European Phalanx

A hazugság kvótája

2016. március 04. - megamovieboy

merkel_syren.jpg 

Még fél évvel, a menekültkérdés megoldásának csodafegyverének beharangozott kötelező kvóták bejelentése után is sokan képesek nap, mint nap erre hivatkozni. Nagyjából arról volt szó, hogy 120 ezer 'menekültből' nekünk 1294-et kellene átvennünk. A bejelentés a bürokrácia miatt kissé csúszott, így mire közhírré tették, addigra ennél már jóval több, legalább dupla annyi 'menekült' érkezett a kontinensre. Nem lehetett érteni, hogy ez mitől megoldás, ha már rögtön nem old meg semmit, hiszen máris kétszer akkora probléma adódott, mint amennyit úgymond megoldanak vele. Sőt, ez még csak a kezdet, hiszen senki nem gondolta, hogy a közel-keletiek beáramlása le fog állni. Amit eddig Angela Merkel és a neki dolgozó Uniós vezetés, valamint a görög és az olasz ellent nem állás, az illegális határátlépőkkel szemben tettek, azaz a semmit, ami arra enged következtetni, hogy eleve ez volt a terv része, jöjjön aki csak tud. Mehetett volna a hír Afrika, Ázsia szegényeinek, hogy jöjjenek bátran, mert mindenki számára van hely. Így már tavaly sokkal nagyobb tömeggel lehetett volna számolni, értve ezalatt a hazánkba kötelezően kvótázottak számát. Szerencsére ez nem történt meg, de a java csak később fog érkezni. Az 1294 főből, lehetett volna mára cirka 25.000. Az idei év 'jól' kezdődik az egy évvel ezelőttihez képest, döbbenetes az érkezők száma. Nem véletlen elégedett Merkel kancellár asszony. Amennyiben idén is a Frontex a migránsok Európába szállításában jeleskedik és az Égei tengeren levő német hadihajók leginkább csak  a 'menekültek' érkezését koordinálják, akkor minden oka meglehet erre, mert a terv Európa elárasztására, szépen halad és a kötelező kvóták szerint nekünk akár már 100.000 is juthatna. Mivel a folyamatot nem is akarják megállítani, ezért a jövőben a kvótával évi 100.000 migránst kellene befogadnunk. Azért ez már egy kicsinykét nagyobb szám, mint az emlegetett 1294 fő. 

Update! Mivel a balkáni útvonalat az ottani országok, kiegészítve Magyarországgal és Ausztriával lezárták, ezért most afrikai 'menekültek' érkeznek a Földközi tengeren keresztül, köszönhetően Líbia destabilizálásának. Ez az útvonal azonban sokkal veszélyesebb, mint egy közeli görög szigetre átcsónakázni, ezért nagyságrenddel kevesebben próbálkoznak. Ez az egyetlen oka az idei kisebb migránstermésnek.

 Pár szó a Merkel-tervről. Sokat idézik tőle, hogy a multikulti halott. Ebből csak arra lehet következtetni, hogy nem is akar multikultit, hanem valami mást szeretne. Adottak az egy helyre összeszorított teljesen eltérő kultúrák, társadalmi, politikai, vallási, etnikai ellentét. Ezt a robbanásra kész elegyet egyféleképpen lehet lecsitítani, asszimilációval. Van egy sejtésem, mit fognak ehhez szólni a muzulmánok, mikor erre rájönnek. (Bár szerintem már tudják és a maguk hasznára próbálják fordítani ezt a képtelen tervet) De ők a képletnek csak az egyik felét alkotják. Mivel belőlük nem lehet európait csinálni, ezért az európaiakat is asszimilálni kellene.  Azt, hogy mivé kellene válnunk, nekünk európaiaknak és az érkező muzulmánoknak, azt a 'multikulti halott' kijelentőjétől kellene megkérdezni!

 Ha esetleg valaki túlságosan vadnak találná ezeket az elképzeléseket, akkor ajánlom figyelmükbe. Thorbjorn Jagland, az Európa Tanács főtitkárát:

"A főtitkár kiemelte, hogy a referendum a kötelező kvótát a nemzeti függetlenséggel állítja szembe, amely álláspontja szerint megosztó és felelőtlen lépés. A főtitkár hangsúlyozta, hogy a kormányok nem válogathatnak szabadon nemzetközi kötelezettségeik között, mert ez a gondolkodásmód veszélyes és precedensteremtő, továbbá hozzátette, hogy a csukott ajtó politikája nem fenntartható megoldás." (origo.hu)

 Csak a rend kedvéért magyarázom, mondjunk le az önrendelkezésünkről és nyissuk meg határainkat. Azaz a migránsoknak joguk van itt lenni, de mi, akik itt vagyunk, nekünk nincs jogunk dönteni erről. Ismét egy klasszikus példa, mikor egy szép eszmét, most éppen a humanizmust, aljas dolgokra használnak fel. 

 Végül felhívom mindenki figyelmét, hogy nemzeti önrendelkezés nélkül nincsen demokrácia. Aki az önrendelkezést csorbítja az gyengíti a demokráciát. Aki az önrendelkezés ellen érvel, az sem jobboldali, sem liberális, sem baloldali demokrata nem lehet. Aki magát liberálisnak állítja, de a nemzeti önrendelkezés ellen van, az nem liberális, legfeljebb valami olyannyira elfajzott oldalága lehet, aminek inkább valami más nevet kellene találni.

 Ne feledjük, olyan emberek miatt támadnak most minket, akik itt sincsenek, akiknek soha nem ártottunk, ergo nem is lehetünk bűnösek velük szemben, bármennyire is ezt mondják! 

A bejegyzés trackback címe:

https://europeanphalanx.blog.hu/api/trackback/id/tr478442654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása