European Phalanx

Az omega hullám

2021. november 20. - megamovieboy

coronavirus.jpg

 Mutáns koronavírus koncepciórajza Forrás:scitechdaly.com

 Itt vagyunk több év járvány után, hatmillió beoltottal és legalább kettő millióval, akiknek jó volna beoltatni magukat sürgősen.

 Eleinte még azzal érveltek sokan, hogy ez is olyan, mint az influenza és szerintük a 'csak' háromszor annyi elhunyton rugóznak, míg az influenzánál semmi ilyen hiszti nem volt. Ez egy súlyos tévedés, hogy az elhunytak száma lenne a legnagyobb gond. A valódi baj, hogy a COVID betegek leterhelik az egészségügyi rendszert, foglalják az ágyakat, az orvosokat, nővéreket és emiatt a többi beteg egy része miattuk nem kapja meg a szükséges ellátást. Tehát, nem csak a személyes felelősségről van szó, hanem a társadalom többi részének semmibe vételéről.

  A másik, hogy akik a járványt nem gondolják veszélyesnek és emiatt nem oltatják be magukat, nem akarják a trendeket észrevenni. A járványgörbék évről évre ugyanolyanok és mivel ebből a beoltottak jobbára kimaradnak, a járvány az egyre kevesebb oltatlanra csap le, mégpedig úgy, hogy a leginkább veszélyeztetettebbek már meghaltak az elmúlt években. Idén már a fiatalokat leszámítva, kétmillió oltatlanra jutnak ugyanolyan rossz adatok, mint tavaly, vagy tavalyelőtt, a még többször ennyi oltatlanra. Az oltatlanokra nézve, az influenzához képest már több, mint tízszeres érték és évről évre romlik a helyzet.

 Az egyre erősebb, agresszívabb, halálosabb vírus, akár tíz éven belül is el tud majd jutni az omega variánshoz, amelyik már szó szerint fogja megtizedelni az oltatlanokat. Nyilván a nagyobb részük addigra csak felveszi az oltást, a kisebbséget meg a társadalom kényszeríti az oltakozásra, vagy kizárja magából. Voltaképpen az osztrákok előre menekülnek a teljes lezárással és a kötelező oltással, de más kérdés mennyire van erre társadalmi támogatottságuk.

 Meg kell értetni az emberekkel, hogy az oltás felvételével a többi embert is segíti, hogy a felelőtlenség másoknak kárt okoz, hogy a helyzet számukra nem hogy javulni nem fog, hanem csak egyre súlyosabb lesz és végül amúgy is megkapják az oltást, vagy meghalnak, csak idő kérdése!

A bejegyzés trackback címe:

https://europeanphalanx.blog.hu/api/trackback/id/tr1216760198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása