European Phalanx

Stockholm szindróma

2017. április 08. - megamovieboy

stockholm.jpeg

 London jelenlegi polgármestere már régebben kijelentette, hogy a multikulturális városok létezésének óhatatlan velejárója a terrorizmus. Gondolom tudja mit beszél, hiszen a támadásokat muzulmánok követik el, akiket mint szintén muzulmán könnyen meg tud érteni Sadiq Khan polgármester.

 A multikultiban való hitnek racionális alapja ugyan nincsen, de mint az lenni szokott, a hívők a hitükért áldozatot hoznak. És a multikulti hívei meghozzák a legnagyobb áldozatot, a véráldozatot adják hitükért. 

 A megszokott módon a neoliberális média már az okokat sem kutatja, hiszen annyiszor ellőtték a csendes jóravaló személyiség, csak nemrégiben radikalizálódott, magányos elkövető és a pszichés problémái voltak stb. kifejezéseket, hogy okként már csak a pedofil tornatanár és a szexéhes nagynéni maradtak ki.

 Bűnbak keresésre már csak a neoliberális hozzászólóktól futja, egy bezzeg a nácik most hogy örülnek gondolatsorral. Nem, mi nácik egyáltalán nem örülünk. Kifejezetten dühösek vagyunk, hogy szabad világunk ismét elveszítette néhány tagját és hogy ez egy antiliberális eszme támadása miatt történt. Dühösek vagyunk, hogy egy kormány már megint nem hallgat ránk és nem hajlandó megvédeni polgárait a látható veszedelemmel szemben sem.

 Amennyiben egy társadalmi rendszer nem hajlandó megvédeni az alapjait jelentő rendszert, vagy a rendszer tagjait, akkor az el fog bukni. Ami Stockholmban történt, az egyszerre meríti ki mindkét esetet. Az állam nem védi a liberalizmust az antiliberális befolyással szemben és nem védi meg a polgárai életét sem. Mondhatni egy ilyen államvezetés kiszolgáltatja tagjait agresszív, fanatikus eszméknek, miközben a saját eszméit megtagadva adja tálcán a lehetőséget számukra. Most kell megemlítenem, hogy a liberalizmus nem jelenti minden izmus elfogadását. Ez az elképzelés mindenféle izmustól idegen, amit mutat az is, ahogyan maguk a neoliberálisok is veszettül küzdenek az általuk náciknak nevezett liberálisok ellen, tehát ők maguk sem elfogadóak, bár rendszeresen ezt követelik. A valódi liberalizmus a nemzetre épül, a nemzetre mely megvédi magát mind a belső elnyomástól, mind a külső támadásoktól. Az antliberalizmust rögtön fel lehet ismerni, hiszen folyamatosan az államot támadja, azt az államot, mely a nemzet által létrehozott önrendelkezés szabadságára épül. Azért támadják az államot, hogy elvegyék a nemzet és annak tagjainak szabadságát. 

 Ez a támadás ami történt, beleilleszkedik abba a sorba, ahol jelentős muzulmán népesség megléte mellett követnek muzulmánok terrorakciót a nyugati világban. Brüsszel, London, Párizs, Berlin mellé most egy újabb Európai főváros iratkozott fel. A valódi okok között amiről hallgat a média, olyanok szerepelnek, mint a muzulmán lakosság számára erő mutatása, hogy jobban a vallás felé tereljék őket, valamint hogy gyengítsék a liberális államot és az abba vetett hitet. Sajnos meg kell említenem, hogy az eddigi trendben dupla támadások szerepeltek, azaz, ha a titkosszolgálatok nem elégé éberek hamarosan jön a következő terrorakció.

 Végül ne menjünk el amellett, hogy ismét bebizonyosodott, a szép eszmék önmagukban semmit nem érnek. A szép eszméket is meg kell védeni. Nem azért emlegetem ezen a blogon a kötelet és a szuronyrohamot, mert mániákusan vérszomjas vagyok, hanem mert a liberális nemzet létét garantálják. Én pedig a magam egyszerű makacs módján ragaszkodom hozzá.

A bejegyzés trackback címe:

https://europeanphalanx.blog.hu/api/trackback/id/tr8112409607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása