European Phalanx

A diáktüntető lemészárlása

2018. február 08. - megamovieboy

nevtelen.png

 Mijamoto Muszasi, Japán leghíresebb vívómestere életében számtalan párbajt vívott és tevékenysége egy elismert vívóiskola elleni háborúval lett közismert a maga korában. Elsőként az iskola vezetőjét győzte le, súlyos sebesülést okozva, majd annak öccse, akit a legjobbnak tartottak, következett. Az iskola megmaradt tagjai jobb híján a kiskorú unokaöccs nevében hívják ki párbajra, de ez már az egész iskola elleni harcot jelentette.

 Aki nem is meri a történetet, az elsőre megdöbbenhet, hogy Muszasi első dolga volt a gyermek megölése, majd tucatnyi vívót megölve, megsebesítve távozott a csatatérről. Nem tehetett mást, mert ha életben hagyja, akkor akárhány ellenfelet levághatott volna, hivatalosan ő veszít. Ha jobban belegondolunk, a gyermek haláláért legalább ugyanúgy felelősek azok is, akik a nevében a kihívást megtették, amit ugye a korabeli erkölcsök szerint el kellett fogadni.

 Az oktatás 'reformjáért' zajló 'diáktüntetés' egy jól szervezett politikai akció, melyet a választási kampány kezdetére szervezett a baloldali ellenzék. Ők maguk már annyira lejáratódtak, hogy most fiatal diákok mögé bújva mernek csak akciózni. A tüntetés teljes szervezését hivatalosan egy fiatalember végezte.

 Természetes módon a kormánypropaganda egyáltalán nem hitt a Diákparlament függetlenségében, egész egyszerűen az ellenzék próbálkozásának tekintette álruhában. Ezek után a valódi szervezők a 'szervező' fiatalembert beküldték a kormányközeli Echo TV-be egy beszélgetésre. Ahogyan a globalista sajtó szokása, előre meg voltak írva a végeredméynről szóló hírek. Az első verzió, hogy milyen frappánsan szerepelt és milyen jól megmondta a hatalom szolgáinak az igazat, esetleg felmosta velük a padlót, most már biztosan megbuknak. A második lehetőség, hogy az első lehetőséget elkerülendő, keményen nekimennek a srácnak aműsorban, amire a teljesen felkészületlen fiatalember nem tud érdemben reagálni. Ekkor jöhetnek ki azok a cikkek, amikben a hatalom kiszolgálója megalázta az agresszivitás miatt 'megszeppent' diákot.

 Mivel természetesen a második lehetőség történt meg, ezért az annak megfelelő verziót izzították be a 'független' médiában. Nekünk meg marad a kérdés, hogy ki a nagyobb felelős a történtekért? Aki egy gyereket küldött a politikai harcba, vagy aki ebben a harcban felmosta vele a padlót?

A bejegyzés trackback címe:

https://europeanphalanx.blog.hu/api/trackback/id/tr3013645316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása