European Phalanx

A kvóta-csata

2016. szeptember 30. - megamovieboy

 orban_merkel.jpg

 Már több hete zajlik a közelgő népszavazással kapcsolatos vita az internet komment szekcióiban és az álláspontok egy jottányival sem közelednek egymáshoz. Ennek az oka, hogy a két párt tökéletesen bizonyos saját igazában és rá sem hederít a másikra.

 Az Orbánt támadóknak abszolút igazuk van, sőt, ezzel a társadalom nagyobb része is egyet ért. Talán azzal tudnám érzékeltetni mi is a baj Orbánnal, mikor büszkén jelentette be, hogy tudnak ők késsel, villával is enni. Ez valóban nagyszerű dolog, csak az vele az aprócska gond, hogy ők tudnak, de nem szeretnek késsel, villával étkezni. Ezért, mikor tehetik, akkor a dolgokat a maguk gumicsizmás értelmiségi módján teszik, olyan pozícióban, ahol a gumicsizmára nem lenne szükség. Felesleges most konkrétumokat írnom a Fidesz viselt dolgairól, mert nagyjából mindenki tisztában van vele. Ennyi is elég ahhoz, hogy tökéletesen meg lehessen érteni az Orbánt támadók indítékait.

 De amíg az egyik felet mindenki érti, a másik oldal dolgai érintetlenül maradnak. Ennek egyik fő oka, hogy az orbáni kommunikáció nem mehet neki szemtől szemben, mivel itt nem másról, mint Európa császárnéjáról van szó, akit azért nevezhetek így, mert egy német lap Orbánt ellencsászárnak titulálta. Ugye, ellencsászár önmagában nem létezik. Az állami hivatalos propaganda nem támadhatja közvetlenül Angela Merlkelt. Ilyenkor kellett volna bevetni valamelyik szabadcsapatot, pl. a Gyurcsány ellenes plakátjairól már híressé váltat, csakhogy Orbán smucig volt és nem utalt nekik erre pénzt, ellenben egy viccpárt komoly támogatást kapott a másik oldalról.

 Most jön egy tételkijelentés, Angela Merkel politikailag semmivel sem demokratább, mint Orbán. A németek 27%-a nem meri bevallani politikai szimpátiáját. A sajtó kézi vezérlésű. Erről a sajnálatos kölni események elhallgatására tett kísérlet a bizonyíték. Az egész országot áthatja az egyre kisebb támogatottságú elit politikai korrektségre épülő cenzúrája. Végül, hogy az eredeti témához visszakanyarodjunk, a több, mint egymillió közel-keleti migráns Németországba irányítása is a német polgárok megkérdezése nélkül történt. Természetesen minden társadalmi rendszerben figyelembe kell venni a lakosságot, valamilyen szinten. Ezt meg is tette a német vezetés, ekkor születtek a legendás cikkek a minden szír atomfizikus és fogorvos témakörben. Sikerült is megvezetni saját polgárait. Egy ideig, amit jól mutat Merkel támogatottságának esése, ami kihat az egész pártjára. 

 Most jön csak a keményebb rész. Sokan abban a hitben vannak, hogy a menekültek befogadása emberjósági kötelesség és akinek ez nem tettszik az mind 'gyűlölködő'. Józan ésszel felmérhető, hogy a valódi menekültek segítése, Törökországban, vagy a vele határos szíriai régióban sokkal olcsóbban megoldható és később könnyebb lesz hazajutniuk a menekülteknek. Nagyjából negyedébe kerül ott segíteni, mint nálunk Európában, azaz négyszer annyi embert lehet ellátni ugyanakkora összegből. Ezzel Merkel állítása, a befogadás humánus mivoltáról már megdőlt, innentől már csak hazugságok vannak. A legmorbidabb húzás Merkel részéről Törökország 'megsegítése', melynek feltétele volt a török partok őrzése a migránsáradat megállítására. Ezt a pénzt már sokkal hamarabb lehetett volna a menekültek számára eljuttatni és nem kellett volna feltételeket szabni hozzá, aminek a következményeképpen a törökök egyszerűen bottal verik meg a vízre szállni szándékozókat. Talán, ha hamarabb kerül pénz a törökországi menekültekhez, akkor az egész migránskrízis elkerülhető lett volna. De Angela Merkelnek nem ez volt az érdeke.

 A háttérben az európai kelet és nyugat közötti ellentét lapul. Ennek bizonyítéka a Brexit, mely egyértelműen a kelet-európaiak ellen irányult. Ennek a tükrében már más értelmet kapnak, az egy évvel ezelőtti kormányfői megnyilvánulások, melyek a keleti régiót szinte tanulatlan, barbár antidemokratikus hordáknak festették le, melynek lakói nagyon távol vannak a nemes nyugati eszméktől. Ezek a barbárok azonban hatalmas mennyiségű profitot termelnek a náluk levő nyugati cégeknek, mivel kőhajításnyira harmadannyiért dolgoznak, mint a nyugatiak. Csakhogy ennek az az ára, hogy a keleti országok egyre nagyobb befolyással rendelkeznek a nyugat fölött, mivel azok jólétének egy jelentős része az itteniek munkájából származik. 

 Ezt a függő helyzetet oldotta volna a meg az olcsón dolgozó migránsok nagy tömegben való betelepítése. A kelet-európai emberek munkáját váltották volna ki és a német gyárakat akár öt éven belül haza lehetett volna telepíteni. Jól hangzik, mi? Mi meg itt maradtunk volna a kakiban munka nélkül. Ez a Merkel-terv minket érintő része. Nem azért lépnek fel ellene a V4-ek, mert mind szadista náci, hanem mert ez az elemi érdekük. A kvótákról meg csak annyit, hogy aki nem kell a németeknek, mert nem hasznos számukra, azt egyszerűen szétszórják a többi országban. Ennyit Merkel humanizmusáról és európai politikusi mivoltáról. Ez a nő nem csak a saját népét veszi semmibe, vagy áldozná föl birodalomépítő politikájának oltárán, hanem a többi európai országot is.

 Végül miért is mondom azt, hogy szavazzunk nemmel vasárnap, ha egyik oldal sem jó? Egyszerűen azért, mert Merkel a veszélyesebb. Sokkal nagyobb hatalma van és az érdekei nem egyeznek a magyarokéval. Az egész betelepítősdi ellenünk lett kitalálva.

 Azt meg még megemlítem, hogy az ultraliberális sajtó győzelmi jelentésként közli időnként, hogy egyes európai országokban már milyen sok nem európai migráns hátterű állampolgár van, csak azt felejtik el hozzátenni, hogy ennyivel lettek ezek az országok társadalmilag gyengébbek. Ha sikerül a végső cél, a nemzetállamok megsemmisítése, az a szabadság és a valódi liberalizmus végét is jelentené. Liberális rendszert csak nemzetállamok hoztak létre és csak nemzetállamokban működik. Olyan embereket tömegével befogadni, akik nem tudnak, vagy akarnak beilleszkedni, súlyos csapás a liberális államra.

 Miért mondom azt, hogy ne most harcoljunk Orbán ellen? Azért, mert az ő hatalma egyedül rajtunk múlik. Tőle akár egy-két év alatt megszabadulhatunk. Ő a mi saját felelősségünk, csak ránk tud támaszkodni. Gondoljunk bele, egy Merkel bábjaként működő magyar vezetés ellen minimális lenne az esélyünk, hiszen ott lenne mögötte egész Németország és ahogyan ott teszik, az összes nemzeti érdekű pártot a szélsőség kategóriájába tennék itt is és ezt sulykolná a teljes irányított sajtó.

 Mindkét oldal rossz, de a haza azt kívánja, elsőként a külső támadást verjük vissza. Emlékezzünk rá, hogyan született a liberalizmus!  Kötél és nyaktiló az elnyomóknak, kartácstűz és szuronyroham a hódítóknak.

 Van még tennivalónk bőven!

A bejegyzés trackback címe:

https://europeanphalanx.blog.hu/api/trackback/id/tr9411754085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Világít a torony 2016.09.30. 20:31:03

-"Miért mondom azt, hogy ne most harcoljunk Orbán ellen? Azért, mert az ő hatalma egyedül rajtunk múlik. Tőle akár egy-két év alatt megszabadulhatunk. Ő a mi saját felelősségünk, csak ránk tud támaszkodni. "-......
Az egész féligazságokra alapozott szösszenet végére ez a Kósa LalaHuszár magasságokban emelkedett röhejes gondolat tette fel a pontot. Aszongya LalaHuszár: Ha az igenek győznek, akkor annyi Fidesznek.
Mit ne mondjak, roppant ravasz.
Ennyire azért nem kellene a gondolkodásmentesekre alapozni. Lehet, hogy nem lesznek elegen mégsem.
süti beállítások módosítása