European Phalanx

Ultraliberális utópia

2021. május 03. - megamovieboy

orban_diktatura.png

Forrás: mszp.hu

 Tegyük fel, egyszer csak rám jönne és könyvet írnék arról, hogyan képzeli a liberális mélyország az "orbáni diktatúra" kiteljesedését és ha már utópia, annak bukását. Nem fejtem ki a leírtak abszurditásának miértjét, felesleges időpazarlás. Azonban ennek ellenére van már annyi híve, hogy egyházat lehetne rá alapítani.

 Vannak a kötelező körök. Nyilván csalással nyernék a következő választást, fellázadnának a liberális tömegek, akiket csakis erőszakkal lehetne leverni. Sőt, ők békések voltak, csak ármánnyal kiprovokálták az összecsapásokat.  Természetesen a hős liberálisok az életüket áldoznák a globalista elveikért.  Szabad fantáziával, akkor már a pesti belváros egy ellenálló fészekké alakul, ahol még Orbán sem tud uralkodni. Nyilván a várban akarja magát megkoronázni és a királyságot kikiáltani. Dinasztiát is alapítana.

 A vidéki surmók persze jobbágyként szolgálják a NER urakat, úgyhogy csakis a belpesti liberálisokra lehet számítani a harcban. Ők esetleg egy hatalmas titkos földalatti kazamatarendszert is kiépítenének, amolyan őskeresztény módra. Persze a mai ellenzékről inkább nem írnék, túl kínosak. Tehát ki kell találni egy ellenálló hőst, akit a diktatúra elnyomása nevelt ki maga ellen. Esetleg egy pap megrontotta gyermekkorában, de ez túl triviális. Bár ez jó ok lehetne, hogy a rendszert kiszolgáló  tanárok által zombivá okított gyerekek főlé emelkedjen eszmeileg. Egy itt élő nyugati segítene neki, aki az életét kockáztatja a magyarok szabadságáért, míg ugye a vidékiek csak tespednek.

 Sajnos a grázi beteg nem lehet egy igaz liberálisnak méltó ellenfele, őt nyilván oroszok és kínaiak segítik. Ja, ők sem lehetnek méltó ellenfelek, akkor legyen egy nyugati zsoldos, neki még akár jellemfejlődése is lehetne. Gondolom az EU-ból már kiléptünk, ezt minden héten olvasom, mint közelgő esemény. A magyarság eredetét igazoló genetikai kutatásokkal is kezdeni kellene valamit, mondjuk legyen egy Jurassic Park jellegű elnyomó barbár hadsereg genetikailag feltámasztott hunokkal.

 A migráció is szóba jöhetne, egy afrikai felszabadító hadsereg támogatná a liberális forradalmat. Milyen erős jelenet lenne, ha a gyűlölt migránsok segítenének elpusztítani Orbán birodalmát. Persze ehhez sok pénz kell, ami ki mástól is származhatna, mint a jó öreg Gyuri bácsitól, akinek esze ágában sincsen meghalni, még él és virul a vén pernahajder. Sőt, egy egész szupercsapatot állít össze a legliberálisabb magyarokból. Így lehetne a könyv egyszerre elképzelt korrajz, kémtörténet és akció is. Lehetne benne szerelmi szál is, mondjuk olyasmi, hogy a gonosz diktátor/király a főhős szerelmét akarja kényszerrel feleségül venni és egy nagy akcióval még őt is ki kell szabadítani, amolyan Robin Hood és Marion jelleggel.

 Mindenkit megnyugtatok, nem szándékozom megírni ezt a könyvet. Sőt, nem is kell megírnom, mert már megírták Disztópia 2038 Magyarország címen. Persze az ismert szereplők nevét átírták, de nem túlságosan. Lehet én sem írnék jobbat, de éppen ezért nem is kezdtem bele. Nem kötekedésből, de egy jó lektor elkélt volna hozzá, vagy bármilyen más épkézláb segítség. Ez nem oldaliság kérdése, a Bán Mór Hunyadi könyvekben is ritka az értelmes mondat. Ha valaki túl töménynek gondolná, akkor megnyugtatom, néhány dolgot megváltoztattam, vagy hozzá költöttem, hogy ne rontsam el az olvasás élményét. 

 Nem a szerző személyét akarom kisebbíteni, de ez a történet, ez az alternatív valóság a mai magyar baloldalban gyökerezik, de nem magától sarjadt ki. Az egész fikciós álomvilág alapja a globalista sajtó kreálmánya. A diktatúra van, elnyomás van, mindent ellopnak, kilépünk az EU-ból, oroszkínai gyarmat leszünk, meg a többi alaptalan, vagy ingatag lábakon álló fake news mind a hazai sajtó képzeletét dicséri. Addig plántálták ezeket az olvasóik fejébe, míg nem azok már a saját gondolataiknak tartják őket. Így alakul ki egy szavazói bázis, akik egy globalisták által vizionált alternatív disztópiában élnek. 

Vasárnapi Hírek

168 Óra

444.hu

Népszava

 Az alternatív valóságban tengődő személy egy vígjátékban jó humorforrás lehet, de a valóságban emberek százezreit megtéveszteni nem játék. Márpedig a magát objektívnek és függetlennek nevező sajtóból tájékozódók könnyen erre a sorsra juthatnak. Ennél is súlyosabb a kolozsvaros.com és hasonló dezinformáló oldalak, melyek minden nap leleplezik a nagy kormánypárti emberellenes összeesküvéseket. Persze lököttek mindenhol vannak, de nem kellene sokasítani őket! 

 Az ellenzéki média és az ideológiájukat követők módszere, hogy álhírekkel feldühítsék annyira az olvasókat, hogy azok már ne tudják józanul végiggondolni az információ hitelességét. Pedig információs társadalomban élünk, aminek az alapja lenne minden bejövő információ ellenőrzése, hitelességének vizsgálata. Ezt jó lenne a polgárok eszébe vésni!

A bejegyzés trackback címe:

https://europeanphalanx.blog.hu/api/trackback/id/tr416520978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása