European Phalanx

Álszentség katarzis nélkül

2022. november 22. - megamovieboy

katar_stadionok.jpg

 Nem akartam Katarról írni, de amit a nyugati média előad saját maga mosdatására, az pofátlanság. Ki kell mondani, Katar nagyon jól csinálta eddig az önmenedzselést. Ahogyan magát promózta, a reklámok, a légitársaság, a nyugati futballba történő bevásárlások és a hab a tortán a második legnagyobb világesemény megszerzése, mind zseniális volt. Most azonban kijött három valóban támadható dolog. A csapatuk pont olyan gyenge, mint várható volt. Hogyan nyertek ezek Ázsia Kupát, mondjuk a koreaiakkal szemben? A másik a sörforgalmazás betiltása két nappal a megnyitó előtt elképesztően arrogáns húzás, bár már az különös volt, hogy egyáltalán megígérték előtte. A harmadik, hogy a hárommilliós ország képtelen egymillió odalátogatót normálisan elszállásolni és sivatagi sátortáborokban lehet lakni légkondi nélkül napi 80 ezer Ft összegért. Ezeket lehet támadni és persze meg is teszi a média.

 Amiről viszont most kevesebbet van szó, az a mód, ahogyan a rendezés jogát elnyerték. Vagyis ez még csak csak szóba kerül, de az, hogy ismét, sokadjára bebizonyosodik, hogy a nyugati ember ugyanolyan korrupt, mint bárki más bárhol másutt a világon és ennek tagadása csak a nyugat felsőbbrendűségét próbálja igazolni, nos ennek a beismerésnek nincsen helye. A VB megrendezését Katarnak adni egy nyilvánvaló csalássorozat eredménye. Már maga a döntés korrupt, teljesen felesleges volt ezt vizsgálni, az első pillanattól kezdve mindenki tudta, nem is kell sorolni mi támasztja ezt alá. Ennél lejjebb már nem nagyon van. Esetleg egy felcsúti VB még überelhetné. :)

 A nyugat tehetetlenségét bizonyítja, hogy ezek ellenére sem volt képes megakadályozni, pedig évek voltak rá. Emiatt felépült hét hatalmas stadion teljesen feleslegesen. Ezért a bénázásért sincsen felelős, ahogyan a nyugati rendszerszintű umbuldákban az szokásos. Elég ránézni mi folyik Brüsszelben, ahogyan folyamatosan Európa ellenes politikát folytatnak, amit bizonyosan jól megfizetnek valahonnan. Jó melegágya a korrupciónak. 

 Most jön a terelés, hogy saját magukat kimentsék. A célpontnak Katar tökéletes és elő lehet adni, miféle szörnyűségek vannak ott. Szinte már olyan, mint aminek Magyarországot lefestik. Csak éppen kimarad az, hogy amit támadnak, annak az alapja az iszlám, amit viszont nyugaton támadni olyan, mint magát a liberalizmust támadni. Pedig csak azt látjuk, ami az iszlámban megengedett. Modern kori rabszolgatartás, a nők másodrendűek stb. Nevetséges módon egy elnyomó vallási társadalomban a nyugat legnagyobb bánata az LMBTQ emberek elnyomása. Persze, hogy ez, mert ez van kiadva kultúrharcnak. De ezzel is csak terelnek és addig sem az iszlámmal, mint nyugatra beengedett problémával kell foglalkozni, hiszen az a liberális dogmák hazugságát mutatná meg.

 Az meg külön vicc, amikor a liberális hívek a kultúrharcot a milliárdos elit sportolóktól várják el, azután, hogy magukért nem voltak képesek kiállni. Jogos lett volna megakadályozni a katari vébét, de tehetetlenségükben hisztériázni már értelmetlen. Az meg már szerepelt a blogon, hogy a sportba beengedni politikát alapvető hiba, ne akarjuk, hogy ezt antidemokratikus államok saját maguknak kihasználhassák és újabb berlini olimpiákat csinálhassanak! De mikor van olyan, hogy a liberális politika két lépéssel előre néz, nehogy saját magának mondjon ellent...

A bejegyzés trackback címe:

https://europeanphalanx.blog.hu/api/trackback/id/tr9317984698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása