European Phalanx

Csepp a tengerben?

2016. február 04. - megamovieboy

csepp.jpg 

Gyakran elhangzik az érv, mit számít akár egymillió bevándorló is Németországban, hiszen nyolcvan millióan vannak a németek?

 Mint tudjuk, az érkezett migránsok háromnegyede fiatal férfi, leginkább 18-30 év között. Ennek a korosztálynak az aránya Németországban 16% (és ebben már benne vannak a törökök is). Ez számszerűsítve 12.8 millió fő, míg csak a férfiak nagyjából a korosztályban nincsenek többen 7 milliónál. Ehhez nézve a legalább 700.000 migráns férfit a korosztályban, már egyáltalán nem kevés. Az idei évben sem megszakadó betelepülő áradatot elnézve, már egy éven belül is a 18-30 év közötti férfiak körében minden hatodik migráns lesz.  (Bár próbálkoznak a lakosság nyugtatásával, hogy már többen vannak az érkezők között a nők és a gyermekek, mint a férfiak, de ez a saját bevalláson alapuló adatgyűjtés miatt még nem jelent túl sokat, értve ez alatt, hogy gyakorlatilag huszonvalahány éves korig is bemondhat bárki tizennyolc alatti életkort. ) 

 Mindenki tudja a tenger hatoda nem egy csepp. Aki mégis ezt állítja az hazudik. Németországnak szembe kell néznie saját társadalmának szétverésével. Európának meg szembe kell néznie Németország szétesésével.

A bejegyzés trackback címe:

https://europeanphalanx.blog.hu/api/trackback/id/tr848361538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Húsleves 2016.02.04. 23:51:52

És szerinted már teljesen esélytelen, hogy leállítják az eszement vén luvnyát?

megamovieboy · http://europeanphalanx.blog.hu/ 2016.02.05. 00:25:21

@Húsleves: A saját pártja sem akarja leállítani. Már megtehették volna. Elmennek a falig is, szemben a közvélemény kutatások által kimutatott közakarattal. Ezek a bejelentések a kitoloncolásokról, meg kemény fellépésről csak maszlag, amíg ugyanúgy beáramlanak, sőt többen jönnek, mint eddig. A legrosszabb eset az, hogy akárkit választanak meg, folytatni fogja és négy évig nem lesz elmozdítható. Addigra nagyjából már mindegy is, mert már nem lesz erő ami megállítsa a bejövőket, hátukban a már itt levőkkel.

Balt 2016.02.05. 21:11:17

Hát igen, ez elgondolkodtató. Pediga törökök is milyen jól beilleszkedtek: kitekinto.hu/europa/2012/04/03/a_nemetorszagi_torok_kisebbseg_helyzeterl
(Tárgyilagos cikk még messze a migránskrízis előttről.)

megamovieboy · http://europeanphalanx.blog.hu/ 2016.02.06. 22:20:57

@Balt: Jó hogy említed a törököket, ők 15%-ot jelentenek a lakosságon belül. Őket is beleszámolva, egy éven belül a 18-30 korosztályban a muzulmánok aránya 27% lesz.
süti beállítások módosítása