European Phalanx

Az összeomlott oltási terv

2021. február 19. - megamovieboy

covid_vakcina.jpeg

Fotó: GARO/Phanie via AFP

 Összeomlott az oltási terv, szomorkodik/szörnyülködik a baloldali sajtó. Amiről előtte azt írták, hogy nincsen, mert titokban tartja a kormány. Nyilván, amiről nem tudják hogyan működik, annál azt sem tudhatják, összeomlott-e, vagy sem. De azért mondják, mert jól hangzik.

 A hazai ellenzéki webes sajtó közül a 24.hu némi kísérletezés után, az index.hu szerkesztőségének önfelszámolása/áttranszformálását követően egy normálisabb hangnemre váltottak, egyedüliként a baloldalon. Nos azért bizonyos kötelező leckéket azért felmondanak ők is, így írtak a nemlétező oltási tervről, sőt egy videóban még el is magyarázták érthetően. Ahhoz képest ugye, hogy az nem létezik, meglehetősen képben voltak róla. Azért ez sem semmi. 

 Most lett egy újabb cikk, amiben leírják - amúgy részletesen - miért borult, a nemlétező oltási terv. "Egy haditerv sem éli túl az ellenséggel való találkozást", szól az idézet von Moltkétől. Úgy néz ki, ezt a baloldali fotelhuszár bölcsészek még nem hallották, avagy nem értették meg. Jóhiszeműen írom róluk ezeket, hiszen csakis így lehetséges, hogy elcsodálkoznak, amiért az oltás nem az általuk elképzelt módon zajlik. Az ilyen apróságokra arrafelé nem voltak felkészülve még gondolati szinten sem, hogy esetleg a vakcinák különböző csoportok oltására lesznek alkalmasak, vagy hogy teljesen kiszámíthatatlan mennyiségekben és időpontokban érkeznek, vagy az extrém hideg eltarthatósági hőmérséklet miatt csak a kórházak oltópontjain tudják majd beadni. Sebaj.

 Voltaképpen ez a nagy szerencsénk, hogy csakis a baloldal által megálmodott nemlétező oltási terv omlott össze, míg a kormány és az egészségügyi dolgozók által végrehajtott terv a változó külső körülményekhez rugalmasan igazodva tökéletesen működik. Ezek után egy alternatív jelenben, melyben a baloldal kormányozna, csakis az ellenük határozottan fellépő orvosok és járványügyi szakértők munkájában bízhatnánk.  Mivel, ha a baloldali kormány lenne a beszerzések és az oltások szervezője, akkor komoly bajban lennénk. Tehát az ellenzéki, mindenhez is értő értelmiség, a saját inkompetenciáját bizonyítja a vádaskodásával.

A bejegyzés trackback címe:

https://europeanphalanx.blog.hu/api/trackback/id/tr8416432214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2021.02.19. 12:57:23

Épp a minap érkezett a "feleslegesen" tartott repülővel a "haszontalan kínai" vakcina (az első orosz után lépéstávolságra), ami vörös kormányzás esetén természetesen nem kellene. Gondolom átkozzák is érte OV-t az értelmetlenül beoltandó emberek, akik amúgy szívesebben várnának még úgy két évet a nyugati megmentésre.
Őőőőőőőőőőőő....
Ja, nem! :)

megamovieboy · http://europeanphalanx.blog.hu/ 2021.02.19. 15:07:24

@F.M.J.: Igen, a keleti vakcina is ott van, de már nem akartam kitérni, csak utaltam rá. Ismerjük már a baloldali hangembereket. Nagy hangon fognak hablatyolni a polgári ellenállásról, de pár tényleg nagyon retardáltat leszámítva suttyomban beoltatják magukat szputnyikkal, kínaival, csak mehessenek nyáron Korfura nyaralni. :D
süti beállítások módosítása