European Phalanx

Hídcsata

2020. április 05. - megamovieboy

budai_var.jpg Kérem, ugye mennyire nem hiányzik ide a Lánchíd!

Egy kis lazítás a karantén idejére.

 Amint véget ért a nagy stadioncsata a fővárosban, elkezdődött a hídcsata. A szocialista párt támogatását élvező főpolgármesternek megválasztása után rögtön gondja adódott a Lánchíd felújításának anyagi oldalával. Ezzel sokakban felébresztve a jó öreg baloldali, semmire nincsen pénz narratíva már elfeledett baljós emlékeit.

 Szentendre polgármesterének pedig egy esetleges 'belvároson' átmenő biciklis híddal lett gondja. Szerinte a kerékpáros hordák ellehetetlenítenék majd a korzót. Szerintem meg a bringások nem bivalycsorda, akiknek a pusztában a helyük. Viszont, volt még egy nagyon tetszetős érve, miszerint a híd tönkretenné a gyönyörű panorámát.

 Ez az a pont, ami megoldást jelentene Karácsony Gergelynek. Amennyiben egy híd tényleg tönkreteszi a panorámát, akkor ahol csak lehetséges, le kell bontani őket. Ott van nekünk a Budai Vár gyönyörű látképe, amibe belerondít a Széchenyi lánchíd. Hát nem sokkal szebb lenne, ha nem lenne ott az az ósdi kövület? Na, ugye! Nem felújítani, hanem lebontani kell! Pénz megtakarítva, látkép helyreállítva. Lehet kérem progressziven is haladni. :D

A bejegyzés trackback címe:

https://europeanphalanx.blog.hu/api/trackback/id/tr4915592776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása