd elkezdték pedzegetni, hogy már meg is szűnt Magyarországon. Most végre hosszas előjáték után jutottak el odáig, hogy kimondják a demokrácia nálunk megszűnt. Mert az, hogy az emberek szavazgatnak az nem demokrácia. Demokrácia az, amit a szélbalos társadalommérnökök az íróasztalnál kifundálnak és amihez a pórnépnek annyi köze van, hogy köteles elfogadnia. Amerika kapcsán már volt róla szó, hogy a mechanizmusokra épülő, felülről vezérelt társadalom az nem demokrácia, hanem technokrácia, hiszen nem a népet, hanem első sorban az elit elképzeléseit veszi figyelembe. Fura egy demokráciaelképzelés az, amiben a démosz másodrendű. 

 Az elmúlt hetek Magyarország elleni nyugati médiahadjárat és az ezt folytató EP felszólalások egyértelműen az EU tagországokra való nyomásgyakorlás és nem mellesleg a polgárok félrevezetését szolgálják. Miközben, ha Magyarországon valódi változásokat akarnának elérni, valódin értve belülről fakadót, akkor a magyar embereket akarnák meggyőzni, de ilyenre semmiféle próbálkozás nem volt. Tehát Brüsszelben a magyar embereket figyelmen kívül hagyva akarnának nekik jót. Ez az, ami nem működik.

 Nézzük csak meg, kik is óhajtanak beleszólni Magyarország ügyeibe és miért utasítják őket vissza a magyarok! Csak nem a hazai baloldali ámokfutás támogatóiról van szó? Ők azok, akik félrenéztek Gyurcsány összes dolga mellett. Aki tönkretette a gazdaságot, adatokat hamisított, így csalva nyert választást, majd lebukott és nem mondott le, de a tüntetők ellen lovasrohamot vezényeltetett. Az ő elvtársai szerint ez demokrácia volt. A magyar nép szerint meg nem. Sőt, Gyurcsány ténykedése ezek szerint megfelelt a híres európai értékeknek. Vicc.

 Ami most Brüsszelben zajlik az egyrészt egy antidemokratikus nyomásgyakorlás az EU tagállamaira és a polgárok megtévesztésére irányuló kísérlet, másrészt a demokrácia értelmének kiüresítése, megmásítása. Mindkettő elfogadhatatlan. Felháborító ezt látni, de remélhetőleg a migránsválság támogatóinak bukásához hasonlóan ez a banda is bukásra van ítélve. A kaszás közeleg, eljő a csúf bukás, de addig is húzd rá cigány, had szóljon, szidjuk Magyarországot, arra legalább kapunk apanázst Amerikából.

 A legszomorúbb, hogy az európai energiaproblémák kiélezése (ez már régóta tart, de főleg a zöldek rombolása jelentős), majd a britek távozásával az EU meggyengítése még nem volt elég, a keleti tagországokra való rátámadással újabb szakadást akarnak létrehozni, amellett, hogy támogatnak egy előreláthatólag hosszan elhúzódó, Európának értelmetlen háborút Európa szívében.  Nyilvánvalóan, látványosan észrevehető, hogy nem Magyarország Európa problémája, hanem az Európa ellenes brüsszeli vezetés. 

A bejegyzés trackback címe:

https://europeanphalanx.blog.hu/api/trackback/id/tr9917931909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2022.09.15. 16:12:53

Erre mondta Pap Gábor úgy két és fél évtizede, a komplett Európa-ház eszmét aláásó és tényszerűen még nem cáfolt (nem, még a Rubicon nekifutása is q gáz, hogy tételesen igazoltan hamis dokumentumokra építve védi Sosemvolt Károlyt) kitalált középkor ismertetése kapcsán, hogy:
"A Héj összeesküvése a Mag ellen".

Azaz a periféria ugat, a mag meg úgyis túlél.

megamovieboy · http://europeanphalanx.blog.hu/ 2022.09.15. 20:42:52

@gigabursch: Lassan egész Európa periféria, csak ezt páran nem akarják belátni és a többi EU országon akarják kiélni magukat.

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2022.09.18. 21:08:29

" Az EU Parlament ismét kimutatta foga fehérjét."
- Ez nem úgy hangzana életszerűbben, hogy: az EU ismét csattogtatja szuvas, rothadt, megritkult protkóját?
Az EU már csak az öncélú ámokfutók játszótere. Nem is értem, hogy mit akar ettől a dilibolttól OV? Be sem kellett volna lépni, de még nem lenne késő korrigálni. Elő kellene venni a konkrét szabályokat, összevetni az okokat az okozatokkal, a jogszabályokat a valósággal. Azért vannak a felzárkóztatási pénzek, mert azt kapjuk a piacaink megnyitásáért. Ha nincs pénz, akkor csinálni kell protekcionalista gazdaságot. Azért vették fel a helyreállítási közös kölcsönt, hogy szétosszák a tagállamok között. Ha nincs pénz, akkor nem fizetjük a részletek ránk eső részét sem, pontosabban annyival kevesebbet fizetünk be a közösbe. Kicsit keményebben kellene tárgyalni. Hisztis hülyegyerekekkel szemben nem a józan érvek szoktak eredményre vezetni.
süti beállítások módosítása