European Phalanx

USA elit: teljhatalom mások vérén

2024. május 16. - megamovieboy

davos.jpg

 Tanácskozás Davosban, ahogyan a M.I. elképzeli

 Teljesen egyértelművé vált, az USA egy olyan világháborút akar, melybe ő lép be utoljára, de csak ha szükséges. Addig meg vérezzenek a többiek.

 Ebben semmi új nincsen. Egyrészt ez a szokásos eljárás a részükről. Két világháborúban már jól bevált, miért ne alkalmaznák most is! Másrészt az elmebeteg oroszellenes propaganda, amivel komplett hülyét csináltak Nyugat-Európa legalább feléből, az nem kidobott pénz volt, hanem befektetés. Akinek esetleg eddig még kétségei voltak Amerika Európával szándékos elképzeléseiről, a nyugatabbra belengetett teljes hadkötelezettség felnyithatta a szemét. 

 Ahogyan az várható volt, az ukránok hamarabb fogynak el mint az oroszok. Ebbe belejátszik az életösztön is. A katonakorúak igen nagy része egyrészt eleve külföldön volt, vagy a háború alatt kiszökött, másrészt rengetegen tűntek el az országon belül. Mármint feltételezések szerint, mert nyugaton sincsenek, meg otthonról is hiányoznak. Így nehéz katonát találni. A korhatárt lejjebb nem nagyon vihetik, mert a népesség abban a korosztályban a legalacsonyabb, az ő feláldozásukkal Ukrajnának nagyjából vége lenne. 

 Itt jön a képbe Európa, akik majd a friss vért pumpálják a háborúba. Érdekes lesz látni, amint a hetven év elpuhulás összecsap a sok pénzbe való beleőrüléssel. Az egyik miatt nem akarnak harcolni, a másik pedig mégiscsak ostobaságra veheti rá őket. Az, hogy a német kormányzat ennek örömmel tesz eleget, az nyilvánvaló, mivel Németországnak nem vezetése, hanem amerikai adminisztrációja van.

 A lengyeleknek persze örömünnep lenne nézni, ahogyan az oroszok és a németek ölik egymást, csak persze ebbe nekik is bele kellene tenni némi emberanyagot. A hatalmas lengyel fegyverkezésnek előnye, hogy akár Oroszországgal is egálba lehetnek a szárazföldi haderőt tekintve, miközben egy véglegesen meggyengült Németország nyitva állna előttük. 

 A NATO keleti szárnyának déli része érdekesebb, mert Románia egy fegyverkező Magyarországgal a háta mögött nem szívesen vállalkozna egy sztyeppei kalandra, ha a magyarok nem baktatnak mellettük. Bónusz még a románoknak a mögöttük levő oroszbarát Szerbia. Ez viszont leszűkíti a NATO lehetőségeit, hiszen keleten fontos pozícióban levő országok lesznek passzívak. Azt meg kötve hiszem, hogy a finnek friss tagként egyből háborúba vonulnának. Bár ebben az őrületben már bármi lehetséges.

 De mi a problémám ezzel az egésszel, hiszen Nyugat-Európa emberanyaga jóval nagyobb Oroszországénál, tehát egy konvencionális háborút megnyernénk ellenük? Egyrészt mégiscsak sajnálnám azt a rengeteg elesettet és a családjukat. Másrészt Oroszország mögött ott áll Kína és azt mégsem mondhatjuk, hogy nincsen elegendő emberanyaga, még ha tartalékolnia is kellene India és Japán ellen is.

 Ezzel nagyjából sikerült felvázolnom egy világháborút. Egyértelműen látszik, hogy az ukrajnai háború messze túlmutat önmagán. Ugyan már, mégis miért ölne bele a nyugat százmilliárdokat, ha nem lenne belőle busás haszon? Vannak mesék, hogy a hét mesterlövész kosztért kvártélyért az életét áldozza, hogy szegény földműveseket megmentse. A valóság az, hogy az ilyen bérpuskásokat csak a nagybirtokosok tudták megfizetni, akiket meg nem, azok rablóbandákba szerveződtek. A mostani helyzet meg az, hogy elsőként éppen az ukrán földműveseket lökik a csatatérre. Komplett bolondnak kell lenni ahhoz, hogy valaki elhiggye Ukrajna megmentésének meséjét, miközben a szemünk előtt áldozzák fel az országot.

 Vannak sci-fik, ahol egy elfeledett technológiájú ősi hatalmas csatahajóért megy a küzdelem, mert annak birtoklása felborítaná az erőegyensúlyt. Ilyen ugyan nincsen, de Oroszország, mint Moby Dick a nagy zsákmány, a maga hatalmas erőforrásaival igenis létezik. Nem fogok kertelni, ha a davosi elit megszerzi Oroszország felett a kontrollt, akkor a világ cudar jövő elé néz. Ez az ok, amiért a globális dél be fog állni Oroszország mögé, mellé, akár új frontokat is nyitnak, mert Oroszországot nem engedhetik el. 

 Miért mondok ilyeneket?  Mert Európa leamortizálásával az USA, az angolszász országok és távol-keleti szövetségeseik magukra maradnak. Önmagukban már kevesek az egész világ ellen. Azonban a terv mégis működik, ha Oroszországot ők uralják. Ez a kulcs. Ördögi terv, hiszen emberek százezreit áldoznák fel alsó hangon. A davosi találkozóval kapcsolatban volt olyan ironikus komment, hogy Putyin egy pontos rakétacsapással nagyot segítene az emberiségen. A durva a dologban, hogy ezzel még a progresszív liberálisok is egyetértenek. Persze a problémákat mégiscsak nekünk és másképpen kell megoldanunk. A davosi elitre a legnagyobb csapást azzal mérhetjük, ha nem megyünk bele a háborúba. Nyilván a válasz a szokásos őrjöngő propaganda lesz, de azt le lehet rendezni azzal, menjen a háborúba az, aki akar!

