European Phalanx

MLSZ, hahó!

2021. szeptember 04. - megamovieboy

 Már az EB mérkőzések alatt is voltak olyanok a magyar szurkolók között, akiknek nincs helye a stadionokban. A viszonylag jó szereplés és a londoni döntőn történtek azonban elaltatták az illetékesek figyelmét és nem volt elegendő figyelmeztetés az UEFA két zártkapus büntetése, hogy lépjenek az ügyben. 

 Az angol csapat szereplésénél pedig egyértelmű volt, hogy a saját londoni fiaskójukat feledtessék, a legkisebb inzultusból világméretű botrányt fognak kreálni. A kézivezérlésű brit sajtó ebben előre láthatóan engedelmes partner. Azt is lehetett látni, hogy Európa nyugati fele visszasüllyedt a II. világháború előtti hitleri időszakba és a sporteseményeket politikailag felhasználják. 

 Mint minden országban a világon, nálunk is élnek antiszociális, szellemileg visszamaradott egyének, akik kifejezetten keresik az alkalmat, hogy balhézhassanak. A sporteseményeken levő nagy tömeg lehetőséget ad nekik, hogy ezt jelentős közfigyelem közepette tegyék meg.

 A huhogás, mutogatás, dobálózás egyértelműen alacsonyrendű szellemi tevékenység, elegendő az illetőkre ránézni, hogy lássuk, komoly pszichés problémákkal küzdenek. Logikus lépés, nem engedni őket a többiek közé. A két év eltiltás túl enyhe büntetés, nem kisgyerekek, hogy később benőjön a feje lágyuk. 

 Az más kérdés, hogy ha egy óvodás csoportból valaki huhog, azt kell-e büntetni, pláne az egész csoportot kollektíven? Itt merül fel annak a gyanúja, hogy a huhogás önmagában nem lehetne büntetendő. A rasszizmus vádja megalapozatlan, hiszen ugyanezen drukkerek a saját csapatuk játékosait bőrszíntől függetlenül biztatják. Belátható, hogy a huhogással a túlérzékeny fekete játékosokat zrikálják, indirekt módon lemajmozzák őket. A gyakorlatban azt mondani valakinek, hogy 'maga egy majom', még nem lenne politikai ügy. Ez csak a nyugati identitáspolitika kreálja belőle. Látható, a huhogás tiltása politikai ok, de mivel amúgy maga az aktus felesleges, ezért el lehet fogadni ezt a szabályt. Örüljünk, hogy a letérdelés kifütyülését még nem büntetik! 

 Az őrületet azzal lehet kimaxolni, hogy az angolszász sajtó rasszista Magyarországról ír a címlapokon, mi meg meg gyarmatosító, rabszolgatartó kultúrmarxistázzuk őket. 

 Az angolok 100%, hogy balhét akartak kreálni. Ezt lehetett tudni előre. Azt is, hogy a keménymag alapot is fog adni hozzá. És az is biztos volt, hogy a FIFA is büntetést fog ránk kiszabni. A nemzeti bajnokságban ezeket már ki tudjuk szűrni, alap lenne, hogy akiket oda nem engedünk be, azokat a válogatott mérkőzéseire se. Mert amíg ezek a rendbontások vannak, az rossz a csapatnak, a normális szurkolóknak, az országimázsnak. Egyedül az a néhány száz antiszociális kretén élvezi. 

A bejegyzés trackback címe:

https://europeanphalanx.blog.hu/api/trackback/id/tr6516679538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása