European Phalanx

Rátok szabadítom a dzsungelt

2016. augusztus 14. - megamovieboy

islam-muslim-protest-angry-.jpeg

 Gyönyörűséges egységfront kezdett kialakulni a migránsok befogadásának érdekében. A multinacionális cégek tulajdonosai, szélsőséges liberálisok és némi meglepetésre a katolikus egyház. Az ennyire eltérő nézeteket vallók egységes törekvései mindig is büdösek voltak, most sincsen máshogyan. A multik érdeke az olcsó munkaerő, ami teljesen érthető, racionális gondolkozásra utal. Miután rájöttek, hogy számításaik nem válnak be, a migránsok nem fognak nekik extraprofitot termelni, nem tudják velük lenyomni a béreket, elkezdtek kihátrálni mögülük. A másik két szereplőnek viszont a józan észt követve semmilyen érdekük nem fűződik a muzulmánok idecsődítésére. A keresztények az elmúlt ezer évben számtalanszor megszenvedték a muszlim dzsihádot. Észak-Afrika nagy keresztény gyülekezetei eltűntek, csakúgy, mint a közel-keletiek, vagy a Kelet-Római birodalom kereszténysége is eltűnt, hogy csak hírmondói maradtak. Az európai kereszténységet is érte már támadás, az ibériai félszigetről csak hosszas csatározások után szorultak vissza Afrikába, míg a Balkán több mint 500 évig nyögte hatalmukat, a Magyar Királyság 150 évéről nem is beszélve. A liberálisok szempontjából az iszlám a sátán vallása, ahol a vallás a minden, a hitszónokoké a hatalom, ahol nincsen demokrácia, kivégzik a homokosokat és elnyomják a nőket, középkori büntetésekkel sújtják a a bűnözőket. Semmi okuk nincsen, sem a katolikusoknak, sem a liberálisoknak örülni a muszlimok beáramlásának. Mégis ezt teszik. Váltig hajtogatják, hogy a muszlimok jók. Rajtuk kívül ilyet csakis muszlim mond.

 Láthatóan semmilyen racionális értelme nincsen a katolikus egyház és a liberálisok viselkedésének. Úgyhogy marad az irracionalitás. A mai liberálisok folyamatosan kisebbségben vannak, ma már nincsen Európában kimondottan liberális kormány egyik országban sem. Határozottan visszaszorulóban vannak. A katolikusok ugyanígy, egyre kevesebb a valóban templomba járó, az egyházra hallgató személy. Ez az állapot frusztrációt okoz. Mind a katolikus egyház, mind a hivatásos liberálisok meg vannak győződve, ők állnak a jó oldalon és akik elfordulnak tőlik, azok mind a hamis oldalon állnak. A frusztráltság dühöt szült és a düh megtalálta az eszközt, mellyel lesújt a hamis oldalra, hogy megbüntesse azt. Erre jók a migránsok. Katolikus szempontból a muszlimok buzgó istenhívők. Úgy gondolják, hogy a bejövetelükkel a kontinens vallásosabb lesz, kisebbségbe szorulnak majd az ateisták és a vallásosok fognak a demokrácia eszközeivel uralkodni felettük. Liberális szempontból pedig, a muzulmánok szavazataikkal fogják támogatni őket, hogy még több muszlimot engedjenek be Európába. Amint elegendően sokan lesznek, a szavazataikkal a liberálisok kerülnek hatalomra.

 Szép terv, csak kissé rövidlátó. A muszlimok nem egy nyugodt népség. Az idejövetelüket támogató katolikusok kezébe haraptak az első adandó alkalommal. Szerintem egy miséző pap lefejezése egy templomban elégé érthető üzenet. 

 A liberálisok is hamar rá fognak jönni, hogy az agresszív, kezelhetetlen muzulmán tömeg utálatot fog kelteni a lakosságban és a választásokon ezt az emberek ki fogják fejezni szavazataikkal. Nem fogják elfelejteni kik hozták rájuk a szenvedéseik okozóit. Már most meg vannak riadva a jobboldali, nemzeti pártok előretörésén.

 Hatalmas szerencsénkre az elfogadott közel-keleti magatartásforma az agresszió, amit itt Európában nagyon nem tolerálunk. Ha a muzulmánoknak egy csepp eszük lett volna, pár évig nyugton maradnak, amikorra már tízmillió számra lennének itt és csak akkor kezdték volna el a terrorcselekményeket. De nem tudtak nyugton maradni, így van még egy esélyünk Európa iszlamizálódása ellen. Az első lépés megakadályozni, hogy ránk szabaduljon a dzsungel!

A bejegyzés trackback címe:

https://europeanphalanx.blog.hu/api/trackback/id/tr910408984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Húsleves 2016.08.20. 17:02:32

Nagyon jó a blogod, nem bántam meg hogy feliratkoztam. Látszik hogy te magad inkább liberális vagy mint konzervatív, csak annak nem a kiforgatott, hazug értelmében, hanem pozitív értelemben.
süti beállítások módosítása