European Phalanx

Nácik! Nácik mindenütt!

2016. február 21. - megamovieboy

angela_clooney.jpg

 Kedves Jóindulatú Felebarátaim!

 Azért fordulok hozzátok, hogy elmagyarázzam nektek, miért van Európában manapság ilyen sok rasszista, idegengyűlölő, antiszemita, összefoglalva náci ember. Közös jellemzőjük, hogy ellenzik a bevándorlást. Ezekből az emberekből rengeteg van, nézzétek meg a cikkek hozzászólásait bármelyik európai hírportálon és meg fogtok lepődni. Bizony, többen, jóval többen vannak nácik, mint a szerintetek rendes emberek. Kérlek gondoljatok arra, hogy ennyi mániákus gyűlölködő Hitler ideje óta nem volt! Megemlítem, hogy most demokráciában élünk, nem pedig diktatúrában, azaz, ez a kirekesztő mentalitás nem egy autokratikus rendszer agymosásának az eredménye, hanem egyének belső meggyőződéséből származik. Remélem felkeltettem a kíváncsiságotokat és kissé nyitottabbá váltok a probléma iránt, így véve elejét, a tőletek megszokott "nem kell figyelni rájuk, mert nácik" hozzáállásnak. 

 A most következő megállapítás sokként fog érni benneteket! A nácik úgy gondolják, hogy pont ellenkezőleg állnak a dolgok, mint ti elképzelitek. A nácik magukat demokratáknak gondolják és a bevándorlókat tekintik a demokrácia ellenségeinek. Bármilyen hihetetlenül hangozzék is, az általatok náciknak tartott európai polgárokból álló tömeg, a demokráciát akarja megvédeni. 

 Tudom, most arra gondoltok, hogy ezek a szerencsétlen menekültek a légynek sem tudnak ártani, a gyermekeiket menekítik lebombázott országukból, gonosz dolog ebben megakadályozni őket. Kötelességünk szépen fogadni mindet és megmutatni nekik a valódi civilizáció szabályait, melyeket ők hamar magukévá téve örömmel beilleszkednek, hiszen minden ember egyforma.

 A Menekültek című bejegyzésben már óvatosan boncolgattam a felmerülő általános problémákat. Végre kifejthetem konkrét esetekre is. Merkel doktrínája szerint a közel-kelet háborús országaiból kell befogadni a menekülteket. Ezek az országok: Afganisztán, Irak, Szíria. A földrajzi elhelyezkedésen kívül még két közös dolgot említek meg velük kapcsolatosan. Az egyik az iszlám vallás, a másik a külső beavatkozás. Sajnos még egyet meg kell említenem és ez pedig, hogy mindhárom országban vallási, törzsi alapú háború van.

 Kezdjük Afganisztánnal. A Szovjet beavatkozás során a mudzsahedinek harcoltak országukért. A szovjetek kivonulása után a harcok polgárháborúként folytatódtak, melyben az iszlamista talibán szerezte meg az országot, külső közel-keleti segítséggel. A WTC ikertornyainak elpusztítása után az USA a terrorcselekményt magára vállaló, a tálibokkal szövetséges Oszáma bin Láden kiadatását követelte, majd megindította a hadműveleteket. Az amerikaiak és szövetségeseik ugyan felszabadították az ország nagy részét, de az iszlamista befolyás olyan erős maradt, hogy a demokrácia megteremtésére, megvédésére nem akad elég vállalkozó. Még egyszer leírom, nincsen számottevő Afgán, aki demokráciát akarna.

 Jöjjön Irak, melynek lerohanásának jogossága mellékes amellett, hogy Szaddám diktatúrájának megdöntése után a síita, szunnita, kurd ellentétek szinte szétszakították az országot. A kegyelemdöfést az Iszlám Állam térnyerése adta meg, melyhez az egész iraki szunnita terület csatlakozott.  A lakosságban közös a nyugattal szembeni ellenállás, a világiasabb kurdokat leszámítva. A síita lakosság esetében lehetséges forgatókönyv a vallási vezetésű szintén síita Iránhoz való csatlakozás. Irak lakosságára sem lehet kijelenteni, hogy a demokrácia elkötelezett építője lenne.

 Végül a jelenlegi slágerország, Szíria. Az országban a demokráciát nagyítóval sem lehet megtalálni. Alapvetően az Aszad elnök vezette diktatúra harcol, orosz és iráni segítséggel, a szunnita csoportok ellen, melyeket az USA és Szaúd Arábia támogat. Nincsen olyan csoport mely demokráciáért küzdene. A harcok elhúzódásának oka, hogy az IS ellen csak elvétve akad hadművelet, miközben mindkét oldal az ellenük való harcra hivatkozva van jelen az országban.

 Sajnálkozva, csak azt tudom mondani ismét, ezekben az országokban az etnikai, vallási, törzsi ellentétek mindent felülírnak, ami az általunk elképzelt ideális társadalomhoz szükséges lenne. Komoly probléma, hogy számukra a demokrácia egyáltalán nem az egyetlen opció sőt, az iszlám szerinti társadalmi berendezkedés, mely vallásukhoz, társadalmukhoz, történelmükhöz közelebb áll, sokkal inkább kedvükre való.

 Olyan emberek millióit akarja a politikai vezetőség Európába befogadni, akik nem támogatják a demokratikus rendet, ellenben hisznek az iszlám társadalom szellemi felsőbbrendűségében. Nem vallások, népcsoportok különbözőségéről van szó, hanem gyökeresen eltérő társadalmakról. Míg a nyugati embereknek a demokrácia a közös alap, mely lehetővé teszi a szabad vallásgyakorlást, addig a közel-keletieknek az iszlám vallás az alap, mely a demokrácia felett áll. Nincsen meg az együttéléshez a közös alap és hiába szeretjük őket, hiába vagyunk teljesen nyitottak feléjük, nekik nincsen szükségük az általunk nyújtott társadalomra, mert már van sajátjuk. 

 Nem az a baj, hogy másként hívják az istenüket, hogy más nyelven beszélnek, hogy másként néznek ki, hogy mások a szokásaik. Az a baj, hogy ők egy másik társadalomban akarnak élni, mint mi. Előre borítékolható, hogy egyik fél sem fog engedni és ez a nem megfelelően átgondolt kísérlet robbanással fog végződni.

 Az általatok nácinak gondolt polgárok ezt akarják megakadályozni. Céljuk megvédeni a demokráciát és elkerülni a felesleges vérontást. Ezek a nácik nem akarják elpusztítani az iszlám társadalmat, de ragaszkodnak a sajátjukhoz. Ez lehetne a közös kiindulási pont, mellyel minden európai egyetért és diktátumok, valamint szidalmazás helyett elkezdődhetne végre a párbeszéd. No persze, csakis a külső határok lezárása után, hiszen megegyezés híján  a beengedésről sincsen egyezség.

A bejegyzés trackback címe:

https://europeanphalanx.blog.hu/api/trackback/id/tr918407616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tron.encom 2016.02.21. 19:10:58

Ez egy nagyon jó bejegyzés. Mentettem.
Kb ennyit kellene megérteni a sok baromnak aki a willkommenskultur dicsfényében parádézik és magát az emberiesség netovábbjának, a tömeges muszlim migrációt elutasítókat pedig egyszerű náciknak tekinti.

Kampfer 2016.02.22. 08:11:28

@tron.encom: Üdvözlet!

Valóban, poszter nagyon jól megtalálta a probléma lényegét! És azt hiszem, a két egymással össze nem egyeztethető vélemények közötti különbséget is! Azt hiszem, ha a 'túloldal' meg is érti az ebben foglaltakat, eszük ágában sem lesz azt beismerni, neadj' Isten még aszerint politizálni is!
A migránsok között az írásban tárgyaltakon kívül még megannyi nép és ország képviselteti magát, ez csak tovább bonyolítja a helyzetet.
Ami pedig a 'nácikat' illeti, ha nem is minden esetben a demokráciát féltik, az európai hagyományokat, a népüket (hisz nácik) és szélesebb értelemben vett kultúrájukat mindenképp! És mindezeken túl az 'életterüket'! Ez alapvetés kell legyen! No, akkor most már én is náci vagyok...?
Kamp.

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2016.02.22. 11:54:38

Korrekt poszt..
Ám akiknek szól nem fogják érteni.
És ezt a poszter le is írta, hogy miért nem:
"nem kell figyelni rájuk, mert nácik"

A ballibek már régen elrugaszkodtak a realitás talajáról.
A jelenséget (amit most a migránsokkal kapcsolatban kommuikálnak, mondnak, és tesznek) Orwell írta le pontosan, és a jelenséget duplagondolnak hívta:

„azt a képességet jelenti, hogy valaki egyidejűleg két, egymásnak ellentmondó nézet birtokában van, s mindkettőt elfogadja. […] Megfontolt hazugságokat mondani s közben őszintén hinni bennük, elfelejteni bármilyen tényt, ha időszerűtlenné vált, s aztán, ha ismét szükség van rá, előkotorni a feledésből éppen csak a szükséges időre, tagadni az objektív valóság létezését, s ugyanakkor számításba venni a tagadott valóságot – mindez elengedhetetlenül szükséges. Még a duplagondol szó használatakor is szükség van a duplagondol alkalmazására. A szó használatával ugyanis elismeri az ember, hogy meghamisítja a valóságot; a duplagondol azonnali alkalmazásával kitörli ennek tudatát; s így tovább a végtelenségig: a hazugsággal mindig az igazság elé ugrik.”

nemecsekerno_007 2016.02.22. 12:06:08

Végre egy poszt ahol megjelenik a józan ész is. Sajnos nálunk sok esetben a józan ész a méhlepénnyel megy a kukába... :(

chrisred 2016.02.22. 12:23:06

Nem nácik, egyszerűen rettegnek attól, ha valami kimozdítja őket a komfortzónájukból, amiben olyan jól érzik magukat, mint anyuka ölében. Ők azok, akik jó messzire kerülik el a földön fekvő embert, és közben azzal nyugtatják magukat,hogy biztosan csak berúgott. A gátlástalanságipar, amit politikának neveznek, az ilyen emberek tömegére épít, és azt a kuckót, amibe bezárkózik apolgár, olyan kicsire és kényelmetlenre szűkíti körülötte, amit még el tud viselni.

chrisred 2016.02.22. 12:26:53

@Ballib Cenzúra: Na, ebben a könyvben jól leírják a rendszert. És a valóságban nincs szükség a sisakra a patkánnyal, hogy a polgár kezdjen mindent úgy elfogadni, ahogy a hatalom akarja.

Aldou Raine 2016.02.22. 12:29:53

Jobber poszt dacára, viszonylag értelmes eszmefuttatás és szépen ki is mosdatja a sok szélsőségest, de azért ahogyan mondani szokták a szar, szépen tálalva és illatos körettel gazdagítva is csak szar marad. És a pörköltet egyetlen kis kanál szar is elronthatja. Komolyra fordítva a szót, a poszt a következők miatt nem vehető túl komolyan:
1.) Hiába a nagy melodráma, a baloldaliak nem náciznak le mindenkit válogatás nélkül, csak azokat akik tényleg orrba szájba nyomatják, hogy géppisztolyt a határvédők kezébe, és lelőni mindenkit!
2.) A nácizás kábé annyira általános - és annyira hányható a szemünkre - mint nálatok a "libsi-bolsi-komcsi -zás". Úgyhogy maradjunk abban: nem nagyon róhatjátok fel.
3.) A menekültek elutasítása vagy befogadása nem bal vagy jobb kérdés, bármennyire szeretnétek ezt beadagolni mindenkinek. Tény, hogy a baloldal megosztott ebben a kérdésben. Nem pártoltuk ezt a kurva kerítést, de azt sem mondtuk, hogy jöjjön mindenki válogatás nélkül. Orbán szarik a megoldásra, ő felhúzatja ezeket a szögesdrót szarokat, majd bezsebeli érte a nép dicséretét és szarik arra, hogy mi lesz később. EZ NEM MEGOLDÁS! A kerítéseket megkerülik, majd később át is másznak rajta, és ezer km szögesdrótot nem fog tudni őriztetni kilométerenként egy kiskatonával. Pláne úgy, hogy mienk Európa legkisebb hadereje.
4.) Annál a menekültnél aki Európába jön, nyilván nem első helyen van a diktatúrában és iszlamizáltságban élni akarás, mert akkor otthon maradna a seggén. Ezek az emberek egy bizonyos szinten feladják otthoni igényeiket (a szoros iszlám szerinti életmódot) amiért cserébe biztonságot és megélhetést remélnek. Kiemelném, hogy Európában 1300 éve élnek muszlim közösségek beintegrálódva. Az egyik barátom kamaszként érkezett a szüleivel Líbiából és ma mérnökként dolgozik ugyanott, ahol én. Öltönyben jár, dolgozik, beilleszkedett. Aztán hogy otthon mit csinál a négy fal közt muszlimként pont leszarom.

Szelid sunmalac 2016.02.22. 12:34:37

Altalanos velekedes, hogy az a "masik oldal" milyen sok, foleg mondjuk Nemetorszagban. Az egesz harom dolgobol fakad: 1. Merkel faszom politikaja, amit senki nem kert tole, 2. a sajto, 3. az onhittseg, miszerint a nemetek hulyek es csak a magyaroknak van zsebeben a bolcsek kove.
Ki kell abranditsak mindenkit, kibaszottul kevesen vannak akik ugy gondoljak be kene oket engedni.

nemecsekerno_007 2016.02.22. 12:43:28

@chrisred: "komfortzóna" Ez amit te konfortzónának nevezel, a gazdag nyugat, amibe mi is beletartozunk. Ennek az életformának a fenntartása részben, közvetve hozzájárul ahhoz, hogy embereknek menekülni kell. És ezt az életformát élvezi, náci, libsi, gyerek, öreg, kutya, macska a fejlett világban. Évente halnak meg ezrek - gyerekek, nők, öregek - a különféle háborús konfliktusokaban v. egyszerűen a rossz ivóvíz miatt. Amíg nem jöttek ide, a kutyát se érdekelték. Ezért gondolom, hogy baromi álságos egyesek részéről a hirtelen jött emberség amit a menekültekkel/bevándorlókkal kapcsolatban mutatnak. El kéne gondolkozni azon, mik lehetnek az okok amiért tömegek indulnak útnak és mi az életformánkkal mennyire járulunk hozzá ehhez.

Terézágyú 2016.02.22. 12:50:02

Az a baj, hogy a menekülteket fikázók nagy része ugyanaz, aki korábban (és most is) a zsidókat szokta fikázni. És a legtöbbször ők azok, akik szigorúbb fellépést követelnek, akár a diktatúráig is... és Ők kivétel nélkül jobbosok.
Szóval antiszemita jobbosok, akik még a diktatúrát is elfogadják... És akkor csodálkozik valaki, hogy nácinak nézik őket...

tzi 2016.02.22. 12:56:24

@chrisred: te tényleg nem érted, ugye?

MACISAJT 2016.02.22. 13:02:27

Mindig elfog a röhögés , mikor a nácikról mint "szélsőjobboldaliakról" beszélnek ballibák...:)

Miközben , ugye , a nácik ezek voltak:
Die Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei (NSDAP) 1920-1933

Lefordítom: Német Nemzeti SZOCIALISTA MUNKÁSPÁRT...
A náci párt főideológusa pedig egy Alfred Rosenberg nevű lett kereskedő
fia...(ez nem az a Rosenberg, akiket házaspárostól felkötöttek a gonosz antiszemita amerikaiak az atomtitkok szovjeteknek való kiárusításáért, ez egy másik Rosenberg volt.)

ulpius66 2016.02.22. 13:05:05

Szerintem a cikk szerzője is náci!

...és a kommentelők is nácik!!!!!!!!!!!!!!!!

chrisred 2016.02.22. 13:08:30

@nemecsekerno_007: Nem a komfortzóna az atomizálódott fogyasztói társadalom megvásárolható jó közérzete. Ami miatt a hajléktalanokat ki kellett telepíteni a városközpontból a külterületi panelövezetbe. Ha a fogyasztó nem látja őket, akkor nem támadnak kellemetlen gondolatai.

Kampfer 2016.02.22. 13:13:25

@Aldou Raine: "És a pörköltet egyetlen kis kanál szar is elronthatja."
Ez teljesen így igaz. Ahogy ezt te balosként nagyon jól tudod, úgy jobbosként/nemzetiként/konzervatívként mi is nagyon jól látjuk! Hiszen bőven van ilyen 'kis kanál szar' a ti oldalatokon (is)!

1. ...a baloldaliak nem náciznak le mindenkit válogatás nélkül, csak azokat akik tényleg orrba szájba nyomatják, hogy géppisztolyt a határvédők kezébe, és lelőni mindenkit!

Ó dehogynem! Még a tgm-ig sem kell elmenni, már egy rónaiegon is simán nácinak (szélsőségesnek) titulál mindenkit, aki csak említette a kerítést! Ami pedig a fegyvert illeti, teljesen normális és elfogadott kell legyen a határőrök, rendőrök kezében. És ha máshogy nem megy a dolog, akkor használni is kell. A 'mindenkit' pedig hónapokkal ezelőtt is hiába próbáltuk magyarázni neked, ezzel felesleges is jönnöd...

2. "A nácizás kábé annyira általános - és annyira hányható a szemünkre - mint nálatok a "libsi-bolsi-komcsi -zás". Úgyhogy maradjunk abban: nem nagyon róhatjátok fel."

Mindent felróhatunk nektek, amit ti is felróttatok nekünk! A két tábor közt az a különbség, hogy jelenleg nem fuldoklunk a migránsokban, mint tavaly októberben! Az irány jó, amit már tavaly is írtunk immár aktuális. Védeni, erősíteni, kiterjeszteni, magasítani kell a határzárat. A jogi eszközöket pedig alkalmazni kell! Ha mindegyik további állam is így tesz, majd leszoknak az útvonalról!

3. "A menekültek elutasítása vagy befogadása nem bal vagy jobb kérdés, bármennyire szeretnétek ezt beadagolni mindenkinek. Tény, hogy a baloldal megosztott ebben a kérdésben."

A párteliteket illetően én olyna éles megosztottságot a baloldalon nem látok!

"Nem pártoltuk ezt a kurva kerítést, de azt sem mondtuk, hogy jöjjön mindenki válogatás nélkül."

Pedig a kerítés nélkül ez utóbbi lett volna esélyes, mert nem lett volna lehetséges a védekezés! Önmagában csak emberrel és autóval nem tudsz védeni egy ekkora határt! Műszaki akadály mindenképp szükséges!

"Orbán szarik a megoldásra, ő felhúzatja ezeket a szögesdrót szarokat, majd bezsebeli érte a nép dicséretét és szarik arra, hogy mi lesz később. EZ NEM MEGOLDÁS!"

Lehet, hogy szarik rá, de azt mégis elérte, hogy október óta nem erre botorkál ez a sok buckalakó! Hogy mit zsebel be érte, az már egy másik kérdés (bár elég jelentős kérdés), de a célt vele és az ő módszerével értük el! A határzár és a védekezés megoldás! Amit a baloldal képzelgett, az csak rózsaszín eurpéer álom volt!

4. "Annál a menekültnél aki Európába jön, nyilván nem első helyen van a diktatúrában és iszlamizáltságban élni akarás, mert akkor otthon maradna a seggén."

Irreleváns, mit akar és hogyan! Nem az ő döntése, hogy ide jöhet vagy sem! Tökmindegy, mit és hogyan képzel el a saját vagy Európa életéről! Ezt kell megérteni!

"Az egyik barátom kamaszként érkezett a szüleivel Líbiából és ma mérnökként dolgozik ugyanott, ahol én."

Példa van ezer. Rosszabb is! Multinál dolgozom 2000 óta! Hidd el, lenne mit mondanom ezzel kapcsolatban is! Nem untatnálak vele, mert gondolom, hogy leszarod, de a kollégád esete egy dolog...

"Aztán hogy otthon mit csinál a négy fal közt muszlimként pont leszarom."

Amíg valóban otthon csinálja és nem látom, nem hallom, addig szerintem minden normális egyén ezt teszi. De semmi garancia arra, hogy a migránsok túlnyomó része is így képzeli el...! A tapasztalat nem ezt mutatja!

Szóval ebben nem lesz konszenzus, ezt a poszter nagyon jól látja! A jobb/bal, nemzeti/liberális törésvonalat a migránsügy gyönyörűen kirajzolta!
Üdv:
Kamp.

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2016.02.22. 13:22:02

@Aldou Raine:

MIért nem jó a kerítés ?

Kinek jó ha idejönnek ?

Miért nem lehet őket oda visszaküldeni ahonnan jöttek ?

Miért akarjátok az országra erőltetni ezt az integrációra alkalmatlan, nőket erőszakoló muszlim csőcseléket ?

Miért nem fogjátok fel, hogy ez baromság, és ezokból soha nem fogjátok tudni az ostobaságaitokat ránk erőltetni ?

Szelid sunmalac 2016.02.22. 13:24:15

@MACISAJT: Na latod. Meg tudod te magyarazni, hogy a nacik miert nem nacik.

tralalala 2016.02.22. 13:25:40

" Az egyik barátom kamaszként érkezett a szüleivel Líbiából és ma mérnökként dolgozik ugyanott, ahol én."

Nekem az egyik barátom dohányzik, és mellette tök egészséges, tehát kijelenthetjük, hogy dohányozni tök egészséges.

a.te.ervelesi.hibad.hu/anekdotikus-bizonyitas

Ezzel nem azt mondom, hogy hazudsz, biztosan nem. De ez egy érvelési hiba, amit elkövetsz.

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2016.02.22. 13:27:00

@chrisred:

Óriási tévedés..

A hajláktalan minden lakott településről ki kell zavarni, a külvárosiból is.

Au egy dolog, hogy ti rózsadombi palotából nem szembesültük vele, de meglehetősen zavaró bír lenni, a külterületi panel erkélye alá szaró, hugyozó hajléktalan is.

Onnan is el kell tirhítani.

Van hajléktalan szállás lakjon ott.
Ha erre sem hajlandó akkor igenis büntessék meg, csukják le.

Nem tartom normális dolognak, hogy többszáz családot kényszerítenétek a hajléktalanok szarának és hugyának a szagolgatására, a ballibek az elszigetelt villáikból, a hajléktalanok szabadságjogaira hivatkozva.

ben2 2016.02.22. 13:40:16

@Aldou Raine:

1. nem mindenkit náciznak le

Maradjunk annyiban, hogy nem mindenki nácizik le mindenkit vérmérséklettől, intelligenciától függően.

2. komcsizás = nácizás

Van egy alapvető különbség a nácizás és a komcsizás között: a náci jelzőt rendszerint (okkal, ok nélkül) ráragasztják a másikra, a komcsinak meg eszébe juttatják, hogy szabad akaratából minek vallotta magát nem is olyan régen.

3. kerítés mint rossz megoldás

Ezerszer ki lett már tárgyalva, hogy a kerítés első sorban nem fizikai, hanem jogi akadály. Nyilván könnyen át lehet mászni rajta, de aki megteszi, azt _automatikusan_, mérlegelés nélkül haza lehet zavarni. A menekültekkel ugyanis nem az a baj, hogy ide menekülnek, hanem hogy nem működnek együtt a befogadó országok hatóságaival. A kerítés nyilván nem tartja vissza a menekültáradatot, de sikeresen megakadályozza, hogy a t. menekültek a kukoricásban kergetőzzenek a rendőrséggel, mert a migránsok is tudják, hogy aki átmászik a kerítésen, az megy haza, ezért be sem próbálkoznak (legalábbis a nagy többségük).

4. A migráns nem akarja a korábbi életformáját folytatni

Ez első sorban a betelepülők számától függ.
Ha ugyanis ide jön mondjuk néhány család, azaz 10-20 fő, akkor kiosztanak nekik néhány lakást és szerencsés esetben valóban beilleszkednek a környezetükbe, a következő generációk meg már tökéletesen integrálódnak.
Ha viszont ide jön egyszerre 1-2 ezer (esetleg 10-20, majd 100-200 ezer) ember, akkor szépen kialakul a saját gettójuk, ahol ugyanazt csinálják, amit otthon. A gettóban felnőtt gyerekek pedig identitászavaros, másodrendű állampolgárként nőnek fel.
A gettósodás pedig nem a többségi társadalom előítéletei miatt alakul ki, hanem egyszerű praktikus okokból: valahol szállást kell nekik adni, ezért bezsuppolják őket egy külvárosi rögtönzött lakóparkba, saját maguknak kell megszervezniük az oktatást, egészségügyi ellátást, rendfenntartást, tehát az arab gyereket továbbra arabok fogják tanítani az otthonról hozott értékrend alapján.
Az pedig elég egyszerűen belátható, hogy emberek tízezreit nem lehet random szétszórni az országban.

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2016.02.22. 13:56:09

Kezdjük ott, hogy én mondom meg, hogy ki a náci, ki nem az.
Azt is én mondom meg, hogy ki a demokrata. És azt is, hogy egy párt "kamupárt"-e.

konrada 2016.02.22. 13:57:20

@Aldou Raine:
...teszem hozzá, Jihad John, meg a párizsi merényletek kitervelői is konszolidált, társadalomba látszólag beintegrálódott családokból származnak.

...persze az is igaz, hogy nem csak a muszlimok között vannak őrült tömeggyilkosok, csak van egy "apró" különbség: a norvég Bretviket nem akarták követni ezrek, és nem ünnepelték milliók a tettéért...

Eszter8826 2016.02.22. 14:02:28

@Aldou Raine: "EZ NEM MEGOLDÁS! A kerítéseket megkerülik, "--> Igen, ezért kellene lőni, csak pár gyereket nőt kéne agyon lőni, és már kétszer is meggondolnák, hogy jöjjenek.
"Annál a menekültnél aki Európába jön, ...." Na az írásod ezen pontjánál összeráncoltam a homlokom....Egyfelől azon, hogy te se jártál még No go zone, ban soha, és nem olyan helyen élsz ahol naponta csörtet át 1000 menekült. Másodszor pedig, "Aztán hogy otthon mit csinál a négy fal közt muszlimként pont leszarom." Hát ez az!!! Ő a négy fal között (nagyon helyesen) nem muszlim, ha az lenne, már téged is térítene, hogy legyél muszlim, mert ha nem hitetlen vagy, és megérdemled a halált.

Mááámegint 2016.02.22. 14:11:23

@Terézágyú: Ha mindenkit, akinek eltérő a véleménye, lenácizol, előbb-utóbb azt eredményezi, hogy csak náci lesz körülötted! Nem irigyellek!

konrada 2016.02.22. 14:14:45

...s még valami: ahogyan a víz mindig az alacsonyabb pont felé folyik, úgy az emberi faj (miként a többi faj is), (egyedei-csoportjai) mindig is arra fog törekedni, hogy jobb körülmények közé kerüljenek, mint ahogyan élnek.
Azaz: ha nincs limit, nincs gát - azok, akiknek nincs veszteni valója, nincs semmije - egészen addig fognak vándorolni a jobb életkörülményeket biztosító helyekre, míg vagy nem lesz már ott se jobb, és nem lesz érdemes - vagy meg nem állítják őket...

...így arra várni, hogy az újkori népvándorlás magától lecseng - tudva, hogy milliárdos tömegek élnek nagyságrendekkel rosszabbul, mint Európában - elég botor hozzáállás...

konrada 2016.02.22. 14:18:19

@Mááámegint:
Te nem irigyled, mert nem tudod, milyen jó azzal a különlegesség tudattal élni : itt mindenki hülye, csak én vagyok helikopter...;))

Kampfer 2016.02.22. 14:20:48

@Eszter8826: Szia! Csak néhány kiegészítés:

"ezért kellene lőni, csak pár gyereket nőt kéne agyon lőni, és már kétszer is meggondolnák, hogy jöjjenek."

