European Phalanx

Hatalmas ellenzéki tüntetésekre vágyakoznak baloldalt

2020. augusztus 23. - megamovieboy

 Több ellenzéki helyről is jön az ukáz, itt bizony gigantikus tüntetésekre lesz szükség, mert azzal lehet megdönteni az orbanista diktatúrát. Egyrészt kétséges, hogy itt diktatúra lenne, legutóbb Fodor Gábor jelentette ezt ki, aki talán az MLP egyetlen tagja, ha még az létezik. Ezután elszabadult a pokol és kapott hideget-meleget, de baloldali szavazó nem értett vele egyet. Sikeres volt tehát a diktatúrázó propaganda, a józan hangra felhördültek az agymosottak. 

 Másodsorban a tüntetésekkel való buktatás önmagában nem működik. Különben Gyurcsány nem pöffeszkedhetett volna miniszterelnökként még három évig, a hatalmas elutasítottság tudatában. Feltehetőleg nem is ezzel akarnak nyerni, ez csak a szavazóbázis mobilizálásához szükséges, bár azt nem tudják tovább növelni, ez már sokadszorra  beigazolódott. Marad tehát annak elhitetése, hogy milyen sokan voltunk, tehát, ha nem nyertünk a választásokon, akkor biztosan csaltak. Ebben a cipőben járt a Jobbik is, mikor néha többen voltak a rendezvényeiken (szerintük), mint akik később leszavaztak rájuk. Ezzel tudnának a egy minszkihez hasonló választások utáni tüntetéseket szervezni, eljátszva a választások elcsalása miatti felháborodást.

 Eddig az elmélet, de mi a gyakorlat? A legnagyobb tüntetésen, melyet a pártok, szakszervezetek, civilek szerveztek, legfeljebb 15 ezer fő volt. A netadó elleni tüntetéseket nem sorolom ide, mert az pártoktól függetlenül zajlott, egy gazdasági intézkedés hatására. Volt viszont két nagyobb tüntetés, melyek progresszív érdekek mentén zajlottak. Ezek a legutóbbi BLM és a régebbi CEU tüntetések voltak. Mindkettőre jellemző volt, hogy hatalmas médiatámogatást kaptak. Gyakorlatilag minden balos média napokig ezzel volt tele. Viszont akiket meg tudtak mozdítani azok csak a külföldi diákok és a tarisznyás bölcsészek voltak. Ebből a külföldi diákoknak a magyar választásokba beleszólásuk nincsen. A nagy diktatúraellenes tüntetésről meg csak befüvezett, lila hajú hippiket tudnának mutogatni. Ez még a nyugati baloldali híveket sem győzné meg.

 Marad a 'békés' Gandhi által kitalált hatalomellenes provokáció, ebben az esetben az Antifa bevetése. Itthon is próbálják szervezni, de egyértelműen külföldi segítségre szorulnának. A terv itt is nyilvánvaló, a hivatásos bűnözők randalírozása ellen fellépő rendőrséget szeretnék negatívan bemutatni, mintha békés tüntetést vernének szét. Emlékszünk még, a röszkei csatáról miféle tudósításokat kreáltak. (A magyar-szír határról jelentjük :D) Vagy a Parlament előtti szégyenletes szánkógyújtogatásra. 

 Az állítólag nemlétező háttérhatalom magyarországi emberei már rajta vannak a témán. Bár szerencsénkre nem túl ügyesek, azért a kellemetlen meglepetések elkerüléséhez számolni kell velük!

A bejegyzés trackback címe:

https://europeanphalanx.blog.hu/api/trackback/id/tr4416173668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása