European Phalanx

Holokauszt

2017. július 19. - megamovieboy

s tudjuk miben vétkeztünk, mikor, hol és mikép

 A csupa antiszemita lapokból álló pakliját szorgosan kevergető, kicsiny, de hangos csoportosulás alól, melynek tagjai alig várják, hogy kijátszanak egy lapot, ha kell, ha nem kell, szóval alóluk most esett ki az a bizonyos magas szék, melyről mindig meg tudták mondani ki az ellenség. A hamis okoskodás és vádaskodás nem csitult az izraeli miniszterelnök érkezésével, sőt még nagyobb hangerőre kapcsolták. Eddig is lehetett tudni, hogy ezek a hangok hamisak, de most már végre a bizonyíték is meg van erre, már ha eddig nem tűnt fel nekik Magyarország Izrael melletti elkötelezettsége. Nézzük Orbán Viktor szavait, melyek az izraeli miniszterelnökkel közös sajtótájékoztatón hangzottak el:

  Minden magyar kormány kötelessége megvédeni minden állampolgárát. Ennek a erkölcsi és politikai követelménynek Magyarország nem tett eleget. Akkor a zsidók védelme helyett a náci kollaborálást választottuk. Ez nem fordulhat többé elő

 Mennyivel normálisabb dolog ez, mint a zsidóság ijesztgetése, vagy az antiszemita, náci kártyák már unalomig ismételgetett kijátszása, esetleg a politikai térfél túloldalának sarazására használni a történelmünket.

 Szinte minden országnak megvannak a maga sötét napjai, nem vagyunk ezzel egyedül. A 600.000 magyar zsidó deportálása eltörpül a mongolok tettei mellett, akik népek tucatjait irtották ki. Mégis ami a mi történelmünk, azt nekünk kell feldolgoznunk.

 Ez a poszt a fenti nyilatkozat okán íródott, de amúgy is ebben a kérdésben egyértelműen helyet kell foglalnia minden politikai irányzatnak.

selection_birkenau_ramp.jpg

Holokauszt! Na tessék, már megint egy zsidó menedzselési furmány, a saját népük legyilkolásából csinálnak egyedi brandet, külön spéci elnevezéssel. Rengeteg népirtás volt a történelemben és semelyiknek nincsen külön elnevezése, maximum ilyen-olyan népirtásként említik, csak a zsidók legyilkolásának jut saját szó.

Lehetséges, hogy a nagy igyekezetben, hogy felnagyítsák a szörnyűségeket, kissé túlfutott a ceruza és könnyen megeshet, hogy az ötmillió feletti szám, valójában inkább közelít a hárommillióhoz. Vannak akik ezt is sokallják és szerintük a valós adat az egymillióhoz közelít. (Az extrém értelmezés szerint nem is voltak áldozatok, hanem csak szétszóródtak a világban, de ez már tényleg a hardcore zsidógyűlölők asztala) Jó lenne tudni a valós adatokat, de ha csak a magyar zsidóság eltűnésére gondolunk, akkor máris egyértelművé válik, hogy a milliós számokon való vita értelmetlen. Emiatt, vagy ezzel kapcsolatban szoktak olyan dolgokat felhozni, mint hogy Radnóti Miklós, Szerb Antal, vagy Rejtő Jenő halála már önmagában súlyos veszteségként érte az országot és a számok nagysága nem lényeges, mert hiszen már maga a szándék is nemtelen volt. Bár ez szerintem is igaz, de a valódi kérdés, hogy a tanárt, az orvost, a sarki fűszerest, vagy csak akár egyetlen munkást szabad volt-e  átengedni egy idegen hatalomnak annak kényére bízva? A válasz az, hogy nem. Ezek az emberek, akárhányan is kerültek a lengyelországi táborokba, nem követtek el semmilyen bizonyítható, a magyar törvények szerint büntetendő cselekményt. Pedig a törvényhozók azért igyekeztek ellehetetleníteni őket. Amennyiben mégis elkövettek volna bármi bűnt, akkor a magyar törvényhozás felelőssége lett volna rájuk büntetést kimérni. De még, ha bűnösök is lettek volna, akkor sem adhattunk volna át magyar állampolgárokat más nemzet kezére. Mert akinek jelent valamit Magyarország, annak ezek az emberek elsősorban magyar állampolgárok voltak és csak utána zsidók. Aki ebben kételkedik, hogy egy  zsidó tud magyar lenni. annak egy egyszerű és nem is bizonyító erejű tény, hogy még a legelvetemültebb, legszélsőségesebb hazai weboldalra bemásolva Radnóti Nem tudhatom című versét sem moderálják, vagy tiltakoznak ellene a szerző származása miatt. A tettek, szavak, gondolatok mindig is többet számítottak a származásnál!

 Még azért kitérek a baloldalon sokat és lelkesen emlegetett neonácikra. Akinek kétsége lett volna Szálasi tevékenységének káros mivoltáról, azt az országot megszálló német náci kormányzattal való szolgai együttműködés már meggyőzhette. Ezek után még próbálkoznak hősi mítoszt faragni a szovjet kommunista támadók elleni harcból, de hiábavaló volt bármilyen hősiesség a haza védelméért, mert akkor már az addigra elborult elméjű Hitler vízióiért harcolni nem volt túl értelmes dolog, Észak-Erdély a román átállással elveszett és a szovjet megszállást már nem kerülhettük el. A hazai neonácik még a széljobb számára is páriáknak számítanak, mert a hazát megszállók nézeteit képviselik. A valódi neonácik tömegeit logikus módon Németországban lehet megtalálni, ahol a birodalmi hódítások miatti 'nagyság' képzelete okán még mindig mérhető számban vannak.

 Nézzük mi vezetett el a zsidók elleni magyar fellépésre! Mint ismert dolog, a zsidók el lettek tiltva a földtulajdonlástól, ami a középkor végéig a hatalom forrása volt. Viszont mivel ebből kimaradtak, a zsidóságnak más irányba kellett fordulnia. Ezek lettek a bankszektor, kereskedelem, oktatás, orvoslás, művészetek. Pont olyan dolgok, amikre a mezőgazdaság fejlődése miatt felszabaduló munkaerőnek később szüksége lett. Ennek megfelelően a zsidóság már nagy tapasztalatokkal bírt a modern polgári társadalomban fontos és jó megélhetést biztosító szakmákban. A zsidó családok úgy szocializálódtak, hogy gyermekeiknek megfelelő tudást adjanak át az átlagnál magasabb értékű szakmákhoz. Ez nagyon fontos tudás, mert amelyik társadalomból ez hiányzik, az versenyképtelen. Tipikus példa Ázsia, ahol valóságos kultusza van a tanulásnak és a szorgalomnak, ellenpélda pedig Afrika és a közel-kelet. Azok az elképzelések, hogy a zsidók okosabbnak születnek, mert a felmérések szerint intelligensebbek az átlagnál (avagy átlagos intelligenciájuk magasabb), az a neveltetésre vezethető vissza. Egy gyermek bármilyen megfelelő odafigyelést meghálál.  A muzsikus cigány családok, avagy a cirkuszi családok is ezért létezhetnek, mert a tudásukat át tudják adni utódaiknak. Most az eredeti kérdésre a válasz is ebben van, mert lehetséges, a magyar vezetés úgy gondolta, hogy a zsidóság nem kellőképpen magyar, de az biztosan zavarta őket, hogy azok éppen a legjobb pozíciókat foglalja el a földre épülő társadalomból a modernebb társadalomba igyekező nemesi réteg elől. Ez a réteg adta az állami adminisztráció döntő részét és az ő érdekük volt a zsidóságtól való megszabadulás, és ők is olajozták a zsidók elszállítását működtető gépezetet. Mondhatni Hitlert és az ő gázkamráit a sors sodorta eléjük ahhoz, hogy másokkal végeztessék el azt, amit maguk nem akartak megtenni. Ez ravasz megoldásnak tűnt akkor, de az áldozatok vére így is hozzájuk vezet. Ezek voltak a lehetséges okok egy olyan tetthez, amire megfelelő jelzőt nem is lehet találni, de a pozitívtól bizonyosan nagyon távol áll és erősen remélem,  soha többet ilyet nem fogunk megengedni!

A bejegyzés trackback címe:

https://europeanphalanx.blog.hu/api/trackback/id/tr1412672801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Go Jóska 2017.07.29. 21:20:46

Olvasgattam a blogot, és sok cikkel egyetértek, de ezzel nagyon nem.
Gonosz kis cikk ez: mert bár azzal indít, hogy milyen aljas dolog az antiszemita kártya, meg a holokausztotzás, és bár megemlíti a mentő körülményeket a magyarországi holokauszttal kapcsolatban, a végkövetkeztetés azért mégiscsak egy-az-egyben ugyanaz, mint amit az antiszemita kártyát és holokausztozást állandóan alkalmazók hangoztatni szoktak: hogy "a szemét magyarok kollektíven bűnösek a szegény, ártatlan zsidók meggyilkolásában, a mostani generáció is, meg még az unokáik is, hetedíziglen". Meg, hogy "ilyen soha többé nem fordulhat elő; magyart, vagy bármely más népet nyugodtan lehet gyilkolni, de a zsidók különleges védelmet érdemelnek!"

Ami a bűnösséget illeti: egyrészt, a zsidók sem voltak annyira ártatlanok (erre majd még visszatérek), de itt ugye azt szokták mondani, hogy "dehát nem lehet kollektív bűnösséget kimondani" - na jó, de akkor a magyarokra meg lehet? Az egész magyar nép bűnös néhány tagja miatt, de az egész zsidó nép nem bűnös számos tagja miatt? Milyen sok magyar bújtatta a zsidókat, és végül ők is egy kalap alá kerülnek a zsidókat elhurcolókkal - akik jelentős része amúgy egyszerű csendőr volt aki parancsot teljesített; erre persze okosan kitalálták utólag, hogy a parancs nem mentség, dehát próbálták volna csak megtagadni.
Másrészt, nem a független magyar állam adta át a zsidóit a náciknak: előbb meg kellett szállni az országot, hogy összeszedhessék őket. Ezzel szemben pl. Románia, de úgy tudom Szlovákia is, készségesen begyűjtötte a zsidóit önszorgalomból, őket mégsem kritizálja ma senki emiatt. Talán azért, mert nem maradt, aki kritizálja őket. Lehet, hogy ha nálunk nem állítják le a deportálásokat, ma mi sem lennénk bűnös nemzet, mert nem lenne, aki ezt hajtogassa.

Ami a zsidók ártatlanságát illeti, hát nem voltak annyira ártatlanok. Ugye ott kezdődik, hogy bejöttek (nagyrészük a 19. sz-ban Galíciából, tehát még csak nem is régóta voltak itt), és új elitet képeztek a befogadó nép fölött. Mind az ipari, pénzügyi, jogi, orvosi, és nem utolsó sorban a kultúrális pályákon többségbe kerültek, kiszorították a magyarokat. Ez már önmagában egy eléggé visszás helyzet, hogy bevándorlók átveszik a gazdasági és kultúrális hatalmat (ami erősebb, mint a politikai hatalom) a befogadó nép fölött. (Erre lett aztán, nagyon megkésve, válasz a Numerus Clausus - ami csupán ezt a visszásságot volt hivatott rendezni, tehát hamis az az állítás, hogy ez ágyazott volna meg a deportálásoknak.) De sokkal nagyobb baj az, hogy mire használták ezt a hatalmat. Mert sajnos nem a magyarság javára, nagyon nem.
A kulturális elit volt az igazán kártékony. De a gazdasági elit meg ennek a mecénása volt (gondoljunk csak pl. Hatvany báróra), tehát az se volt jobb. Na meg pl. a románok erdélyi földvásárlásait nem csak román bankok támogatták, de "magyar" zsidó bankok is. A zsidó kulturális elit meg nagyjából ugyanazt a kozmopolita, progresszív vonalat képviselte akkor is, mint ma is. Vagyis antinacionalizmust a többségnek, nacionalizmust a kisebbségnek; szarmagyarozást és a Nyugat egekbe magasztalását. Pacifizmust a háborús készülődés közepette. Ezzel akadályozva a magyarok védekezését a kisebbségek területszerző törekvéseivel szemben, melynek csúcspontja Magyarország lefegyverzése volt 1918-ban, hogy a szomszédos országok szabadon benyomulhassanak. (Károlyi kormányában a fontos pozíciókban nagy többségben voltak a progresszív zsidók.) Tehát el lehet mondani, hogy óriási felelősségük van az ország megcsonkításában, sőt, akár azt is mondhatjuk, hogy ők ágyaztak meg Trianonnak. (És ugyebár a mai zsidók pontosan ugyanezt a vonalat viszik tovább.)

Go Jóska 2017.07.29. 21:21:27

És még hozzátenném, hogy szerintem a magyar kormánynak elsődleges feladata a magyar nemzet tagjainak védelme. A magyar nemzet pedig nem azonos a magyar állampolgárok összességével. Szemléltetésképpen: azok a románok is magyar állampolgárok voltak, akik Gyulafehérváron kimondták Erdély Romániához csatlakozását. A magyar nemzet tagjainak lehet őket tekinteni? Szerintem nem. A határon kívülre rekedt magyarok nagyrésze viszont nem magyar állampolgár, de legalábbis sokáig nem volt az. Részei a magyar nemzetnek? Szerintem igen. A cigányok viszont hiába állampolgárok és magyar anyanyelvűek, külön népnek tekintik magukat, a többségiekhez hasonlóan ők is azt mondják hogy vannak a magyarok és vannak a cigányok, nem pedig azt, hogy vannak a fehér magyarok és a cigány magyarok.
Ugyanígy a zsidók is: vannak akik elsősorban magyarok, és csak utána zsidók, de nem mind. A többség elsősorban zsidó, csak véletlen épp Magyarországra született, és tud magyarul. Ez utóbbiak pedig megintcsak bajosan tekinthetőek a magyar nemzet részének.
És akkor, ennek fényében nézve Orbán, és a többi politikus nyilatkozatát, jogosan lesz mérges az egyszeri magyar, hogy még a saját hazájában is egy idegen nép nagyobb védelmet élvez, mint ő. Hogy hiába szenvedtek a magyarok legalább annyit, ha nem többet a 20. sz-ban, mint a zsidók, még nekünk kéne meaculpáznunk. Amikor a magyarok elleni atrocitásokért még eddig egyik elkövető sem kért bocsánatot. Amikor az összes többi, nálunk semmivel sem ártatlanabb népnek (a németet kivéve) nem kell folyton bocsánatot kérnie a zsidóktól. És amikor, velünk ellentétben, a zsidók legalább nyertek hazát a vérük árán, mi meg elvesztettük a miénket.

megamovieboy · http://europeanphalanx.blog.hu/ 2017.08.07. 11:28:21

@Go Jóska: Úgy látom te még mindig azt mondod, a zsidók 'bűne' volt, a jobb pozíciók elfoglalása. De szerintem a németek, akik szintén előnyös tudással rendelkeztek a polgári társadalomhoz és éppen ezeknek a leszármazottai voltak azok a német érzelmű tisztek, akik folyamatosan jelentettek mindent Berlinnek a kiugrási tárgyalásokról és akik nem hajtották végre az átállási parancsot. Miközben a zsidók tankcsapdákat ástak Ukrajnában. Ha azok a zsidók fegyverrel védték volna Budapestet, akkor a németeknek csapatokat kellett volna elvonni a többi frontról és hamarabb véget ért volna a háború. Nagyobb pusztítást már nem tudtak volna csinálni, mint ami amúgy is megtörtént, de legalább a győztes oldalon lettünk volna. A zsidókra a polgári demokrácia védelmében mindig is lehetett számítani, már 1848-ban is jól harcoltak, minden előítélet ellenére, ahogyan azt Görgey is írta. Az, hogy vannak zsidók olyan gátlástalan szervezetekben, amelyek gazdaságilag, pénzügyileg akarnak kizsigerelni országokat, az nem jelent többet, mint, amit a kínaiak, vagy arabok szeretnének, vagy amit a német bankok csinálnak most Görögországgal. Ez nem származástól függ. A nagy hatalom a legtöbb emberből a rosszat hozza ki, mindegy milyen a vallása, vagy a bőrszíne.
süti beállítások módosítása