European Phalanx

Ungárék a hálózat csapdájában

2022. január 21. - megamovieboy

 Mindig öröm látni, hogy miután nevetségesnek bélyegzik az LMBTQ lobbi létezését, támadásba lendül a hálózat, mintegy saját magukat leleplezve. Elismétlik a fél éves hazugságot, hogy a gyermekvédelmi törvény homofób, de bizonyítékkal, magyarázattal nem szolgálnak. Nyilván nekik csak a vádaskodás van kiadva.

 A legvadabb Ungár Klára volt, aki tovább görgette Márki-Zay Péter homoszexuális fideszes politikusokkal kapcsolatos gondolatát és követelte, hogy nevezzék meg a kormány homoszexuális tagjait. Ez egyrészt ránézésre is emberi jogokat sért, másrészt csak nem listázni akarja őket? De akkor van ez tovább is. Akkor már a kormányzásra esélyes jelölteknek is előre nyilatkoznia kellene nemi beállítottságukról. Sőt, a képviselőknek is, meg az önkormányzati képviselőknek is stb. Nonszensz és kirekesztő, de hát persze, hogy egy SZDSZ-esnek jut ilyen az eszébe.

 A másik Ungár,  Péter, aki a Klára unokaöccse, meg arról beszél, hogy őt a homoszexualitása miatt elnyomják. Nos, milliárdosként, képviselői mentelmi joggal és Fidesz-közeli anyukával ez meglehetősen abszurd állítás. Amennyiben nyomást érzékel, az nem kívülről, hanem belülről jön. Amúgy is tréfásan nyilatkozta, hogy ő nem homoszexuális, mert az egy komoly dolog, hanem csak egy buzi. Miközben a pesti vicc szerint a kettő között éppen az a különbség, hogy a homokosnak sok pénze van és ennek Ungár Péter pontosan megfelel. Belmondót idézve "Te még buzinak is hamis vagy!".

 Nyilván ezek a kijelentések a hazai homoszexuális közösséget és a baloldali kemény magot célozzák, de a valódi ok, hogy a liberális arisztokrácia médiája egy jó kis Magyarország elleni lejárató kampányt tudjon kreálni. Ungár Klára megszólalása meg része a zavarkeltésnek, melyet a Fidesz-közeli bizonytalan szavazók elrettentésére szánnak. Nem véletlen dolgokról van szó.

A bejegyzés trackback címe:

https://europeanphalanx.blog.hu/api/trackback/id/tr5516820100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2022.01.21. 09:30:15

Azt a lancdohanyos, rosszindulatú, emancipunci rib.ncot is elvihetné már a májgörnyedes...

Egyébként igen, ezek a tükröt nem ismerik, csak a rombolást.
Leginkább: bármit is acsarkodnak, nem szabad velük szóba állni. Attól hibáznak a legtöbbet.

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2022.01.25. 08:29:33

Nem értem:
- Mi az az LMBTQ+-*/%ß közösség? Miért, van kopasz, lúdtalpas, sánta közösség is? Vagy csupán vannak elcsavarodott szexualitásúak, hajatlanok, csámpásak meg féllábúak? Mitől lesz közösség a hasonlóság?
- Mi a fene ütött az Ungár Petibe? Sosem értettem egyet vele a politikai véleménye terén (másról meg nem hallottam), de régebben még valahogy alátámasztotta a meglátásait, ami viszont tiszteletet érdemelt. Manapság nem így viselkedik, csak szórja az idiótábbnál idiótább demagógiákat, mint akit megfizettek a hülyeségért.

Nagy problémája az ellenzéknek, hogy tokkal vonóval értékelhetetlen szánalomkupacok gyűjteménye. Talán ezért rugóznak a felületes dolgokon. Ezeket értik. Amit meg nem, az az, hogy vannak személyes emberi teljesítmények, amik meghatározzák az adott személy értékét. Hát persze, hogy nem értik, különben nem kvótákban gondolkodnának, hanem alkalmasságban. Egy értékes homoszexuális ember úgy mutatkozik be, hogy mondjuk "X Gusztáv villanyszerelő", az értéktelen meg úgy, hogy "Y Ratyílió homoszexuális". A különbség, hogy míg X Gusztáv hasznos ember, akit lehet tisztelni, és nem érdekel, hogy amúgy mire bukik, addig Y Ratyílió csupán egy szánalmas köcsög. A valóság pedig minden selejtet nagyon fel szokott zaklatni.

gigabursch 2022.01.25. 11:52:59

@F.M.J.:
Pontosan!
Az eLMeBeTegeQ az nem közösség, csupán csak halmaz.
A közösségnek vannak alap kritériumai, aminek _meg_kell_felelni_ , anélkül csak nettó hazudozás.
Attól, hogy együtt vonaglanak, még nem közösség.
süti beállítások módosítása