European Phalanx

Manfred Weber, a géniusz

2021. december 05. - megamovieboy

 manfredweber.jpg

Fotó: portfolio.hu

 Igen, ő az a nagyszerű ember, akinek élete fő műve a Fidesz kilépése volt a Néppártból. Úgy néz ki, ezzel még nem tekinti lezártnak az ügyet és egy elméletileg konzervatív pozícióból most éppen a magyar baloldal megtámogatásával támadja a magyar jobboldalt. Legalábbis Márki-Zay komoly ígéretet kapott tőle a szíves vendéglátáson kívül.

 Miről is volt szó kettejük között? Arról, hogy a magyar baloldali listavezető, miniszterelnök-jelölt Márki-Zay nemlétező pártjának nemlétező EP képviselőcsoportját Manfred Weber szívesen látná a Néppárt frakciójában. Sokan voltak fiatalok, akik mindenféle általuk elképzelt topmodellt szívesen láttak volna az ágyukban, de aztán később rájöttek, hogy a valóság hasznosabb, mint a kamaszos álmodozások. Úgy néz ki, Manfred Weber, még nem jutott túl ezen korszakán. 

 Az viszont kérdéses, hogyan képzeli, hogy jobboldaliként a baloldal pártjára áll? Persze erre már adott a baloldali narratíva, miszerint a valódi jobboldal annyira szörnyű, hogy ellenük a centrumnak össze kell fognia, hogy megakadályozzák a következő diktatúrát, világháborút és holokausztot, melyet minden bizonnyal előidézne a szélsőség előretörése. Ezzel bírják rá pl. a jobboldali franciákat a baloldal támogatására az elnökválasztás második fordulóban. Csak éppen Orbán esetében 12 év alatt sem történtek meg a radikális, szélsőséges jobboldalra felfestett démonok. Ezért kénytelen

 Persze lehet fokozni a hülyítést, mint a 444.hu fejtágító videójában, ahol Vladimir Meciart mint diktátort jelenítették meg, aki ellen a sajtónak! kellett fellépnie. Ugyan magyarként nem szívleltük a magyarellenes politikust, emlékezetesebb bűnei között volt a Slovan Bratislava-Frencváros mérkőzésen maszkos kommandósok támadása a magyar szurkolók ellen, de azért diktátornak nem tartottuk. Azt meg, hogy a sajtónak egy választott vezető ellen önhatalmúlag fel kelljen lépnie, azt mint demokratikus beállítottságú ember, aki rábízza magát a népakaratra, visszautasítom. 

 És itt a szánalmasan zseniális videó, amiben béna példákkal győzködik a híveket, hogy demokrácia nélkül is lehet demokratikus választáson győzni. Ennek az ellenkezőjére inkább van példa, hogy demokratikus szavazáson  a nép csak vesztes lehet, míg az elit győzelme garantált.

A bejegyzés trackback címe:

https://europeanphalanx.blog.hu/api/trackback/id/tr4816774010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2021.12.05. 22:37:43

Ezekről az emberekről a videóban csak annyit lehet mondani, hogy súlyos manipulációs kényszerül van.

megamovieboy · http://europeanphalanx.blog.hu/ 2021.12.05. 22:46:09

@gigabursch: Egyértelműen azt mondják, amit elvárnak tőlük. Teljesen téves példákat hoznak és ezzel ők maguk is tisztában vannak.
süti beállítások módosítása