European Phalanx

Miért nem lehet Magyarországon színes forradalom?

2022. január 09. - megamovieboy

cia.jpg

 U.I.: Mivel már látható, hogy az ellenzék a türkizt választotta, elmondhatom, hogy a török-szál volt a leggyengébb láncszem a felsorolásban. Tehát, kivételesen szerintem is jól döntöttek, megérte a sok munka. A másik lehetséges választás a lila lehetett volna, mert az UTE azért mégsem jelentős pártpolitikai szempontból.

 Ilyenkor télvíz idejére nem mennék bele komolyabb témákba... Meg aztán tartózkodom a fikciótól, ezért inkább közvetlenül a CIA főhadiszállássáról jelentkezem, ahol amerikai szakértők és a 'magyar' segéderők tanakodnak a budapesti forradalom marketingjéről.

 Az első és legfontosabb a forradalom színének meghatározása, hiszen valahogyan hivatkozni kell rá. Nem olyan egyszerű a dolog, mert színekből viszonylag kevés van, hiába a rengeteg árnyalat. Ráadásul olyan színt kell választani, amit Amerikában is el lehet adni, de Magyarországon sincsenek ellenérzések vele szemben.

 Előbbiből adódik, hogy a fehér élből kiesik. A fekete meg amolyan náci SS szín, a barna dettó.

 A sárga sem jó, mert a hazai baloldal gyűlöli a távol-keletieket, mióta azok elfordultak Moszkvától. (Valamiért ez a koreaiakra is érvényes, őket is utálják. a szerk.)

 A narancs egy tökéletes szín önmagában, de inkább ne is magyarázzuk, miért nem jó.

 Aztán ott a piros, de az sem az igazi, mert azzal fel lehet hergelni az ország nagyobb részét a forradalmár élcsapat ellen. A rózsaszín meg ugyanez finomkodva. 

 A zöld az MDF színe volt, az is kiesik.

 A türkiz zseniális lenne, de az meg a törökökre emlékeztetné a népet, az meg nem jó ómen.

 A kék hibátlan, de az SZDSZ olyan nyomokat hagyott a magyar lélekben, hogy nem kellene megbolygatni.

 A lila egész semleges, de az újpesti ultrákon kívül mást nem lelkesítene.

 A barna az megint valami náci szín, az  is kiesik a már szintén említett feketével együtt. Úgy néz ki körbe értünk. 

 A szivárvány meg csak a kétezer fős Pride tagságot vinné ki az utcára. 

 Sajnos elvtársak, bajtársak, valami mást kell kitalálnunk.

 Vannak még persze állatok, növények stb. lehet találni valami hangzatos nevet, de momentán a színek kifogtak rajtunk. Idővel csak kifundálunk valamit közösen.  Addig is köszönjük magyar barátaink értékes segítségét, a továbbiakban is számítunk rájuk!

A bejegyzés trackback címe:

https://europeanphalanx.blog.hu/api/trackback/id/tr2016807874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2022.02.07. 19:39:09

Fehér alapon fehér (zászló)?
süti beállítások módosítása