European Phalanx

Dübörög a svéd demokrácia

2019. január 13. - megamovieboy

swedes.jpg

Örömhír Soros György véleményblogján: 

Látszik az alagút vége a szeptember óta tartó svéd kormányalakítási válságban

 

 Néhány hónapja még láttam pozitívumokat Svédországban, hiszen a választásokon 40% szavazott a jobboldali centrum pártokra és 20% pedig a 'szélsőjobbra'. Ez masszív jobbratolódást jelent, aminek egy normális demokráciában a kormányzásban is meg kellene jelennie. Azért van a feltételes mód, mert már láthattuk Németországban egy évtizedig vezette az állítólag jobbközép kancellársaaszony a szavazókat, míg végre a betelepítési válsággal egyértelművé vált, hogy baloldali programot hajt végre.

 A kérdés az volt, milyen módszerrel lesz ismét baloldali kormány Svédországban, ha a szavazatok felét sem szerezték meg, azaz a jobboldal másfélszeres támogatottsággal rendelkezik? A válasz az, hogy amit ma jobboldalnak adnak elő, az valójában baloldal. A jobbcentrum fele egyszerűen beáll a baloldalhoz kormányt alakítani. Így lehet elérni, egy kétharmados baloldali fölényt a kormányban, miközben a népesség 60%-a jobbra szavazott.

 Magyarázat is van persze. Már megint a nácik! Akik mindenhol, mindig ott vannak és csak a lehetőségre várnak az újabb diktatúrához, világháborúhoz, holokauszthoz. Elég erre hivatkozni és bármit meg lehet tenni a néppel. Ha meg nincsenek elegen a nácik, akkor felmerühet az orosz szál lehetősége. :) A svédeknél nácikon a 20% szavazatot megszerző bevándorláselleneseket kell érteni. Nézzük úgy, hogy levonjuk a svéd népesség negyedét kitevő bevándorlókat, akkor abból a 20%-ból több, mint 26% lesz. A valódi svédek több, mint negyede náci, legalábbis a globalista álláspont szerint. És ezt a társadalmat, ami állítólag tele van nácikkal dörgölik az orrunk alá, mint etalont.

 Jön a svéd túristacsoport és a negyedük antidemokrata, diktatúra és vérontáspárti. Ezt kellene elhinni, ezt hitetik el a svéd néppel. Jönnek a nácikok, nincs más lehetőség ellenük, mint a bololdalt hatalomba segíteni. Ez megy mindenhol Európa szerte. Így lesz Franciaországban globalista uralom, vagy lesz Németországban minden Merkel ellenes megszólalóból kegyetlen náci a globalista médiában.

 A náci mítosz az ürügy, hogy a nép demokratikus, törvényes akaratát figyelmen kívül lehessen hagyni. Választásról választásra látszik, hogy a megválasztott képviselők egy része elfordul a megválasztóiktól, hogy a globalista balodalt támogassák. Svédország csak egy újabb példája a demokrácia elárulásának. Jó vége nem lesz a történetnek, mert ha az emberek rájönnek, hogy a szavazatuk semmit sem ér, akkor más módon fogják elkezdeni érdekeik érvényesítését. Ebből láthattunk ízelítőt Franciaországban. Ennek ellentéte, mikor a globalisták azt látják, hogy egy országban nem tudnak célt érni, akkor jönnek az olyan ficsúrtüntetések, mint amik mostanában nálunk voltak.

A bejegyzés trackback címe:

https://europeanphalanx.blog.hu/api/trackback/id/tr5714559210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása