European Phalanx

Magyarnak lenni

2017. május 12. - megamovieboy

 feszty.jpg

 Minket, akik eddig is a fideszre szavaztunk, egyáltalán nem érdekel a korrupció, a lopás, Habony, Ferhófstadt, Sulc, Bayer és a lopás, meg a putyinozás, meg oroszozás és hasonlóak. Ha megszorozzátok ezeket a jelenségeket kettővel, vagy hárommal, az sem érdekel, akkor is a fideszre fogunk szavazni.

Azért, mert mi a nemzeti értékeket felvállaló politikusokra szavazunk. Nem jobbra, balra, vagy liberális köcsögökre, nem Teréz anyákra és a Pápára, hanem azokra, akik Magyarországot nem akarják elveszejteni.

Érted? Felőlünk hússzor bezárathatják a CEU-t, lefejezhetik Soros Györgyöt és taknyán-nyálán, akár összeverve rángathatják a soros civileket, a liberál-bolsi újságírókat, a nyávogó tizenéves “újságíró” firkászokat, a ligetvédő idiótákat, a Szélütött Bernadetteket és CIA Tímeákat, a festett hajú nyomoronc Uj Pétereket, az antiszemitázó magyar-gyűlölőket, mi akkor is megválasztjuk újra és újra Orbánékat, mert végre nyílt egy kis tér Magyarországon az itt élő magyaroknak is, nem csak a turistáknak.

Érted? Nem kell baromságokat írni, hiába erőlködtök, akiket meg akarnátok győzni, azok nem olvasnak ilyen simicska-soros szagú cikkeket.

 Röhög az Index.hu olvasó a facebook.com oldalon az idézett véleményt kommentálva. Hogy ez milyen egy nagy marha, és még ez is szavazhat, tompa agyú szerencsétlen stb.

 Soha nem fogjátok megérteni mi az, nemhogy magyarnak lenni, hanem egy nemzet tagjának lenni. Nemzet nélkül nincsen szabadság, liberalizmus, demokrácia. Meg lehet nézni, mi zajlik a nemzet nélküli országokban, ahol a lakosság nem alkot egységet. Vallási, etnikai, törzsi alapon esnek egymásnak, és ehhez bármilyen indok elegendő. A széthúzás odavonzza az idegen haszonlesőket, akik szeretnek a zavarosban halászni. Egy nemzet nélküli országban az áldatlan állapotokat tetézi, mikor külföldről szítják az ellentéteket, majd a vezetőket egymás ellen kijátszva módszeresen kizsákmányolják, kifosztják azt. Egy nemzet nélküli ország, csakis elnyomással működhet és az még a szerencsésebb eshetőség, mert ekkor a belső feszültségek is el vannak nyomva. 

 Azok a tudatlanok, akik a nemzet ellen ágálnak a haladás nevében, soha nem fogják megérteni, hogy a gondolataikat idegen érdekek sugallják az idegen érdekeket kiszolgáló sajtón keresztül. 

 Velük szemben állnak a nemzet pártiak. Szent István, IV. Béla, a Hunyadiak, Zrínyi, Rákóczi, Széchenyi, Deák.   Ez egy aranybetűs névsor és jó tudni, hogy velük állhatunk egy oldalon. Azt akarjuk, hogy Magyarország létezzen! Azt akarjuk, hogy Magyarország a magyarok védelmezője legyen! Azt akarjuk, hogy Magyarország szabad legyen! Azt akarjuk, hogy Magyarországon a magyarok dönthessenek saját sorsukról! Mert olyan, hogy világpolgár nem létezik, csak hazátlanok vannak, akiket megvéd a vagyonuk az idegen környezet ellenére. Mindenki nem lehet gazdag, a szegények vannak többen, nekik össze kell fogniuk és értük ki kell állnunk. Egy magyar számára az a hely, ahol összefoghatnak Magyarország.  Csak egyetlen egy helyet ismerünk a világban, ahol a magyarok akarata szent és ez Magyarország.

 Ez az, amit ti globalisták nem vagytok képesek felfogni.  Ez az, amitől nyüszítetek, mint a csapdába szorult vad. Mert számotokra egy nemzet szabadsága csupán legyőzendő akadály és nem érdekel titeket hány millió életet tesztek tönkre, mert bennetek a felelősségérzetnek a szikrája sincsen meg. 

A bejegyzés trackback címe:

https://europeanphalanx.blog.hu/api/trackback/id/tr4212499755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2017.05.12. 15:28:56

Sok hibája van a Fidesznek, és az idő múltával csak egyre több lesz. De addig biztosan marad, amíg nem lesz olyan alternatíva, amelyik még jobb körülményeket teremt. A jelenlegi jelentkezők közül csak az LMP, és a Jobbik nem tudott még bizonyítani. Az előítéleteket tegyük félre. A politika velejárója, hogy azt sosem választják meg, aki azt ígéri, ami hosszútávon mindenkinek biztonságot ad., tehát nem az ígéretek alapján kell dönteni. Ami meg a két említett párton kívülieket illeti, nos ők már bizonyítottak, és az amit bizonyítottak, nem igazán ismétlésre méltó. Ha lenne bennük egy kevés jóérzés, már rég eltűntek volna. Talán nem lenne annyi kivándorlás sem, ha nem mérgeznék folyamatosan a közéletet.
süti beállítások módosítása