European Phalanx

Trump, a szabad világ utolsó esélye

2016. november 12. - megamovieboy

 trump_president.jpg

 A liberális terv, mely latin-amerikaiakkal akarja elárasztani az Egyesült Államokat, hogy az Amerikát felépítő fehérek kisebbségben legyenek, eközben ugyanezt akarják eljátszani Európában, csak ott az afrikaiakat és a közel-keletieket erőltetik, az oroszokat pedig szépen megtörik a gazdasági embargóval, meg az indirekt háborúkkal. A végső cél, hogy a mai világot megalkotó és felépítő nyugati fehér fajt mások kiszolgálóinak a szerepére kényszerítsék. A nyugati emberek többsége egyre rosszabbul él. Az elöregedő társadalmak csak az egyik oka ennek, de akár nem is lehetne ok, mert a technológia fejlődése ezt kompenzálná, azt viszont nem kompenzálja semmi, hogy a beengedett nem nyugati értékrendű, a nyugati társadalom számára csak szerény, vagy semmilyen hasznot hozó bevándorlókat a fehérek munkájából kárpótolják. Lehet mondani, hogy ez paranoiás tévképzet, de ezek sajnos tények, a vázolt folyamat valós és létező az az erő, mely ezt támogatja. Ennek az erőnek a végső térnyerését most lehetséges megakadályozni. Ez a választás volt a nyugatot képviselő fehérek egyetlen esélye. Lehet magyarázni a dolgokat Trump ördögi kampányával, de itt másról van szó. A nyugatban hívők pontosan érzik ezt. Ahelyett, hogy a mi haladó kultúránkat és társadalmunkat terjesztenénk, ennek ellenkezője történik. Egyre több nyugati ország lakosai kerülnek kisebbségbe az egyáltalán nem integrálódott bevándorlókkal szemben. Ennek a végén lesz egy barbarizált nyugat, ahol az életszínvonal folyamatosan csökken a fejlődő országok szintjéig, miközben a tudomány és a kutatás teljesen Kelet-Ázsiába kerül és az a kultúra, társadalom, életstílus, mely több ezer éve fejlődik nyugaton és amelynek a mai demokratikus világunkat köszönhetjük, teljesen eltűnik. 

 Mit vár ebben a helyzetben Donald Trumptól az, aki hisz a haladó nyugatban?

1. A bevándorlás megfékezését, amíg a már ott levőket nem asszimilálják!

2. Az öböl menti terrorista államok támogatásának megszüntetését, a szíriai és jemeni háborúk befejezését, de legalábbis a nyugati haderő kivonását onnan!

3. Kiegyezés az oroszokkal, az embargó feloldása, az ukrajnai harcok beszüntetése!

4. A politikai korrektség felszámolását, mely az ultraliberálisok egyik leghatásosabb eszköze a szólásszabadság ellen!

5. Az iszlám dzsihád elleni fellépést! Segítségnyújtást a világban az iszlám elnyomás, terrorizmus ellen küzdő keresztényeknek, hinduknak és buddhistáknak! A terrorszervezeteknek küldött pénz feladóinak a megbüntetését, legyenek azok akár szövetséges ország vezetői is!

6. Az arab világban elválasztani a békés embereket az iszlamista radikálisoktól! Az iszlám politikát nem követő muzulmánok védelmét és nyugati stílusú oktatását, a dzsihádisták visszaszorítását!

7. A kínai kisgömböc növekedésének megállítását! Kína ne fenyegethesse katonailag a környező államokat!

 Természetes jó, ha ebből a hét pontból kettő valóra válik, mert ez egy irreális lista, miközben egyértelműen ezt kellene megvalósítani. Ez vinné előre a világot, állítaná meg a demokrácia gyengülését, erősíteni meg a nyugati életstílust és vonná be ebbe a többi népet is, megteremtve számukra egy magasabb színvonalú élet lehetőségét.

A bejegyzés trackback címe:

https://europeanphalanx.blog.hu/api/trackback/id/tr3311951571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mortullus 2016.11.12. 11:51:48

Kínát nem lehet megállítani.

Világít a torony 2016.11.15. 13:23:01

-"A politikai korrektség felszámolását, mely az ultraliberálisok egyik leghatásosabb eszköze a szólásszabadság ellen!"-....kibírtad magad röhögés nélkül?
Nem tudtam, hogy az agyatlanoknak is van humora. Ja, tényleg nincs.

Világít a torony 2016.11.15. 13:25:32

Az a szocreál plecsni Trámppal a közepében, telitalálat. Egyik kezében lehetett volna sarló is, a másikban pedig a legendás kalapács.
süti beállítások módosítása