European Phalanx

Merkel a pácban

2018. június 22. - megamovieboy

merkel_csu.jpg

Fotó: Spiegel

 Megint helyzet van Németországban, most éppen a bajor tartományi választások miatt borul a bili. Megfigyelhető trend Európában, hogy a választások közeledtével elkezdődik egy jobbra tolódás, élen a migránskérdéssel. Most is ezügyben keményítenének be a bajorok, akár a kancellár akarata ellenére, amit ha elfogad, az arcvesztés, ha meg kirúgja a pártszövetség kisebbik tagját, akkor kormányválság. A helyzet abból alakult ki, hogy Merkel még mindig nem volt képes a migránskérdést megoldani. Miközben a szíriai háborúnak lassan vége, az illegálisok mégis folyamatosan özönlenek a kontinensre, pontosabban különböző szervezetek szállítják őket, mert gumicsónakkal mégsem lehet átkelni a Földközi-tengeren.

 A Merkel terv, a német ipar munkaerővel való ellátására irányul, leginkább a multik igényeit kielégítve, elméletileg ezzel segítve az előregedő német társadalmat. Még mindig annál az elképzelésénél tart, hogy Európa keleti részén és a balkánon nagy, akár többmilliós menekülttáborokat hoznának létre, ahonnan a nyugati globalizációs központok csemegéznék a hasznos munkaerőt,míg a többieket, az alkalmatlanokat, antiszociálisokat, vallási fanatikusokat, elmebetegeket, stb. szépen a 'barbár' keletiek gondjaira bízznák. Mondani sem kell, keleten ennek nem örülnek túlzottan, emiatt nem is működik az elképzelés, miközben az illegális migránsok folyamatosan növelik a már Németországban levők társaik számát.

 Ezt unták meg a bajorok és szépen lezárnák a német határt. Nesze neked schengeni övezet! Ennek következménye lenne a dominó efektus, a többi európai ország is zárná a határait, a pengedrótkerítés-ügynökök meg dörzsölhetik a kezüket előre. Mondjuk a történet vége, hogy csak elkezdik megvédeni a kontinens külső határait az adott országok, már csak a maguk érdekében és akkor a belső határzárat fel lehetne oldani. Persze a külső országok ezért anyagi támogatást kapnának, különben abbahagynák a költséges határőtizetet és ráengednék a migránsokat a többiekre. Hahó, hát csak nem ilyen támogatást követelt Orbán Viktor is? Hogy mik vannak errefele...

 Persze a globalista sajtó lehülyézte a CSU-t, pedig Merkel komoly gondban van. Mivel a bejutott pártok közül az AfD és a Linke semmiképpen nem lesz kormányban, ezért a szóba jöhetők száma kettőre apadt. A nemzeti liberális FPD-vel cseberből vederbe esne, hiszen dettó a bajorokéhoz hasonlóan állnak Merkel új 'németjeihez'. A másik, végső lehetőség a Grüne lenne, ezek azok a bátor németek, akik a világ összes menekültjét befogadnák. Velük aztán Merkel maximálisan a választáson kifejezett népakarat ellen lépne fel, hiszen ekkor az állítólag jobboldali CDU, inkább a baloldallal szövetkezne úgy, hogy kisebbségben maradna velük szemben. Ez azt jelenthetné, hogy a zöldek támogatásával, akát szociáldemokrata kancellár is lehetne, bár értelemszerűen Merkel számára a hatalom elvesztése nem opció. Tehát a CSU ultimátuma nagyon is érzékenyen találta a kancellárasszonyt, már nincs hova bújnia, nincsen akit bepalizhatna, színt kell vallania. Vagy mégsem?

 Érdekes lesz látni, hogyan lavíroz majd a multik kívánsága és a nép elvárása között úgy, hogy az előbbieket teljesítse, az utóbbiaknak meg egy adok is valamit meg nem is átveréssel, avagy újabb ígéretet akaszt le számukra a padlásról, amivel egy ideig jóllakatja a szavazókat. Ez egy különleges, a globalista propaganda által gyakran emlegetett ú.n. pávatánc lesz a éppen globalisták kedvencének előadásában.

A bejegyzés trackback címe:

https://europeanphalanx.blog.hu/api/trackback/id/tr7614064287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szomszéd Tibi 2018.06.22. 21:09:38

Stasimutti most már tényleg eltolhatná a biciklit.
süti beállítások módosítása