 Ez a végső válasz, a béke. Ez mutatja igazán, hogy milyen mérhetetlenül gonosz is az az erő, melynek a béke a legnagyobb ellensége. Ez amúgy annyira erős üzenet, hogy össze lehetne terelni hozzá a vallási vezetőket, akár egy közös nyilatkozatot is kiadhatnának, melyben felszólítják a híveket a békére. Németország kulcsállam Európában és ilyen felszólítás után a CDU megbukna háborúpártisággal. Mivel ott a baloldal már most bukásra áll, így Németország vezetése szétesne egy ilyen mértékű árulással. Amúgy is az európai embereknek el kellene gondolkozniuk, mennyire nagy barátunk valójában az USA, azaz a mögöttük levő szupergazdag elit!

A bejegyzés trackback címe:

https://europeanphalanx.blog.hu/api/trackback/id/tr2718405601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2024.05.16. 19:21:29

Elég sok szakértő szerint a NATO erősebb az orosz macinál mert... és sorolják a felszereléseket. Én ugyan nem értek hozzá, de a logaritmus, ami alapján az állítások elhangzanak, nem igazán látszanak működni.

Előszöris az oroszoknak harcedzett, tömegháborúban rutintszerzett seregük van, a nyugatnak meg pávatollas voke-kompatibilis elit tüntetőszázadaik. Nagyon mérgesen tudnak hőbörögni, meg hátteret színezni. Az ukrajnok lassan tényleg elfogynak. Az oroszok persze megállnak, mert úgy már jó lesz nekik, de ha tegyük fel mégsem, akkor ez a NATO hogy fog ellenállni?

Harckocsik. Nézegettem a műszaki adatokat, meg úgy általában a nyugati stratégiai szempontú építkezéseket. Az armata 3 fővel tudja amit a nyugati tankok 4-gyel, ráadásul átlag a 3/4-ét nyomja a kompatibilis nyugati átlagénak. Na vajon melyik fog tudni előrehaladni, amikor a másik már elássa magát a sárban, vagy leszakad alatta egy híd?

A nyogati normalitás ugyan úgy nem fog háborúba menni a maci ellen amerikai érdekből, mint ahogyan az ukránok sem akarnak harcolni zselé érdekeiért, meg nyaralóiért. A nyugati világból leghangosabban az elpuhult idióták verik a harci dobot, mert erről is azt hiszik, hogy videojáték, és a mentett állástól lehet újrajátszani. Bár a saját érdekükben jobb lenne amúgy rendesen felpofozni a hülye fejüket, de ha akarnak, hát felőlem ha nekivonaglanak a T90-eseknek, hogy megmutassák a szivárványos jelszavak erejét, légtisztítónak azt is el tudom fogadni.

Van itt még egy fontos szempont, ami elég más színbe helyezi a jelenkori háborút az előző kettőhöz képest. Akkoriban még az amerikai polgárok férfiakból és nőkből álltak, valamint nem folt közösségi média, meg internet. Lehetett őket motiválni a háborúra a megfeleő időben, és elhitetni velük, hogy részint halhatatlanok, másrészt a világot mentik meg. Manapság ezeket a szövegeket már csak a fentebb emlegetett félhülye lilahajú nem-mentes hülyegyerekek hiszik el. Azokért részint nem kár, másrészt nem okoznak nagy gondot. A gondolkodók összerakják a képet, megvizsgálják, hogy az ellenség tényleg az-e, az érdekük tényleg az ő érdekük-e, a veszély valójában mekkora, stb, és eszükben sem lesz lövöldözni.

Ha konteot akarnék kreálni, azt gondolhatnám, hogy a jelenlegi civilizáció már olyan mérhetetlenül debil, hogy kormányzással már nem hozható helyre. Amit látunk, az egy öntiszulási folyamat, amiben a test különböző rákos sejtjei egymásnak esnek, és elpusztítják egymást. Sajnos vannak járulékos veszteségek is, de lehet, hogy ez a jobbik megoldás. Ki tudhatja?

gigabursch 2024.05.16. 22:08:04

A semiták csak a semmitésben tudnak gondolkodni.
Ez a Káin-Ábel világkép kiteljesedése.
Ez a háttérhatalom úgy az AEÁ-ban, mint máshol

gigabursch 2024.05.16. 22:12:37

@F.M.J.:
Az utolsó bekezdésed önmagában is megállja a helyét.
Sajnos.

Most meg itt vagyok Fekvidéken, gyermekeim egy tót szót nem tanulnak, én egy keveset tudok, S nagy mosolygások közepette gyakorolják. Igen a helyiek mosolyognak.
Majd ők is találnak egy-egy magyar szót.
S csak ennyi kell.
Csak(!) ennyi.

gigabursch 2024.05.16. 22:13:15

@gigabursch:
...tanulnak => tudták eddig...
Bocs!

fkv.119 2024.09.05. 15:39:44

"Teljesen egyértelművé vált, az USA egy olyan világháborút akar"
Teljesen egyértelművé vált hogy nem. Ahogy az is teljesen egyértelművé vált hogy a muszkák akarnak ilyet. Kár hogy a legutóbbi bilágháborúban kisegítették a muszkákat, mennyivel jobb lenne nekik ha Vlagyivosztokban is Sieg Heillel köszönhetnének...
süti beállítások módosítása