Nézd, a fegyverhasználat akár indokolt is lehet, sőt kellő erőt mutatva idővel szükséges is. De a módja nagyon nem mindegy! Amit Te írsz, az sajnos eléggé kontraproduktív lenne! A 'rambó-módon' végrehajtott kaszálásnak nem lenne indoka! Ahol nők és gyerekek is vannak, elegendő erőt kell jelentsen a felfegyverzett élőerő, a figyelmeztető lövések és a végtagra leadott célzott lövés (férfiakra természetesen)! Minden egyéb ettől brutálisabb megoldás indokolatlan és ellenkező hatást kiváltó lenne! Ezt kerülni kell nem csak morális megfontolások miatt!

"Egyfelől azon, hogy te se jártál még No go zone-ban..."

Nem tudjuk, hogy 'Aldou' kommentelő társunk hol járt és hol nem, vagy látott-e már 'x' migránst, vagy sem. Nem ez a döntő! Hanem az, hogy miként mérjük föl a lehetséges veszélyt! Többen jól látták, hogy az integráció kérdése ingoványos talaj, mert a tapasztalat azt mutatja, hogy nem működik, valamint integráltnak és kiegyensúlyozottnak 'vélt' muszlimok is követtek el gaztetteket. Elég sok közöttük az értelmiségi és a felsőoktatásban tanuló, akik gaztetteket követnek el. Látható, hogy ez az út nem járható!

"...ha az lenne, már téged is térítene, hogy legyél muszlim, mert ha nem hitetlen vagy, és megérdemled a halált."

Nos, az iszlám szerint a keresztény és a zsidó nem hitetlen, ők a 'könyv népei'. Vagyis büntetőadót kell fizetniük, ahogy ez anno az ottománok alatt is volt. A lényeg szerintem itt is az, hogy nem kell hogy szempont legyen az, hogy egy muszlim migráns mit és hogyan gondol! Ez otthon, az ő földjén releváns, ahogy belépett Európába, egy másik államba, sokadrangú semmiség kell legyen, hogy ő mit és hogyan gondolt! Egyszerűen azért, mert neki van alkalmazkodási kötelme, ő kell, hogy tolerálja a többséget és a szabályokat sem ő hozza, ő csak betartani köteles. Ha ez nem megy, akkor lehet visszacammogni a minaretek földjére...!
Üdv!
Kamp.

nemecsekerno_007 2016.02.22. 14:22:22

@chrisred: Lehet, hogy a lakásod elé kellett volna telepíteni. Az ilyen tipusú deficites gondolkodással nem nagyon tudok mit kezdeni. Nem megoldás-orientált. "Ha nem a megoldás, akkor a probléma része vagy." ahogy a mondás tartja.

ulpius66 2016.02.22. 14:24:58

Magyarországon mindenki náci, sőt antiszemita, fasiszta, nyilas, irredenta, soviniszta, antidemokrata, stb, stb...csak a liberálisok nem nácik, ők a demokrácia letéteményesei!

Aki pedig mást mond, az náci!

Mááámegint 2016.02.22. 14:31:36

@konrada: Azért azzal mindannyian tisztában vagyunk, hogy ez nem spontán népvándorlás?!
Hogy Csóró Juszuf a putrijában elmélkedve egyszer csak arra jutott, hogy Németországba kellene menni, mert már oly régen hívják!
Ugye az nem vita tárgya, hogy a Soros-féle szervezés segíti az összehangolt migránsvándorlást? És ez remélem nem masszív zsidózás, remélem?
Mert csak a leghülyébb zsidók akarnak no go zónát a Dohány utcába!

konrada 2016.02.22. 14:49:12

@Mááámegint:
A fene sem tudja...
A háborús Szíriánál, és a többi kivándorlásban élen járó országnál azért nagyságrendekkel jobban élő koszovóiak is megindultak, nem beszélve a milliós nagyságrendben útra kellt kelet-európaikról...
...ha a bátrabbak elindulnak, és a többiek meg azt látják, hogy azoknak volt igazuk, úgy öngerjesztő lehet a folyamat.
(...persze lehet ezen segíteni is, lásd az Index-et, ahol minden napra jut legalább egy olyan cikk, milyen jó is innen elvándorolni...;)), de a poént félre téve: ahol nagy a córesz, ott gyorsan halló fülekre talál a jobb élet igérete...)

Eszter8826 2016.02.22. 14:50:28

@Kampfer: Lőni azért is lehetne, (Tök mindegy kit) mert az is elijesztené őket. Azt sem értem, miért nem lehet hagyni, hogy a tengerbe fulladjanak? Minek indult el? miért nem maradt ott? Nem vagyunk értük felelősek.

"Nem tudjuk, hogy 'Aldou' kommentelő társunk hol járt és hol nem, vagy látott-e már 'x' migránst, vagy sem." De tudom! Ha járt volna, nem írna ekkora ökörségeket.

"ő csak betartani köteles a törvényt"így kéne! Viszont baromira nem így történik, Angliában tüntettek a muszlimok, hogy vegyék be a UK alaptörvénybe a sariat (muszlim életre vonatkozó törvények) . Szerinted? Ezeket akarjuk befogadni.
Angliában több NGZ negyedben nem ihatsz sört, Kiverik a kezedből, mert "muszlim területen vagy"
Mindez Anglia közepén!!!
KÖszi, de én ezt nem akarom itt, és ha emiatt megfullad pár ilyen emberszámba nem vehető hulladék, hát ez van. Nem baj. A mi gyerekeink fontosabbak....

Advanced Flight 2016.02.22. 14:50:37

@Aldou Raine: "Aztán hogy otthon mit csinál a négy fal közt muszlimként pont leszarom"

Milyen nagy demokrata vagy. Akkor azt is leszarod, ha otthon a 4 fal között becsületgyilkosság jogcímén lemészárolja a családját, vagy csak savval locsolgatja női családtagjait.
Gratulálok.

peetmaster · http://nemdohanyzom.blog.hu 2016.02.22. 14:51:45

@Terézágyú: "nagy része", lehet, de messze nem mind. Pl. én se.

5perc 2016.02.22. 15:02:34

"nincsen számottevő Afgán, aki demokráciát akarna."
"Irak lakosságára sem lehet kijelenteni, hogy a demokrácia elkötelezett építője lenne."
Szíria: "Komoly probléma, hogy számukra a demokrácia egyáltalán nem az egyetlen opció"
Ergo: "Olyan emberek millióit akarja a politikai vezetőség Európába befogadni, akik nem támogatják a demokratikus rendet"

Nem érdemes sok energiát fordítani olyan véleményekre, miszerint ezek ilyen full homogén társadalmú országok, mindenki ugyanazt akarja, ami nem demokrácia, akik hozzánk akarnak menekülni, valójában otthon úgy általában elégedettek a politikai és vallási berendezkedéssel, nincsenek is üldözött rétegek, az eus politikai vezetőség mégis azok millióit akarja befogadni, akik miatt az otthonuk szar.
(Megjegyzés: Szíriában egy éjszakai razzia alatt is képesek ezrével örökre eltűnni a demokráciapártiak.)

Vedd megtiszteltetésnek, hogy van, aki lenáciz - az már legalább valami eszme -, szerintem meg egyszerűen csak ennyire vagy képes.

-JzK- 2016.02.22. 15:05:39

Érdemes elolvasni ezt a könyvet: lesacreduprintemps19.files.wordpress.com/2012/11/jp-rushton-race-evolution-behavior-unabridged-1997-edition.pdf természettudományosan kimutatható, hogy a fekete-afrikaiak fele európai mércével mentálisan retardált (IQ-ja 80 alatti) az arabok meg mondjuk félúton vannak a fehérek és a négerek közt. Na most ezeket a barbárokat eresztik ránk az idióta kultúrmarxisták...
Érdemes utánanézni a következő természettudosóknak: Arthur Jensen, Richard Lynn, J. Philippe Rushton, Charles Murray, Chris Brand, Richard Herrnstein.

Mind mondtak hasonlót, és soha senki nem cáfolta meg őket, az érveiket, csak "hogy mer ilyet mondani?!" felháborodással próbálták polkorrekt alapon elhallgattatni őket. Konkrétan kimutatták, hogy a feketék IQ-ja jelentősen kisebb, mint a fehéreké. Az ázsiaiaké ugyan valamivel magasabb, mint a fehéreké, de ezt az magyarázza, hogy az IQ-tesztek a nyers matematikai készséget nézik, a számoló-másoló-szöszmötölő munkában pedig ők valóban jobbak (ezért ők gyártják a chipeket).

De miért is ne lehetne így? Természetesen az ember egy fajt alkot, azonban az "egy faj" nem jelent egyformaságot, csak annyit, hogy a faj bármelyik ellenkező nemű két tagja elvileg képes reprodukcióra képes utód létrehozására. És akkor mi van? Attól még lehet óriási különbség köztük. A kutya és a szürke farkas is egy faj, és a kutyákon belül is micsoda órási különbségek vannak. Ugyan ki nem röhögné ki, aki a pincsi és a németjuhász közti különbségeket azzal akarná letagadni, hogy "de hát egy fajba tartoznak!!".

A németek többek közt pont ezért fognak kihalni, mivel a bűntudat-kultuszuk (Schuldkult) miatt az átlagnémet magába szippantotta ezt az undorító öngyűlölő kultúrmarxizmust, ami mindent zabál, ami mocskos, és ellentétben áll mindennel ami nemzeti szempontból normális. Kiirtatni az ifjúságból a nemzettudatot, jogokat adni az aberráltaknak, beengedni a sötét bőrű vadembereket, és kitömni őket pénzzel és jogokkal - ez a mesterséges nemzethalál biztos receptje:

kitartas.net/2012/07/01/domokos-endre-janos-kulturalis-forradalom-a-nyugati-kultura-alkonya

Az a legszomorúbb, hogy a német nép az európai kultúra tartópillére, amely hátgerinc nélkül magát Európát roppantják meg.

NEXUS6 2016.02.22. 15:06:35

Értem én a blogger mondanivalóját, de az a helyzet, hogy nem rakja rendbe a dolgokat. A lakosság közel 90% egyetért a kerítéssel, nyilvánvalóan a nagyon nagy többség nem neonáci, a blog még is a náci kifejezést haszálja általánosan az ilyen a véleményt vallókra. A választások során az emberek 2/3-a a jobb oldalra, a konzervatív irányra szavazott, nem valami szélsőjobb, náci pártként beazonosíthatóra.
Hogy lett a konzervatív szavazóból, értékrendű emeberekből mégis egyszercsak náci? Hát úgy hogy a másik oldali média elkezdte démonizálni a jobboldalt, hátha ezzel a középen ingadozókat inkább maguk felé húzzák. Ez a hozzáállás ezidáig kb 1 embernél működött, ami persze elég is volt, mert ez az ember maga Merkel, aki a mai napig számolatlanul enged be az országába olyan embereket, akik lexarják a német kultúrát, azokat a konzervatív, keresztény-demokrata értékeket, ameleket Merkelnek is képviselnie kéne.

konrada 2016.02.22. 15:09:44

@Advanced Flight:
Azért nem kell eltúlozni. Messze nem minden napos dolog ez az európai muszlimok között.
...mint ahogyan Pándy sem volt a keresztények közt...

Igenis legyen joga mindenkinek úgy imádni Istenét (vagy azt, ami neki jól esik), táplálkozni, rituáléit elvégezni, ahogyan akarja - haz egyéb köztörvényes bűnbe nem ütközik.
...csak ne vigye ki az utcára olyan formában, hogy azzal kényszeríteni akarjon másokat is a követésére, illetve az elfogadható mértéknél jobban megbotránkoztassa az ezt kimutató viselkedésével...

Eszter8826 2016.02.22. 15:14:33

@NEXUS6: Szerintem az nem "jobb oldaliság" hogy rendet szeretnék az országban ahol élek, és nem akarok bűnözőkkel együtt élni. Van elég cigány nálunk....

Advanced Flight 2016.02.22. 15:19:16

@konrada: te honnan tudod, mennyire mindennapos? csak mert a muzulmán gettókról kb. pont azt lehet tudni (illetve sejteni), hogy ugyanaz megy, mint náluk odahaza. Csak az undorító liberális képmutató geciket nem zavarja, hogy a feleséget nem engedik dolgozni, a lányt hozzákényszerítik egy vén faszhoz, a fiú sem vehet el keresztény lányt stb. Jogsértésekben, bűncselekményekben lubickol az egész társaság (és persze megtehetik, mert a rendőrség nem megy intézkedni), de hát az nem számít, mert csak egymás között csinálják. A muzulmán kislány testi/szexuális épsége (csiklóvagdalás megvan? Brüsszelben is csinálják, bizony!), önrendelkezése nem számít, amíg vallásos körítéssel nyakon öntve tálalják. Dettó ugyanaz, mint a cigány "kultúra" itthon.
Hányok.

NEXUS6 2016.02.22. 15:58:43

@Eszter8826: Az a gond, hogy a 3 nagy politikai oldalt: konzervatív, szocialista, liberális simán összemossták. Nem csak az átlagember, hanem a média, sőt maguk a pártok is. Ilyen szempontból mindenki populista, ha ez alatt az érthető, hogy adott alapból elmozdulva szavazatmaximalizálásra és nem a saját értékrendszer érvényesítésére törekszenek. Ha az emberek kicsit műveltebbek lennének akkor a második ilyen baki után valszeg dobnák a gumigerincű politikust. De a média alacsony szinvonala (szenzáció ipar vs. oknyomozás) pontosan jól támogatja a jelenlegi zavaros helyzetet, nem okítja a tömeget.
A 3 nagy irányzatból, azok párosításaival gyakorlatilag minden demokratikus párt kirakható, szoclib, liberális konzervatív (lásd CDU), és nemzeti szoci is. Miközben a szocik/kommunisták viszonylag jól átvészelték az előző évszázadot, annak ellenére, hogy Sztálinelvtárs lekén azért többször annyi élet szárad, mint Hitlerén. Még is a szocik szalonképesek maradtak, miközben a nemzetiszocialisták gyak a sátán szinonimájává lettek. A jelen helyzetben pedig lehet hogy autentkusabb lenne pont a szocikkal rémisztgetni a közérdeműt, hiszen a gulágok, Recsk, a lakosságcsere (gyak kvótázás) rájuk volt jellemző.

Afrika steht an der Elbe 2016.02.22. 17:09:09

Az utóbbi időben (egészen pontosan a 2014-es újabb nagy bukás után) az orrba-szájba nácizás mellett felbukkant az orrba-szájba kommunistázás is. A legtöbb esetben személy szerint ugyanarra a politikai ellenfélre vonatkoztatva.

Most ne is arra hegyezzük ki a dolgot, amikor a libsi az egyik blogon megveszekedetten komcsizik, miközben a másikon Biszkut és Ságvárit védi anyatigrisként.

Hiszen észre sem veszik, hogy a náci = kommunista goebbelsi típusú propagandával a saját legfontosabb ideológiai alapvetésüket ássák alá.

Mááámegint 2016.02.22. 17:15:27

@konrada: Szíriát elhiszem. Koszovót is. Egyiptomot is.
Na de hogy kerül a képbe Pakisztánsárosd? Vagy Alsóafrika? Ahol napi fél dollárból él egy család! Vagy annyiból sem. Honnan hallották? Merkell hirdetett a helyi tv-ben?
Vagy az okostelót és a feltöltött bankkártyát vajon hogyan szerezte! Az önkormányzatnál kapta?
Nézem a migránsbarát manipulált sajtófotókat. Mennyi intelligens arc, nemes arcél! Ugye azért ezt senki nem veszi be?
Túl sok a megválaszolhatatlan kérdés. A naivitásom szinte határtalan! Én is elhiszem, hogy sajtból van a Hold! De a spontán népvándorlás már nekem is sok!

chrisred 2016.02.22. 18:26:35

@Ballib Cenzúra: Látom, kapiskálod már. Ez a megoldás megnyugtató a fogyasztóknak, ugyanakkor kalapáccsal veri bele az elvet a hajléktalanok, meg a hajléktalanok közé keveredett szociorémálmokat elviselni kénytelen polgárok fejébe: a lakótelepeket bárki összeszarhatja, a villanegyedet meg senki sem. Ez volt a célja.
süti beállítások módosítása