European Phalanx

Duró Dóra darálója a homoszexuálisok reménye

2020. október 05. - megamovieboy

 Úgy néz ki, saját részre megvásárolt könyvet nyilvánosan ledarálni olyan szörnyűséges tett, mely csak baloldali megosztásban maradhat a videomegosztó oldalakon. Ó jaj, már megint a kettős mérce. Ne szokjuk meg, ne fogadjuk el! Meg aztán, ha menstruációs vérrel ráírja előtte, hogy Orbán Viktor, akkor senki nem mert volna balról beszólni neki. Ennyit a prüszkölés komolyságáról. Amúgy az ilyen performanszok engem az olcsó vásári csepürágásra emlékeztetnek, inkább illenek Tereskova és hasonlóak eszköztárába.

 Valahol már jól kielemezték, hogy a könyv turpissága abban rejlik, hogy álproblémák és problémás kisebbségek közé meglehetősen tolakodó formában belecsempészi a szexualitást is. Ez egy mesekönyv esetében meglehetősen kérdőjeles. emiatt aztán próbálják védeni azzal, hogy a népmesék, népdalok is tele vannak szexuális utalásokkal, jelképekkel. Csakhogy ezek a gyermekek elől rejtve maradnak, ezek nélkül is élvezhetőek számukra.

 Amikor úgy tíz éve elsőnek hallottam olyanokat, hogy a homoszexuálisokat összemossák a pedofíliával, azt a baloldali narratívában a szélsőjobb ármányának lehetett gondolni.  Mára viszont egyértelmű, hogy a baloldali pedofilok a homoszexuális vonatra felszállva próbálnak teret nyerni. Ez a homoszexuálisok számára kényelmetlen helyzet úgy állt elő, hogy a baloldal meggyőzte az előbbieket, hogy őket jobbról támadják, de majd a progresszívek jól megvédik őket. Ezt a homoszexuálisok annak ellenére elhitték, hogy a gyakorlatban egyáltalán nincsenek elnyomva, nincsen ellenük törvény, nincsenek kiközösítve, ellehetetlenítve. Elég csak megnézni a balos médiumok alkalmazottjait... Az utolsó fizikai támadást is ellenük a Pride-on nyugatiak követték el... És éppen a nyugatiak élvezik a pesti melegbárok felfedezését, már akit az ilyen beállítottságtól függetlenül vonz.

 Rövidebben, a baloldal olyat kínál, ami a valóságban szükségtelen és olyannal vádaskodik, ami nem létezik. Mégis az évtizedes propaganda, kondicionálás megtette hatását és a homoszexuálisok a megmentőikként tekintenek rájuk.

 Zárójelben, a jobboldalon is vannak pedofilok, mint a legutóbb lebukott nagykövet is, de a különbség  baloldallal szemben, hogy nem próbálják összemosni mással, vagy rátolni a másik oldalra, ahogyan Trumpot boronálják össze a pedofilszigetes Epsteinnel, miközben a baloldali elitnek inkább volt köze hozzá. Az ilyenek szülik a pedofil pizzériáról és hasonlókról szóló összeesküvés elméleteket.

  A következtetés az eddigiekből, hogy nem a jobboldal mossa össze a homoszexualitást a baloldallal, hanem a baloldal tolja azt rá a homoszexuálisokra. Akik sajnos nem mernek ez ellen felszólalni, mert azzal vélt védelmezőiket támadnák. Így lesz a homoszexuális közösség a gyermekrontók eszközévé. Így nyelik le, nézik el, hogy óvodásokat támadnak le drag queenek ott, ahol az elnevezés szerint a gyermekeket kellene óvni. Megdöbbentő, hogy mára nyugaton az óvodák a szexualitás helyévé váltak.

 Nyilvánvaló, hogy a transzvesztiták elképesztő mennyiségben való előtérbe tolása mögött eltervezett stratégia húzódik. A következő lépés a gyermekek bevonása, ahogyan az nyugaton történik. Megint leírom, a gyermekeknek nincsen helye semmilyen a szexualitást előtérbe helyező rendezvényen. Sem egy sztriptízbárban, sem egy melegbárban, sem egy transzexuális szépségversenyen, sem a melegparádén, de még egy chippendale show-n sem. A Pride felvonulásnál az ellentüntetők is beleértendők. Ugyanez vonatkozik a gyermek szépségversenyekre is. Úgy néz ki, nem nagy az elvárásom, de nézzük csak, ehhez képest mi megy a nyugati fősodorban!

 Sajnos ez a "kultúra" mindenhova beférkőzik, kezdve a nyugati popsztárok színpadon alsóneműben előadott vonaglásaival, amire a szülők viszik el a gyerekeiket azok unszolására. Azt nem várom el, hogy olyan elegánsak legyenek, mint Fred Aster és Audrey Hepburn, de azért egy szint alá már ne menjünk, főleg, amikor gyerekek példaképeiről van szó! Innentől már a következő lépés a Cukorfalatok című film, aminek nagyobb részében kislányok aligruhában twerkelnek, azaz a seggüket rázzák.  Ezt kb. százból 97 ember egyértelműen elutasítja, ahogyan az a kedvelések és az elutasítások aránya mutatja a hivatalos előzetes alatt.

cuties.png

   Jóindulatúan mondva téves, szigorúbban nézve aljas trendről van szó, mely mára egyértelműen a gyermekek szexualizálásáról, szexuális tárgyiasításról, szexuális kizsákmányolásáról szól. Nézzük csak megint a kettős mércét! Ha az előbbieket én adnám elő a titkárnőmmel, akkor szexuális ragadozó lennék szerintük, viszont amikor ugyanezeket gyerekekkel teszik meg, akkor az progresszív, társadalomszínesítő, és felszabadító.

 Én is voltam gyerek, úgyhogy tudom a gyerekeket is érdekli a szexualitás, de csak mint egy titokzatos dolog, amit nem ismernek. Mint a padlás, ahol nem tudni mi van, és nem jobban. De saját maguk nem akarják a szexet, amire amúgy annak idején Cohn-Bendit is célzott, mikor pedofíliával vádolták. 

 Amikor egy ballagó óvodás csoport Szinbád kalandjait adja elő, mert az a kedvencük és saját maguk tervezik meg az előadást, a jelmezeket, akkor abba belefér tíz másodperc köldökmutogató táncolás, amikor a szirének elcsábítják a főhőst. De ezt a szerepet az a néhány kislány saját maga vállalja és még azt is tudják, hogy ott a nők férfiak feletti hatalmát mutatják be, anélkül, hogy ezt magyarázni kellene nekik. Egyáltalán nem öncélú és nem használja ki őket senki. Ellenben, amikor egy egész film kifejezetten kislányok riszálására, vonaglására épül és mögötte csak egy alibi sztori van, akkor egyértelmű, hogy ott valami nagyon nem stimmel, ahogyan az azt elkészítőkkel és forgalmazókkal, sőt díjazókkal sem. Ugyanez igaz a ledarálásra kerülő A mesevilág mindenkié című propagandista hamis mesekönyvre is.

 Nyilván Duró Dóra nem a melegeket akarta védelmezni, de mégis éppen nekik kellene elgondolkozni, mihez is használják fel őket. Nácizás helyett esetleg más igazságát is fel lehetne fedezni! Nem elég mindent azzal elintézni, hogy nem számítanak, mert gyűlölködők!

 A korlátlan szabadság rabszolgaság. Ha a gyermekekkel bármit szabad megtenni, akkor szexrabszolgákká is fel lehet őket szabadítani. Ez történik, ha a nép szabadságát összetévesztik az egyén szabadosságával. Erre a téveszmére épül a progresszív liberalizmus és ennek ezek a következményei. Jó lenne ennek most, bár megkésve megálljt parancsolni és nem kivárni a továbbiakat!

A bejegyzés trackback címe:

https://europeanphalanx.blog.hu/api/trackback/id/tr416227576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása