European Phalanx

Viszlát Svédország

2018. szeptember 14. - megamovieboy

swedish-meatballs-turkish.jpg

 A minap volt olvasható egy svéd malmői egyetemi tanárral készített interjú a 444.hu-n. Ennek a tartalma még a fehérlistás kommentszekciót is kiakasztotta. Nagyjából arról van szó, hogy a svédek lassan, de biztosan kisebbségbe kerülnek saját hazájukban, miközben a migránsok nem veszik át a hagyományos svéd életformát és értékeket. Ez nagyjából annak beismerése, hogy az a társadalom és kultúra, amit eddig Svédországnak gondoltunk, az el fog tünni és a helyét a bűnözés és az erőszak fogja átvenni.

A hozzászólókat leginkább az alábbi mondatok zaklatták fel.

 

Malmőben például több kerületben kevesebb mint 10 éven belül a született svédek kisebbségbe fognak kerülni.

Bizonyos iskolákban már most is kisebbségben vannak azok, akiknek mindkét szülője svéd. De Malmőben ez a normális.

 De ez sem aratott tapsvihart:

Svédországban jelenleg nincsenek úgynevezett integrációs követelmények. Nem tudjuk, hogy a bevándorlók alkalmazkodnak-e ezekhez az úgynevezett svéd értékekhez, vagy hogy egyáltalán hajlandóak-e alkalmazkodni hozzájuk.

 Nagyjából egyértelmű, hogy Svédország saját maga felszámolásán munkálkodik. Szörnyűlködve tárhatjuk szét a kezünket, hiszen nincsen semmilyen jogunk egy nemzet önfeladását meggátolni. Ez az ő döntésük, még ha a propaganda sajtó, az azok tulajdonosainak játszó pártok és a polgárok számára  ultraliberális nézetek elfogadását kikényszerítő erős nyomás jelentősen torzítja is azt.

Nézzük, mire megy ki a játék.

De egyébként a Svéd Demokraták rosszabbul szerepeltek Malmőben, mint a város körüli településeken, pedig Malmőben jóval több a bevándorló.

 Szóval a Malmöben élő bevándorlók miatt, ott kevesebben szavaznak a bevándorlásellenes pártra. Azaz a bevándorlók más, a bevándorlást támogató pártokra szavaznak. Tehát bevándorlók szavazatai döntenek a bevándorlásról. Ez az a pont, amikor a svédek kezdik elveszíteni az ellenőrzést saját országuk felett.

 Ez már a gyakorlati megvalósítása annak, amit évtizedek óta mondanak a nemzeti oldalról, hogy a baloldal a szavazatszerzés miatt erőlteti a bevándorlást és ezeket a szavazatokat a nemzet ellen fogja felhasználni.

 A félreértések elkerülése végett, temetni jöttem, nem vigadni. Egyáltalán nem örvendetes, hogy egy számunkra példaképnek tekintett, gazdag és nyílt társadalom saját magát rombolja le. Egy ideál pusztul el, egy ókori színvonalú, kapzsi és kegyetlen világnézettel szemben tanúsított naiv jóindulat miatt.

 Ironikusan véve a helyzetet írom, hogy ezt a tiszta, becsületes északi mentalitást ne veszítsük el, ki kellene alakítani számukra egy skanzent, ahol megőrizhetik a kultúrájukat, hogy az ne pusztuljon el teljesen a multikulti oltárán feláldozva! Mivel a saját hazájukra nem számíthatnak, esetleg az Alföldön lehetne egy Krisnafalva jellegű projektet létrehozni. Talán még jegyet is lehetne szedni a látványossághoz, mint az utolsó svéd falu a világon.

 Viszlát Svédország és kösz a húsgombócokat!

A bejegyzés trackback címe:

https://europeanphalanx.blog.hu/api/trackback/id/tr7514237823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gleccsertetű 2018.09.14. 13:19:18

egyébként igen. meg is érdemlik
süti beállítások módosítása