European Phalanx

Kinek a hibája?

2016. augusztus 01. - megamovieboy

bloddmerkel.jpg

 A humanizmus legújabb mártírjai, a nizzai kamionos merénylet, a németországi baltás támadás áldozatai valamint a lefejezett francia pap és a mellesleg majdnem halálra szurkált idős úr.  Milyen szerencsések vagyunk, hogy a krakkói keresztény ifjúsági találkozó elleni merénylet meghiúsult és az ansbachi robbantás csak az elkövető halálát okozta. Ezek után nem sok embernek van kétsége afelől, hogy ezek az események folytatódni fognak a közeljövőben is. 

 Ez az a pont ahol idézném a Dalai lámát. 'Az ima nem segít, mert ezeket a tetteket emberek követték el.' Milyen igaza van. Imádkozni akkor kell, ha már nem tudunk segíteni. Ez csak a végső eszköz. De mivel a tettesek emberek, ezért elsőként az élőkkel kellene foglalkozni, hogy ne legyen egy újabb támadás miatt a most még élőkből is halott.

 A szörnyű tettek az égbe kiáltanak, de nekünk itt a Földön kell cselekednünk. A legfontosabb megállapítani, ki a felelős. Csak ezután kezdődhet a fellépés a megelőzés érdekében.

 A muzulmánok azt mondják, nem ők a felelősek, mert a terroristák miatt gyűlöletet kell elszenvedniük a keresztényektől, tehát ők valójában áldozatok. Ez elég béna érvelés, de tényleg ezt mondják. Igaz nem csak most, a történelemben bármit tettek, mindig ők voltak az áldozatok, legalábbis szerintük. Ebből következik, hogy ezentúl ők majd csak reagálnak az irántuk megnyilvánuló gyűlöletre a következő terrortámadással. Gyönyörű szerecsenmosdatás és az ártatlanok besározása egyszerre. Szép munka muszlimok. Mellesleg mondva a gyűlölet nem egyenlő mások megölésével. Azt hogy valaki gyűlöl, azt el tudom viselni, főleg mert nem érdemeltem ki, de azt nem bírom, ha kinyírnak. 

 A 'liberálisok' azt mondják, mi magunk vagyunk a bűnösök, mert nem vagyunk hozzájuk elég kedvesek/toleránsak/nyitottak. Én őszintén megmondom egy fikarcnyit sem érzem magamat bűnösnek, ha egy muzulmán terroristát 'játszik'. Persze ez a 'liberális' önvádolás gyakorlatilag a kollektív bűnösség elvét követi, amit mint valódi liberális visszautasítok. Még szép, hogy nem ismerem el csakúgy, mint a Benes-dekrétumokat, de még a 'minden német náci volt'  kijelentéseket sem. Amúgy is a 'liberálisok' magukat ezzel kivonják a kollektív vád alól, hiszen ők olyan kedvesek a muszlimokhoz, hogy a terrornak biztos nem lehetnek okozói. Azaz nem a muszlimok a bűnösök, hanem mi magunk. Ez egy súlyos vád. Gyakran hangoztatják, de nincsen semmi alapja. Nincsen joga senkinek megölnie a másikat, csak azért mert az nem elégé kedves hozzá. Hozzánk sem kedvesek sem a muzulmánok, sem a 'liberálisok', mégsem öljük meg őket. Pedig a 'liberálisok' azt állítják, hogy ez elegendő bocsánatos ok. Tovább menve, Breiviknek a 'liberális' logika szerint igaza volt, hiszen azért ölt, mert nem voltak hozzá elégé kedvesek a 'liberális' elveket vallók. Én nem adok igazat Breiviknek, biztosan mert nem vagyok elég 'nyitott'.

 Milyen érdekes, hogy a muzulmánok és a liberálisok ilyen szépen egymást támogatják. Az antiliberális iszlám és a vallási uralom ellen küzdő liberálisok vállvetve bizonygatják a terror jogosságát. Ráadásul Monty Python jellegű burleszk érvekkel. Komédiát csinálnak egy kontinens tragédiájából.

 Félretéve a bohóckodó magyarázatokat és Occam borotvájánál maradva, a bűnösök maguk az elkövető tettesek, az őket ideológiailag felkészítő hitszónokok és az iszlám vallás, mely megengedi ezeket a tetteket számukra, valamint a muszlim közösség, mely passzívan tűrve támogatja őket. Társtettesek a 'liberálisok', akik az antiliberális tömegeket beengedik országaikba, akik a már itt levő muzulmánok antiliberális elveit, párhuzamos társadalmát megtűrik, megágyazva a radikalizmusnak. Ez a magyarázat legalább nem tartalmaz ellentmondást, szemben a fentebb leírtakkal. Ha valaki arra gondol, hogy a muszlimokat, vagy a 'liberálisokat' ezzel kollektív bűnössé teszem, az szóljon, mikor állt ki a terrorizmus ellen ténylegesen akár egyetlen liberális, (nem csak szavakban)? Mikor harcolt az európai muszlim közösség a soraikban levő terroristák ellen? Mikor vetették ki maguk közül a felbujtó imámokat? Egy elnyomó államban a polgároknak nincsen lehetőségük harcolni a radikalizmus ellen, mert az állami monopólium. De Európa nem elnyomó, itt adott lenne a lehetőség a muzulmánoknak megtisztítani saját közösségüket, de ezt nem teszik meg. Ez maga a legnagyobb bűn. De sajnos csak a mi valódi liberális szempontunkból!

 Mi demokrata európaiak, ha egy szervezet a demokrácia nevében kezdene el gyilkolni, mindent megtennénk, hogy felkutassuk és semlegesítsük. Nem keresnénk mentségeket a számukra. Ma az iszlám nevében elkövetett gyilkosságok idején a 'liberálisok' és a muzulmánok legfőbb tevékenysége a bűnösök mentegetése. Nem véletlenül. Saját magukat mentegetik ezzel, mert ők maguk a bűnösök.

A bejegyzés trackback címe:

https://europeanphalanx.blog.hu/api/trackback/id/tr228927414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása